baffi2 Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 ooo ja też szukam kogoś kto ostrzyże moją sunię (sierść w miarę krótka) może być amatorsko:) Warszawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karilka Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Hehe Fajny wątek... Karilka może: -Spacerować z psem, może być to agresywana bestia -amatorsko układać, amatorsko szkolić (pozytywne, nie klikerowe) psy -opiekować się kotem, gryzoniem, ptaszkiem czy innym gadem - może u kogoś spędzić pare dni opiekując się domem ale MUSI wziąć swojego psa.. Łagodny, lubiący wszelkie zwierze doberman (no tylko kota może gonić ale to w ciągu dnia mu przechodzi), może siedzieć na dworze w budzie czy garażu jak ciepło - bardzo lubi (co za głupek...) Karilka potrzebuje: -Kogoś w Łodzi, z golarką strzygacą wełniste futerko sznaucerka miniaturowego -Fryzjera fajnego w Łodzi nie psią a człowieczą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloise Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 a ja szukam kogoś z Warszawy, kto pomógłby mi zrozumieć moje psy- jeden sie rządzi i kilka razy mnie nawet ugryzł- bo spał, a drugi dostaje histerii jak wychodzę z domu- wcześniej tak nie było, ale od kilku miesięcy siedzę w domu na zwolnieniu i każde wyjście obecnie kończy sie płaczem. a za 4 miesiące pojawi się dziecko i chciałabym jakoś i siebie i psy na to przygotować, sama se rozpuściłam, to mam, ale nie wiem jak sobie z tym poradzić kogo możecie mi polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosiaczek20 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Oferuję: - pomoc przy psach ( opieka pod nieobecność właściciela,spacery itp.) - sprzątanie mieszkania, opieka ogrodu itd. - pomoc z językiem angielskim, biologią,chemią i historią, - moja mama lub któraś z sióstr może uszyć coś komuś ( wedle życzenia) - ja i moja siostra możemy zrobic coś na drutkach to narazie tyle jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy dam znać wszystko na terenie Prudnika i okolic ( woj. opolskie) z tym,że szycie i robótki mogą byc na odległość,ale to zalezy już od chętnych i od tego co to ma być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karilka Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 [LIST=1] [*]Mogę popracować z psem. [*]Nie jestem fachowym szkoleniowcem ale myślę, że da sie wielu rzeczy psiaka nauczyć i oduczyć;)... [*]Wyciągnąć psa na jakiś spacer też mogę w wolnej chwili... i nie koniecznie psa...:eviltong: [*]Posprzątam, przesadze kwiatki, umyje okna, pomoge w ogródku (jak będe umiała)...[/LIST] [B]Jak ktoś coś chce z takich rzeczy i nie tylko - pisać na PW.[/B] No to przedstawiam Wam full serwis w Łodzi na schronisko w Tomaszowie:cool1:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edi100 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Żmigród-Poszukuję do wyprowadzania Żmigrodzkiej Foki na szybki spacer w okresie wakacji:) Problem w tym, że Foka jest po przejściach i boi się wychodzenia na dwór:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna_zaba Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Oferuję usługi psychologiczne i psychoterapeutyczne. W Kielcach osobiście, w innym wypadku na tyle, na ile można taką działalność uprawiać przez internet (czyli bardziej jako rodzaj doradztwa psychologicznego). W firmie (Centrum Psychoterapii w Kielcach) dla osób powołujących sie na dogomanie zniżka :evil_lol:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betbet Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Historia jest długa, kiedyś ją opisywałam, szukałam pomocy, ale nikt nie znalazł rozwiązania. Spróbujemy zbudować kojec, ale nie stać mnie na taki za 2-3 tyś. z Allegro. Nie potrafię tego zrobić sama. Pies jest na łańcuchu, ma spacery, jest kochany i uwielbiany ale MUSI być na łańcuchu przynajmniej z 5 powodów... Jest potęzny. Kojec musi być jakoś w ziemię wmocowany, bo on podkopie. Co oferuję w zamian. Wpłatę na jakąś bidę, gdyby ktoś musiał dojechać to zapewniam zwiedzanie bardzo ciekawego obiektu za darmo, darmowy grill i coś tam z barku też się znajdzie. Jesli byłby potrzebny nocleg to coś wymyślimy. Teren jest zabytkowy więc...warto może przezyć nocleg w starym zamczysku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Szukam kogoś,kto potrafiłby zwężyć żakiet z rozm 40 na 36, małe 38... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoUnTy Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Szukam osoby, która mogłaby niedrogo po dostarczeniu materiałów wykonac bude dla psa - śląsk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikou Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 szukam osoby ktora niedrogo zaopiekowalaby sie malym pieskiem (starszy spokojny samczyk, ok 6kg), jakies 10 dni w miesiacu Trzebnica, Wroclaw i okolice...albo w Legnicy lub Boleslawcu, Wolowie, Lubiazu (tamtedy zawsze przejezdzam wyjezdzajac i wracajac) Moge sie zajac malym zwierzakiem na czas czyjegos urlopu, pod warunkiem ze wtedy akurat bede w domu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 [CENTER][SIZE=5][B]szukam trenerki/trenera z Wawy (dla siebie, jakies tam fiki-miki) - chce pocwiczyc dla poprawienia kondycji ale prywatnie, najlepiej w domu[/B][/SIZE] [/CENTER] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermania Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Petsitting. A konkretnie wyprowadzanie na spacery, bo do siebie do domu na "przechowanie" mogę wziąć tylko psy tolerujące koty i niedominujące (mój dobek bardzo, bardzo żywo zachęca do zabawy i nie każdy pies jest dość cierpliwy, żeby "wytłumaczyć" mu, że nie ma ochoty - częściej siły:eviltong:). Uwaga! Tylko Praga Południe, Grochów, Gocławek, Gocław, Wawer, Anin, Marysin, Międzylesie, itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maltanka Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 [COLOR=Green][SIZE=3]Chciałabym Wam zaproponować swoją pomoc w organizacji [SIZE=4]ślubu i wesela.[/SIZE] Chodzi zarówno o "długofalowe " pilotowanie przygotowań jak i opiekę nad przebiegiem samej uroczystości. :iloveyou: :iloveyou: [/SIZE][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaira Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 SZUKAM STYLISTKI paznokci, żel na szablonie itp, i ogólnie chętnie manicure i pedicure. WARSZWA!!! Pilne!! pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwinka Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 potrzebuję hydraulika najlepiej speca od wanien z hydromasażem z Krakowa? zna ktoś?ma ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMy Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 ktos chetny na korepetycje z angielskiego? mam troche nowych wolnych terminow. Warszawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betinka24 Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 czy ktoś zna moze jakis dobry hotel dla psów W Warszawie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 [CENTER][SIZE=4][B]szukam tresera/ki z wawy, ktory podjedzie do mnie na kabaty na kilka lekcji z suka [/B][/SIZE] [/CENTER] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloise Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 kochani, poszukuję dobrego fachowca do naprawy pralki, Warszawa- Rembertów, znacie kogoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma1984 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Ja szukam kogos kto robi warkoczyki z małopolski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 krawcowej szukam do przerobki sukienki, najlepiej z Wawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffi2 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 [B]szukam[/B] jakiejś [B]treserki[/B] -> pies agresywny do innych psów (warszawa mokotów) lub poprostu jakiejś osoby która 'się zna na psach' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emdziolek Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Jak ktoś potrzebuje moge zrobić strone www, jakieś przeróbki w photoshopie itp Do tego moge narysowac portrecik zwierzaka:) kontakt na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma1984 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Gdyby ktos sie wybieral do Suchej Beskidzkiej to moge kogos przenocowac itp... ale w sumie tu jest koniec swiata wiec nikt sie tu nie wybiera..jak cos to sie oferuje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts