Aarionne Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 I zdjątka Agnieszko, od razu rób zdjęcia! :eviltong: My też chcemy zobaczyć Waszą wspólną radość z powitania!!! :p Quote
maciaszek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ale jak Aga ma robić zdjęcia, skoro będzie leżała przygnieciona przez dwa białe cielska, które będą ją skrupulatnie wylizywały :loveu: :loveu: :loveu:??? Quote
ab-agnieszka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Zdjecia beda po pierwszych powitaniach czyli jak dojde do siebie i wstane z trawy:lol: Quote
andzia69 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Zdjecia beda po pierwszych powitaniach czyli jak dojde do siebie i wstane z trawy:lol: wstałas już???????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 andzia69 napisał(a):wstałas już???????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze nie dojechalam do domu bede dopiero jutro pod wieczor Quote
Ziutka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ab-agnieszka napisał(a):jeszcze nie dojechalam do domu bede dopiero jutro pod wieczor To czekamy z utęsknieniem :loveu: Quote
Aarionne Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 maciaszek napisał(a):Ale jak Aga ma robić zdjęcia, skoro będzie leżała przygnieciona przez dwa białe cielska, które będą ją skrupulatnie wylizywały :loveu: :loveu: :loveu:??? Oj, Maciaszku, to już nie nasza sprawa jak :eviltong::eviltong::eviltong: Niech się dziewczyna wykaże :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
maciaszek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Aga, żyjesz ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak powitanie :loveu: :loveu: :loveu:? Już po? Quote
ab-agnieszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Powitanie bylo niesamowite!!!Przyjechalam do domu o 21wszej mialam fatalna droge same korki a ludzie tez jezdza bezmyslnie.z powitania nie mam zdjec bo przyjechalam sama ale kolezanka Aga ktora towarzyszyla mi rowniez w wyprawie do Üpoznania zrobila pare fatek ktore zaraz wstawie.:loveu:Moje mordki oszalaly jak mnie zobaczyly piekny widok nawet bym powiedziala CUDNY. Quote
ab-agnieszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No prosze trzy tygodnie mnie nie bylo i zdjec nie potrafie wstawic albo juz zmeczenie mnie lapie. Ciotka Aga kopcila papierocha dlatego ten dym Quote
maciaszek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ciotka Aga kopcila papierocha dlatego ten dymA ja już myślałam, że chałupa Ci się pali, a Ty tego nie widzisz szczęśliwa z powodu spotkania z białasami :evil_lol:. Quote
ab-agnieszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Szczescie jest ogromne ani Bialka ani Chico nie opuszczaja mnie teraz na krok zebym im nie uciekla z pola widzenia. Mam problemy z normalnym poruszaniem sie poniewaz wiedznie kolo moich nog sa dwa biale ukochane cielatka:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To wykorzystaj ich siłę i ciągłą obecność - zrób sobie lektykę i niechaj Cię noszą :evil_lol:. Quote
Aarionne Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No Białeczka oczywiście przytulas pierwsza klasa :lol: Teraz czekamy na nadrobienie tych wielu dni nieobecności fotek :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Aarionne napisał(a):No Białeczka oczywiście przytulas pierwsza klasa :lol: Teraz czekamy na nadrobienie tych wielu dni nieobecności fotek :cool3: No to prosze bardzo moje dzieci spia wiec im zrobilam jak pieknie spia i wypoczywaja Quote
GoniaP Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 O rety! Ale stęsknione! Nie chcą na dwór??? :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 GoniaP napisał(a):O rety! Ale stęsknione! Nie chcą na dwór??? :evil_lol: Dzisiaj nie opuszczaja mnie na krok. I tak piore ich koce i posciele to grzeja tylki przed kominkiem ale za chwile bedzie im za goraco i sami beda stac pod drzwiami zeby ich wypuscic. przyszykuje im tylko ich poslania i beda mogly isc na dwor :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Właśnie skończyłam czytać cały wątek (wczoraj nie zdążyłam do końca, bo mój TŻ przyszedł o północy z sypialni, stanął pośrodku salonu, popatrzył na mnie – a ja tonęłam we łzach – i popukał się w czółko, mówiąc „ja nie wiem, jak ty wstaniesz jutro, żeby o 7.00 rano zrobić mi i Saruni, śniadanie”, powiało grozą:???:, więc się zawinęłam i do łóżka czym prędzej popędziłam. A śniadanie było o 12.30, i jakoś dało się wytrzymać, prawda???:diabloti:) Agnieszka, no co ja mam Ci powiedzieć? W szoku jestem :crazyeye:, bo takich cudownych psów jeszcze nie widziałam CUDNE CUDOWNE CUDOWNOŚCI :loveu::loveu::loveu: No i tacy właściciele i domek, prawdziwy psi raj :loveu: Psiaki są wspaniałe, Ty jesteś wspaniała, historia nieziemska ..... :lol: Idę już spać, nie czytam już więcej nic na Dogo, to może chociaż jeden raz pójdę spać uśmiechnięta, a nie załzawiona z podpuchniętymi oczami. DOBRANOC Quote
ab-agnieszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jest godzina 02:48 a my sie tulimy i zadnemu z nas sie nie che spac! No dobra moze Chico troche ziewa:evil_lol: Quote
Recommended Posts