GoniaP Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Ogrodzenia, ogrodzeniami.... Ale jak ma się Biała?? Quote
ab-agnieszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 GoniaP napisał(a):Ogrodzenia, ogrodzeniami.... Ale jak ma się Biała?? Bardzo dobrze:lol: Jest juz od wczoraj z Chico na dworze. U nas pada i jest nie fajnie a ona zamiast pchac sie do domu bo zimno to pcha sie do budy od Chico i leza w jednej. Chyba sie stesknili za soba:loveu::loveu::loveu: Quote
Aarionne Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 To jakaś niesamowita miłość, no nieprawdopodobna historia :) Quote
ab-agnieszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dwa jakies WARIATY!!!! HA HA HA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 moje tez lubia byc razem szczegolnie pod moja kouderka :roflt: ale to napewno dlatego ze nie mamy ogrodka :mdrmed: Quote
Tynka88 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Fajnie, że ta przesliczna sunia znalazła właściciela :) Aż miło na sercu się robi. Pozdrawiam Quote
GoniaP Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 A one ciągle razem :loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Fajnie Biala wyglada bez tych ciazacych jej cycuchow:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dzisiaj Biala dala popis!!! Ja bylam w pracy MOj Adrian poszedl z Biala i Chico na spacer. Ja nigdy jej nie puszczam wolno bo juz wiem ze ma ciagoty do ucieczek!!! Adrian puscil wolno Chico bo na komende wraca a Biala szla ladnie . Traf chcial ze smycz wysliznela mu sie z reki I Biala poszla jak przecinak. Poczula luz i jak smigla :evil_lol:tak ja gonil przez pola az wpadli do lasu. Biala jak w amoku zero reakcji na nawolywania.Adi wsciekly i w panice A ze spacer odbywal sie po 18-tej wiec juz bylo ciemno w lesie tymbardziej. Adrian duzo nie myslac tracac uciekinierke z oczu :evil_lol:puscil Chico aby za nia lecial MOGLAM STRACIC DWA PSY DZISIAJ!!!! Jak Chico tylko do niej dobiegl Biala zaczela sie zachowywac jak Chico:crazyeye: zareagowala na gwizd i wrocila:crazyeye: Tak dla sprostowania przebiegli w granicacy 3 km czesc po polu reszte po lesie! Teraz wszyscy w troje spia!!! Ja Bialej nigdy nie puszczam wolno chodzimy na spacery po polach gdzie jest pelno zajecy sarn i kotow. Ja wymiekam boje sie jej puscic. Wole z nia biegac a zabawy na kondycje ma na ogrodku. Moral taki ze nie wolno pozostawic faceta i dwoch psow samych!!! bo to sie rowna trojka dzieci bez opieki czyli KLOPOTY:evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Uhhh...no to powiało grozą z lekka :cool3: wyobrażam sobie jakie Adrianowi chodziły myśli po głowie ganiając Białą i Chico po lesie :eek2: dobrze, że Chico ma taki wpływ na Białą i wróciła za nim. Quote
maciaszek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No to teraz Adrian NA PEWNO Białej już nigdy nie puści. No.... chyba, że razem z Chico :eviltong:. Oj, wyobrażam sobie jakie mieliście wszyscy nerwy :shake:. Adrian tam, a Ty jak wrócili i opowiadał :mad:. Dobrze, że to się tak skończyło! A że śpią jak zabici to się nie dziwię :evil_lol:. Quote
rufusowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 no nie jakie przeprawy..a to skok do sąsiadów a to ucieczka przez las :mad: siedz Biała gdzie ci dobrze, bo ciotki przyjadą i do doopki naleją :mad: :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 rufusowa napisał(a):no nie jakie przeprawy..a to skok do sąsiadów a to ucieczka przez las :mad: siedz Biała gdzie ci dobrze, bo ciotki przyjadą i do doopki naleją :mad: :evil_lol: Moze ja tylek swedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Moze ja tylek swedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: musi tak :diabloti: oj bo sie tym zajme :mad: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Śliczne białaski :loveu: A jak się miewa Biała...już całkiem doszła do siebie ? Quote
ab-agnieszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ziutka napisał(a):Śliczne białaski :loveu: A jak się miewa Biała...już całkiem doszła do siebie ? Czy doszla do siebie???? NIe wiem zmienila sie w bialego slicznego potwora i terroryzuje wszystkich:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gryzie mnie po rekach nosie wlosach butach i czym sie tylko da!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedny Chico ma male szanse dojscia do mnie!!! A tak powaznie to bardzo fajnie. Biala biega szaleje szczeka pol nocy ze nikt nie moze spac.Usuniecie cycochow poprawilo jej wydolnosc fizyczna! Czego dowodem jest ostatnia ucieczka do lasu. Zachowuje sie jak szczeniak. Napreza cale swoje cialko jakby chciala pokazac jaka jest grozna turla sie w piasku trawie jest niemozliwie kochana:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Doszla i nie wiem czy Wet nie wszczepil jej jakichs dodatkowych baterii duracell!!!! Quote
Recommended Posts