Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Ale jak Aga ma robić zdjęcia, skoro będzie leżała przygnieciona przez dwa białe cielska, które będą ją skrupulatnie wylizywały :loveu: :loveu: :loveu:???

Oj, Maciaszku, to już nie nasza sprawa jak :eviltong::eviltong::eviltong: Niech się dziewczyna wykaże :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Powitanie bylo niesamowite!!!Przyjechalam do domu o 21wszej mialam fatalna droge same korki a ludzie tez jezdza bezmyslnie.z powitania nie mam zdjec bo przyjechalam sama ale kolezanka Aga ktora towarzyszyla mi rowniez w wyprawie do Üpoznania zrobila pare fatek ktore zaraz wstawie.:loveu:Moje mordki oszalaly jak mnie zobaczyly piekny widok nawet bym powiedziala CUDNY.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ciotka Aga kopcila papierocha dlatego ten dym
A ja już myślałam, że chałupa Ci się pali, a Ty tego nie widzisz szczęśliwa z powodu spotkania z białasami :evil_lol:.

Posted

Szczescie jest ogromne ani Bialka ani Chico nie opuszczaja mnie teraz na krok zebym im nie uciekla z pola widzenia. Mam problemy z normalnym poruszaniem sie poniewaz wiedznie kolo moich nog sa dwa biale ukochane cielatka:evil_lol:

Posted

Aarionne napisał(a):
No Białeczka oczywiście przytulas pierwsza klasa :lol: Teraz czekamy na nadrobienie tych wielu dni nieobecności fotek :cool3:

No to prosze bardzo
moje dzieci spia wiec im zrobilam jak pieknie spia i wypoczywaja

Posted

GoniaP napisał(a):
O rety! Ale stęsknione! Nie chcą na dwór??? :evil_lol:

Dzisiaj nie opuszczaja mnie na krok.
I tak piore ich koce i posciele to grzeja tylki przed kominkiem ale za chwile bedzie im za goraco i sami beda stac pod drzwiami zeby ich wypuscic.
przyszykuje im tylko ich poslania i beda mogly isc na dwor :evil_lol:

Posted

Właśnie skończyłam czytać cały wątek (wczoraj nie zdążyłam do końca, bo mój TŻ przyszedł o północy z sypialni, stanął pośrodku salonu, popatrzył na mnie – a ja tonęłam we łzach – i popukał się w czółko, mówiąc „ja nie wiem, jak ty wstaniesz jutro, żeby o 7.00 rano zrobić mi i Saruni, śniadanie”, powiało grozą:???:, więc się zawinęłam i do łóżka czym prędzej popędziłam. A śniadanie było o 12.30, i jakoś dało się wytrzymać, prawda???:diabloti:)
Agnieszka, no co ja mam Ci powiedzieć? W szoku jestem :crazyeye:, bo takich cudownych psów jeszcze nie widziałam CUDNE CUDOWNE CUDOWNOŚCI :loveu::loveu::loveu: No i tacy właściciele i domek, prawdziwy psi raj :loveu: Psiaki są wspaniałe, Ty jesteś wspaniała, historia nieziemska ..... :lol: Idę już spać, nie czytam już więcej nic na Dogo, to może chociaż jeden raz pójdę spać uśmiechnięta, a nie załzawiona z podpuchniętymi oczami. DOBRANOC