Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Doszla i nie wiem czy Wet nie wszczepil jej jakichs dodatkowych baterii duracell!!!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to masz psiaka z ADHD :cool3:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Na to mi wyglaga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co bedzie po drugiej operacji????
Jak jej usuna druga strone???
:eviltong:

Myślę, ze powinnaś pomyśleć nad wstawieniem gumowych okien w domu :evil_lol:

Posted

Zazdrosny. Jak tylko jest za blisko mnie Biala pedzi po jego pilke rzuca ja do gory. Chico jak zwykle sie na to nabiera i za pilka biegnie a Biala kladzie sie przedemna i wywalonym brzuchem do miziania albo proboje zlapac mi wszy na glowie ktorych nie MAM!!!!:evil_lol:

Posted

A to spryciara :evil_lol:
A mój faflun też mi próbuje wygryzać wszy :eviltong: których też nie mam :diabloti: ale uwielbiam to jak kłapie tymi zębiskami :loveu:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Zazdrosny. Jak tylko jest za blisko mnie Biala pedzi po jego pilke rzuca ja do gory. Chico jak zwykle sie na to nabiera i za pilka biegnie a Biala kladzie sie przedemna i wywalonym brzuchem do miziania albo proboje zlapac mi wszy na glowie ktorych nie MAM!!!!:evil_lol:

Aga, nie pisz takich rzeczy, bo mi się robi szkoda Chico... czasem mam wrażenie, że ta biała cwaniara zupełnie jest w stanie go wykiwać, we wszystkim, a on taki biedny... Ech, baby to są niemożliwe :evil_lol:

Posted

Aarionne napisał(a):
Aga, nie pisz takich rzeczy, bo mi się robi szkoda Chico... czasem mam wrażenie, że ta biała cwaniara zupełnie jest w stanie go wykiwać, we wszystkim, a on taki biedny... Ech, baby to są niemożliwe :evil_lol:

nie jest tak zle.
jak tylko mam sposobnosc i jestesmy sami to mu wynagradzam wszystko drapaniem za uchem i po tylku bo to uwielbia.
Nie moge niestety miziac go po brzuchu bo tego nie lubi i sie nie daje.
Ale w nagrode za cierpliwosc ugotowalam mu dzisiaj rosol pelny przysmakow hi hi hi z ktorym musial sie podzielic z Biala:evil_lol:
A sama pojechalam na obiad do mamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: