Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baffi2']Bura, proszę wrzuć to do pierwszego postu... i dopisz jeszcze [B]Warszawa[/B][/quote]
hej baffi jezeli zechcesz my z Kacpim mozemy Ci pomóc! Kacper jest kundelkiem (do kolana) o łagodnym usposobieniu; jest troszke bojazliwy ale lubi małe pieski; jezeli tylko bedziecie mieli ochote mozemy sie spotkac

Posted

[B][B]Oferuję[/B][/B]
Tworzenie grafik wektorowych na zamówienie- dla weba i do druku.

[B]Poszukuję [color=red]PILNE![/color]- Warszawa[/B]
Na 14/15 lub ewentualnie 16.02.2008 osoby do pomocy przy sprzątaniu po wymianie rur CO.

Posted

OFERUJĘ - Mogę uszyc, zeszyć i nawet zaszyć. Robótki i roboty na drutach i szydełkiem.
POTRZEBUJĘ - mniej więcej raz w miesiącu pomocy przy gruntownym sprzątaniu malutkiego mieszkania (5 futrzaków....)

KRAKÓW stara częśc Nowej Huty

• 2 weeks later...
Posted

czy ktos w Warszawie niedrogo by mi ostrzygl psa? chodzi tylko o sciecie siersci, zadnych tam wymyslnych fryzurek nie trzeba :p piesek jest maly, cos jak sznaucer miniaturka.

Posted

moge podstrzyc pieska,pudel-sznaucer cale ciecie,reszta ras-wyrownanie.W zamian za drobny datek na sterylizacje sopockich zwierzat-oczywiscie dowod KP ze schroniska do wgladu.Trojmiasto.

Posted

Ja mogę doprecyzować - 3-4 h co weekend, albo dłużej co 2. Pereferuję opcję pierwszą ale marudzić nie będę ;) a pomieszkuję w kawalerce więc te 4h to wg mnie aż nadto.

Posted

[quote name='LittleMy']juz sie ucieszylam, poki nie zobaczylam, ze to Trojmiasto. a w Wawie nikogo nie ma ? :([/quote]
Jest - [I][U]APSA[/U] [/I]ale ona chyba strzyże amatorsko[I] ;)[/I]

Posted

Ja również mogę wychodzic z psami, zająć się kotem lub psem pod nieobecność wlaścicieli, przesadzic kwiaty,pomóc w ogródkuZajmę się również dzieckeim lub odbiore z przedszkola.Oferuję również pomoc w domu czyli sprzatanie,mycie okien,odkurzanie itp.To wszystko w Gliwicach i okolicach

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuję kogoś kto zostanie z moim stadem pod moją nieobecność ( aktualnie 3 psy, dwa koty, papuga, rybki, królik, 2 świnki itp:-) ).

Potrzebna też pomoc do prac ogródkowych. Mieszkam pod Wawą okolice Legionowa.

• 3 weeks later...
Posted

Ja poszukuję w [B]Poznaniu[/B] kogos kto ostrzygłby moją airedale terierkę. Nie wystawowo, ale terierowo. Robie to sama, ale raz chciałabym fachowo. Nie moge iść do nieznanego "punktu" Laguna jest chora na serce - nie może dostawać tyrakkwilizerów, a pewności nie mam czy nie podadza.
Suka nie agresywna zupełnie, tylko leniwa i nudzi się szybko. Zwykle robię to 3 godziny.

Może ktos pomoże fachowo i ostrzyże.