Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Mija swietnie tylko mnie poskladalo mam wysoka temperature katar kaszel itd ledwo na oczy widze To współczuję :shake: przechodziłam to jakiś miesiąc temu a teraz reszta rodzinki choruje :roll: to zdrówka życzę i kuruj się szybciutko. Mizianko dla Białeczki i Chico :loveu: Quote
maciaszek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Mija swietnie tylko mnie poskladalo mam wysoka temperature katar kaszel itd ledwo na oczy widzeKuruj się, kuruj! Lepszego samopoczucia życzę! A białasy ucałuj w czółka :loveu:. Quote
ab-agnieszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dziekuje cioteczki lyklam wlasnie polopirynke s x3 popijam piwkiem i zmykam do lozeczka sie pocic. Ucaluje te moje dwa potwory. Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Dziekuje cioteczki lyklam wlasnie polopirynke s x3 popijam piwkiem i zmykam do lozeczka sie pocic. Ucaluje te moje dwa potwory. No pięknie :evil_lol: pięknie :mad: Quote
ab-agnieszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No i jak zwykle nie dotrzymalam slowa biegam po necie ale za chwilke naprawde uciekam do lozeczka. Co do piwka to zalecil mi lekarz:diabloti: Powiedzial ze najlepsze dzialanie maja leki i antybiotyki zakropione mala dawka alkoholu mala wiec stosuje sie do tych zalecen i jak narazie zdaja egzamin. rano wstane jak nowka Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='ab-agnieszka']No i jak zwykle nie dotrzymalam slowa biegam po necie ale za chwilke naprawde uciekam do lozeczka. Co do piwka to zalecil mi lekarz:diabloti: Powiedzial ze najlepsze dzialanie maja leki i antybiotyki zakropione mala dawka alkoholu mala wiec stosuje sie do tych zalecen i jak narazie zdaja egzamin. rano wstane jak nowka No proszę, nigdy nie słyszałam o piwku do antybiotyków :cool3: no ale skoro pomagają to pij kochana oby Ci tylko pomogło :lol: Quote
ab-agnieszka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dzieki dzieki.Ogolnie super wpadlam na chwilke do pracy a teraz gotuje obiad troche mi katar przeszkadza ale jest ok! Quote
Ziutka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Dzieki dzieki.Ogolnie super wpadlam na chwilke do pracy a teraz gotuje obiad troche mi katar przeszkadza ale jest ok! No to znaczy, że wszystko ku lepszemu już idzie :lol: Kuruj się do końca :drinka: :evil_lol: Wymiziaj Białeczkę i Chico :loveu: Quote
Aarionne Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 I daj nowe zdjęcia! Mało zdjęć :mad::mad::mad: Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Aarionne napisał(a):I daj nowe zdjęcia! Mało zdjęć :mad::mad::mad: No właśnie :mad: coś nam się z lekka opitalasz :evil_lol: na picie piwka to masz czas :diabloti: a zdjęcia gdzie Qrde :eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Moje drogie na zdjecia niestety bedziecie musialy poczekac 3 tygodnie poniewaz za trzy godziny wyjezdzam na urlop i nie bedzie mnie z Wami Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Moje drogie na zdjecia niestety bedziecie musialy poczekac 3 tygodnie poniewaz za trzy godziny wyjezdzam na urlop i nie bedzie mnie z Wami Łooo materdej :placz: toś nas nieźle załatwiła :mad: :eviltong: Ale na poważnie - udanego urlopu życzę, wypoczywaj ile się da i jak tylko wrócisz to się melduj na wątku :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ziutka napisał(a):Łooo materdej :placz: toś nas nieźle załatwiła :mad: :eviltong: Ale na poważnie - udanego urlopu życzę, wypoczywaj ile się da i jak tylko wrócisz to się melduj na wątku :loveu: Jak wroce napewno zaraz sie zamelduje bede musiala nadrobic zaleglosci. Dzieki bede wypoczywala napewno godzine temu wrocilam do domu z pracy i pakuje nam walizki bo nie mialam czasu zrobic to wczesniej.:lol: Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A co z Białką i Chico w tym czasie kiedy będziecie na urlopie ? Quote
Aarionne Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ziutka napisał(a):A co z Białką i Chico w tym czasie kiedy będziecie na urlopie ? No właśnie - maleństwa też jadą na urlop? Oj tak, byłyby cudowne urlopowe zdjęcia :) Quote
maciaszek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No to spóźnione, ale aktualne: UDANEGO URLOPU !!! Quote
ab-agnieszka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Niestety ale Bialka i Choco zastali w domu nie mozemy ich zabrac sa pod dobra opieka przyjaciela domu ktory jest u nas od rana do wieczora a w nocy sa sami maja wolna chate:diabloti: O Chico sie nie martwie bo jest przyzwyczajony ale Biala napewno sie na mnie obrazi ze ja na tak dlugo zostawilam. Quote
andzia69 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Moje drogie na zdjecia niestety bedziecie musialy poczekac 3 tygodnie poniewaz za trzy godziny wyjezdzam na urlop i nie bedzie mnie z Wami no to juz jestes na tym urlopie?:lol: i jak? a gdzie pojechałaś? :p Quote
ab-agnieszka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='andzia69']no to juz jestes na tym urlopie?:lol: i jak? a gdzie pojechałaś? :p no juz jestem i mam doslownie chwilke zeby wejsc na internet (gran canaria) Quote
Tengusia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bialka miala zabieg usuniecia listwy mlecznej prawda (jakos tak sie to fachowo nazywa :roll: chyba :oops: ) pytam bo interesuje mnie cena takiego zabiegu ??? Quote
maciaszek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tengusia napisał(a):Bialka miala zabieg usuniecia listwy mlecznej prawda (jakos tak sie to fachowo nazywa :roll: chyba :oops: ) pytam bo interesuje mnie cena takiego zabiegu ???Tak, Białka miała taki zabieg, ale na info o cenie będziesz musiała chyba poczekać, bo Ab-agnieszka jest na wakacjach :). Quote
ab-agnieszka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ja placilam za jedna strone 300 zl plus antybiotyk w sumie wyszlo ok 450zl na wiosne druga strona Quote
rufusowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 miłego urlopowania się :loveu: a Białka nie będzie obrażona tylko będzie Cie obcałowywać i nadrabiać zaległości :multi: Quote
ab-agnieszka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Oj juz sie ni moge doczekac. Juz jestem w niemczech przylecielismy i rano wsiadam w autko i tylko 1000km mnie dzieli od moich serduszek juz mam mrowki w tylku i nie mge sie doczekac kiedy je wytarmosze i wycaluje. Tak strasznie sie za nimi stesknilam ze ho ho.:loveu: Quote
Recommended Posts