ab-agnieszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 agnieszka32 napisał(a):Właśnie skończyłam czytać cały wątek (wczoraj nie zdążyłam do końca, bo mój TŻ przyszedł o północy z sypialni, stanął pośrodku salonu, popatrzył na mnie – a ja tonęłam we łzach – i popukał się w czółko, mówiąc „ja nie wiem, jak ty wstaniesz jutro, żeby o 7.00 rano zrobić mi i Saruni, śniadanie”, powiało grozą:???:, więc się zawinęłam i do łóżka czym prędzej popędziłam. A śniadanie było o 12.30, i jakoś dało się wytrzymać, prawda???:diabloti:) Agnieszka, no co ja mam Ci powiedzieć? W szoku jestem :crazyeye:, bo takich cudownych psów jeszcze nie widziałam CUDNE CUDOWNE CUDOWNOŚCI :loveu::loveu::loveu: No i tacy właściciele i domek, prawdziwy psi raj :loveu: Psiaki są wspaniałe, Ty jesteś wspaniała, historia nieziemska ..... :lol: Idę już spać, nie czytam już więcej nic na Dogo, to może chociaż jeden raz pójdę spać uśmiechnięta, a nie załzawiona z podpuchniętymi oczami. DOBRANOC Aga to nie tak do konca. Ja nigdy nie myslalam o tym aby zajrzec do schroniska pomoc nie mialam czasu checi(nikt mi tego nie pokazal) Psy w domu byly zawsze kupowane, zabierane z pod smietnika ale nigdy nie ze schroniska. Zylam w nieswiadomosci. Zmienila to GoniaP ktora podziwiam i ogromnie szanuje bo gdyby nie ona nie bylo by u mnie Bialej:loveu: to ona starala sie o nia! tak jak o Pixie! No cudo kobitka. To Ona znalazla mnie dla Bialej bo gdyby nie bylo ogloszen to nigdy bysmy sie nie spotkaly. Quote
maciaszek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A Wy dalej nie śpicie, tylko się tulicie ??? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 :loveu::loveu::loveu:sielana http://img89.imageshack.us/img89/4430/bild2685to1.jpg Quote
ab-agnieszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dzisiaj sie juz nie tulimy tyle uciekam spac bo przez te tulenie to zarwalam noc i jestem nieprzytomna zmykam spac:evil_lol: Dobrze ze mojego TZa nie ma bo popukalby mnie po glowie i powiedzialby ze mam cos z deklem:lol: Quote
rufusowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 wspaniale sie na Was patrzy...taka radość :loveu: a Biała juz super cycoszki ma :multi: Quote
Aarionne Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dobrze, Białeczka, nie daj się, walcz o... gumę! :evil_lol: Ależ to są słodziaki, a Białka faktycznie cycuchy ma śliczne. Quote
maciaszek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ej, mieszkacie w innym wymiarze :evil_lol:? Pogodę macie jakby ładniejszą i zielono wciąż... A białasy są takie fajne... i tak super razem wyglądają. Moglabym patrzeć na nie godzinami :loveu:. Quote
Aarionne Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 maciaszek napisał(a):Ej, mieszkacie w innym wymiarze :evil_lol:? Pogodę macie jakby ładniejszą i zielono wciąż... A białasy są takie fajne... i tak super razem wyglądają. Moglabym patrzeć na nie godzinami :loveu:. No Ty akurat nie możesz narzekać, też możesz oglądać białasa godzinami, a ja??? Co ja mam powiedzieć??? :placz::placz::placz: Śliczne macie Miśki - i Ty, maciaszku, i Aga, szczęściary! Quote
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 maciaszek napisał(a):Ej, mieszkacie w innym wymiarze :evil_lol:? Pogodę macie jakby ładniejszą i zielono wciąż... A białasy są takie fajne... i tak super razem wyglądają. Moglabym patrzeć na nie godzinami :loveu:. Nie mieszlakamy w innym wymiarze zdjecia z rana warjacje po sniadaniu i za moment swiat zakrecil sie i pogoda zpaskudniala. A to co sie teraz dzieje za oknami wogole nie przypomina pogody z rana. BRRRRRRRYyyyyyyyyyyyy Quote
Tengusia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ja wiem ja wiem oni napewno trawke na zielono pomalowali zeby ladniejsza byla :eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A teraz pomalowali na bialo Chico zacheca Biala do zabawy ale ona nie ma ochoty Stwierdzila ze jej jest zimno wysika sie tylko i zmyka spac:evil_lol: Quote
GoniaP Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Poszły spać? Do domu, czy preferują własne włości??? Cudne, szczęśliwe bialaski :loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 GoniaP napisał(a):Poszły spać? Do domu, czy preferują własne włości??? Cudne, szczęśliwe bialaski :loveu::loveu::loveu: W domu sa tylko chwilke a pozniej uciekaja do siebie kupilam kazdemy po duzej koldrze zeby nie bylo im zimno maja tam teraz po poduszcze dwoch kocach i kolderce sasiedzi mysla ze mam cos nie tak z glowa ale ja mam to w nosie.:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Znaczy się, mają porządne łóżeczka :) :loveu: I tak ma być :)! Quote
ab-agnieszka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 maciaszek napisał(a):Znaczy się, mają porządne łóżeczka :) :loveu: I tak ma być :)! Coteczka Maciaszkowa Ty to buszujesz w nocy po internecie:razz: Quote
maciaszek Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Coteczka Maciaszkowa Ty to buszujesz w nocy po internecie:razz:Bo cioteczka Maciaszkowa zawsze była nocnym markiem, a teraz dodatkowo w spaniu bardzo przeszkadza jej piekielny ból. Uwierz, że wolałabym spać, tym bardziej, że poprzednie noce należą raczej do nieprzespanych :shake:. I jak tam białasy w pościelach? Zrobiłabyś kiedyś fotkę :). Quote
ab-agnieszka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nie zrobilam bo tego sie nie da zrobic musialabym miec czapke niewitke. Ba jak tylko wychodze z domu to nawet jesli leje wyskakuja ze swoich lozek. Chico biega po calym podworku i udaje ze pilnuje a Biala zaraz wchodzi mi pod nogi. Do tego Biala stwierdzila ze ma za male drzwi do swojego domku i wygryzla sobie BRAME. Teraz tamspi Chico a ona u niego. Bede musiala kupic jej nowy domek! Myslisz ze zrobila to specjalnie bo ten jej sie juz znudzil:cool3: Przeciez to osobnik plci zenskiej! tz Myslacy! Chyba musze isc spac. Trzymaj sie cioteczka Maciaszkowa zdrowiej szybciutko Quote
maciaszek Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Myslisz ze zrobila to specjalnie bo ten jej sie juz znudzil:cool3:Myślę, że tkwi w niej duch dekoratorki a może budowniczego? Chciała zmienić wystrój i wygląd domku tylko. Czepiasz się :eviltong:. Zobaczysz, że jak sprawisz jej nowy, to znowu go przerobi :evil_lol:. Quote
ab-agnieszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cioteczki przyszly wyniki z histo i sa bardzo dobre guz nie byl zlosliwy:multi::loveu::multi: Quote
maciaszek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Cioteczki przyszly wyniki z histo i sa bardzo dobre guz nie byl zlosliwy:multi::loveu::multi:Juhuuuuu :multi: :multi: :multi: Super !!! :multi: :multi: Quote
agnieszka32 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 BARDZO SIĘ CIESZĘ:loveu:, ALE SUPER WIADOMOŚĆ :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Cioteczki przyszly wyniki z histo i sa bardzo dobre guz nie byl zlosliwy:multi::loveu::multi: Nooo :multi: :multi: wspaniała wiadomość :multi: Quote
Recommended Posts