Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Ogrodzenia, ogrodzeniami....
Ale jak ma się Biała??

Bardzo dobrze:lol:
Jest juz od wczoraj z Chico na dworze.
U nas pada i jest nie fajnie a ona zamiast pchac sie do domu bo zimno to pcha sie do budy od Chico i leza w jednej.
Chyba sie stesknili za soba:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj Biala dala popis!!!
Ja bylam w pracy MOj Adrian poszedl z Biala i Chico na spacer.
Ja nigdy jej nie puszczam wolno bo juz wiem ze ma ciagoty do ucieczek!!!
Adrian puscil wolno Chico bo na komende wraca a Biala szla ladnie .
Traf chcial ze smycz wysliznela mu sie z reki I Biala poszla jak przecinak. Poczula luz i jak smigla :evil_lol:tak ja gonil przez pola az wpadli do lasu.
Biala jak w amoku zero reakcji na nawolywania.Adi wsciekly i w panice
A ze spacer odbywal sie po 18-tej wiec juz bylo ciemno w lesie tymbardziej.
Adrian duzo nie myslac tracac uciekinierke z oczu :evil_lol:puscil Chico aby za nia lecial
MOGLAM STRACIC DWA PSY DZISIAJ!!!!
Jak Chico tylko do niej dobiegl Biala zaczela sie zachowywac jak Chico:crazyeye:
zareagowala na gwizd i wrocila:crazyeye:
Tak dla sprostowania przebiegli w granicacy 3 km czesc po polu reszte po lesie!
Teraz wszyscy w troje spia!!!
Ja Bialej nigdy nie puszczam wolno chodzimy na spacery po polach gdzie jest pelno zajecy sarn i kotow. Ja wymiekam boje sie jej puscic. Wole z nia biegac a zabawy na kondycje ma na ogrodku.
Moral taki ze nie wolno pozostawic faceta i dwoch psow samych!!!
bo to sie rowna trojka dzieci bez opieki czyli KLOPOTY:evil_lol:

Posted

Uhhh...no to powiało grozą z lekka :cool3: wyobrażam sobie jakie Adrianowi chodziły myśli po głowie ganiając Białą i Chico po lesie :eek2: dobrze, że Chico ma taki wpływ na Białą i wróciła za nim.

Posted

No to teraz Adrian NA PEWNO Białej już nigdy nie puści. No.... chyba, że razem z Chico :eviltong:.

Oj, wyobrażam sobie jakie mieliście wszyscy nerwy :shake:. Adrian tam, a Ty jak wrócili i opowiadał :mad:. Dobrze, że to się tak skończyło!

A że śpią jak zabici to się nie dziwię :evil_lol:.

Posted

rufusowa napisał(a):
no nie jakie przeprawy..a to skok do sąsiadów a to ucieczka przez las :mad: siedz Biała gdzie ci dobrze, bo ciotki przyjadą i do doopki naleją :mad: :evil_lol:

Moze ja tylek swedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Śliczne białaski :loveu:

A jak się miewa Biała...już całkiem doszła do siebie ?

Czy doszla do siebie???? NIe wiem zmienila sie w bialego slicznego potwora i terroryzuje wszystkich:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gryzie mnie po rekach nosie wlosach butach i czym sie tylko da!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Biedny Chico ma male szanse dojscia do mnie!!!
A tak powaznie to bardzo fajnie. Biala biega szaleje szczeka pol nocy ze nikt nie moze spac.Usuniecie cycochow poprawilo jej wydolnosc fizyczna! Czego dowodem jest ostatnia ucieczka do lasu. Zachowuje sie jak szczeniak. Napreza cale swoje cialko jakby chciala pokazac jaka jest grozna turla sie w piasku trawie jest niemozliwie kochana:loveu: