Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Doszla i nie wiem czy Wet nie wszczepil jej jakichs dodatkowych baterii duracell!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to masz psiaka z ADHD :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Na to mi wyglaga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co bedzie po drugiej operacji???? Jak jej usuna druga strone??? :eviltong: Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Na to mi wyglaga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co bedzie po drugiej operacji???? Jak jej usuna druga strone??? :eviltong: Myślę, ze powinnaś pomyśleć nad wstawieniem gumowych okien w domu :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 albo calym gumowym domem? z snakami psimi jako tynk swietny pomysl:cool3: Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='ab-agnieszka']albo calym gumowym domem? z snakami psimi jako tynk swietny pomysl:cool3: Dobre.........:roflt::roflt::roflt: Quote
ab-agnieszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121971 Gorzej niz Biala:shake: Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='ab-agnieszka']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121971 Gorzej niz Biala:shake: Rzeczywiście to tragedia dla tej suni :shake: jak tak można :shake: Quote
ab-agnieszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Musze przyznac ze zylam w ogromnej nieswiadomosci co ludzie potrafia zrobic ze zwierzeciem. Biala odmienila cale moje zycie. Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ab-agnieszka napisał(a):trzy białasy to MY Chico jak spogląda z boku :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Zazdrosny. Jak tylko jest za blisko mnie Biala pedzi po jego pilke rzuca ja do gory. Chico jak zwykle sie na to nabiera i za pilka biegnie a Biala kladzie sie przedemna i wywalonym brzuchem do miziania albo proboje zlapac mi wszy na glowie ktorych nie MAM!!!!:evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A to spryciara :evil_lol: A mój faflun też mi próbuje wygryzać wszy :eviltong: których też nie mam :diabloti: ale uwielbiam to jak kłapie tymi zębiskami :loveu: Quote
Aarionne Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Zazdrosny. Jak tylko jest za blisko mnie Biala pedzi po jego pilke rzuca ja do gory. Chico jak zwykle sie na to nabiera i za pilka biegnie a Biala kladzie sie przedemna i wywalonym brzuchem do miziania albo proboje zlapac mi wszy na glowie ktorych nie MAM!!!!:evil_lol: Aga, nie pisz takich rzeczy, bo mi się robi szkoda Chico... czasem mam wrażenie, że ta biała cwaniara zupełnie jest w stanie go wykiwać, we wszystkim, a on taki biedny... Ech, baby to są niemożliwe :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Aarionne napisał(a):Aga, nie pisz takich rzeczy, bo mi się robi szkoda Chico... czasem mam wrażenie, że ta biała cwaniara zupełnie jest w stanie go wykiwać, we wszystkim, a on taki biedny... Ech, baby to są niemożliwe :evil_lol: nie jest tak zle. jak tylko mam sposobnosc i jestesmy sami to mu wynagradzam wszystko drapaniem za uchem i po tylku bo to uwielbia. Nie moge niestety miziac go po brzuchu bo tego nie lubi i sie nie daje. Ale w nagrode za cierpliwosc ugotowalam mu dzisiaj rosol pelny przysmakow hi hi hi z ktorym musial sie podzielic z Biala:evil_lol: A sama pojechalam na obiad do mamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aarionne Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A co to za biała mordka z podpisu? Banerek nie jest podlinkowany... Quote
ab-agnieszka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wiem bo mi wchodzi na drugi podpis. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122030 Quote
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 A gdzie nowe zdjęcia pięknej białej pary??? Quote
ab-agnieszka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Te rany na glowie Chico to robota Bialej:evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Te rany na glowie Chico to robota Bialej:evil_lol:Nie ma wałka to zębami robi porządek :evil_lol:. Quote
maciaszek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 To one jeszcze nie śpią ??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts