Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Mija swietnie tylko mnie poskladalo mam wysoka temperature katar kaszel itd ledwo na oczy widze

To współczuję :shake: przechodziłam to jakiś miesiąc temu a teraz reszta rodzinki choruje :roll: to zdrówka życzę i kuruj się szybciutko.
Mizianko dla Białeczki i Chico :loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Mija swietnie tylko mnie poskladalo mam wysoka temperature katar kaszel itd ledwo na oczy widze
Kuruj się, kuruj! Lepszego samopoczucia życzę! A białasy ucałuj w czółka :loveu:.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Dziekuje cioteczki lyklam wlasnie polopirynke s x3 popijam piwkiem i zmykam do lozeczka sie pocic. Ucaluje te moje dwa potwory.
No pięknie :evil_lol: pięknie :mad:

Posted

No i jak zwykle nie dotrzymalam slowa biegam po necie ale za chwilke naprawde uciekam do lozeczka.
Co do piwka to zalecil mi lekarz:diabloti:
Powiedzial ze najlepsze dzialanie maja leki i antybiotyki zakropione mala dawka alkoholu mala wiec stosuje sie do tych zalecen i jak narazie zdaja egzamin. rano wstane jak nowka

Posted

[quote name='ab-agnieszka']No i jak zwykle nie dotrzymalam slowa biegam po necie ale za chwilke naprawde uciekam do lozeczka.
Co do piwka to zalecil mi lekarz:diabloti:
Powiedzial ze najlepsze dzialanie maja leki i antybiotyki zakropione mala dawka alkoholu mala wiec stosuje sie do tych zalecen i jak narazie zdaja egzamin. rano wstane jak nowka
No proszę, nigdy nie słyszałam o piwku do antybiotyków :cool3: no ale skoro pomagają to pij kochana oby Ci tylko pomogło :lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Dzieki dzieki.Ogolnie super wpadlam na chwilke do pracy a teraz gotuje obiad troche mi katar przeszkadza ale jest ok!

No to znaczy, że wszystko ku lepszemu już idzie :lol:
Kuruj się do końca :drinka: :evil_lol:
Wymiziaj Białeczkę i Chico :loveu:

Posted

Aarionne napisał(a):
I daj nowe zdjęcia! Mało zdjęć :mad::mad::mad:

No właśnie :mad: coś nam się z lekka opitalasz :evil_lol: na picie piwka to masz czas :diabloti: a zdjęcia gdzie Qrde :eviltong:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Moje drogie na zdjecia niestety bedziecie musialy poczekac 3 tygodnie poniewaz za trzy godziny wyjezdzam na urlop i nie bedzie mnie z Wami

Łooo materdej :placz: toś nas nieźle załatwiła :mad: :eviltong:

Ale na poważnie - udanego urlopu życzę, wypoczywaj ile się da i jak tylko wrócisz to się melduj na wątku :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Łooo materdej :placz: toś nas nieźle załatwiła :mad: :eviltong:

Ale na poważnie - udanego urlopu życzę, wypoczywaj ile się da i jak tylko wrócisz to się melduj na wątku :loveu:

Jak wroce napewno zaraz sie zamelduje bede musiala nadrobic zaleglosci.
Dzieki bede wypoczywala napewno godzine temu wrocilam do domu z pracy i pakuje nam walizki bo nie mialam czasu zrobic to wczesniej.:lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
A co z Białką i Chico w tym czasie kiedy będziecie na urlopie ?

No właśnie - maleństwa też jadą na urlop? Oj tak, byłyby cudowne urlopowe zdjęcia :)

Posted

Niestety ale Bialka i Choco zastali w domu nie mozemy ich zabrac sa pod dobra opieka przyjaciela domu ktory jest u nas od rana do wieczora a w nocy sa sami maja wolna chate:diabloti:
O Chico sie nie martwie bo jest przyzwyczajony ale Biala napewno sie na mnie obrazi ze ja na tak dlugo zostawilam.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Moje drogie na zdjecia niestety bedziecie musialy poczekac 3 tygodnie poniewaz za trzy godziny wyjezdzam na urlop i nie bedzie mnie z Wami

no to juz jestes na tym urlopie?:lol: i jak? a gdzie pojechałaś? :p

• 2 weeks later...
Posted

Tengusia napisał(a):
Bialka miala zabieg usuniecia listwy mlecznej prawda (jakos tak sie to fachowo nazywa :roll: chyba :oops: ) pytam bo interesuje mnie cena takiego zabiegu ???
Tak, Białka miała taki zabieg, ale na info o cenie będziesz musiała chyba poczekać, bo Ab-agnieszka jest na wakacjach :).

Posted

Oj juz sie ni moge doczekac. Juz jestem w niemczech przylecielismy i rano wsiadam w autko i tylko 1000km mnie dzieli od moich serduszek juz mam mrowki w tylku i nie mge sie doczekac kiedy je wytarmosze i wycaluje. Tak strasznie sie za nimi stesknilam ze ho ho.:loveu: