papudraczek Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 [quote name='baffi2']Bura, proszę wrzuć to do pierwszego postu... i dopisz jeszcze [B]Warszawa[/B][/quote] hej baffi jezeli zechcesz my z Kacpim mozemy Ci pomóc! Kacper jest kundelkiem (do kolana) o łagodnym usposobieniu; jest troszke bojazliwy ale lubi małe pieski; jezeli tylko bedziecie mieli ochote mozemy sie spotkac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatka Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 [B][B]Oferuję[/B][/B] Tworzenie grafik wektorowych na zamówienie- dla weba i do druku. [B]Poszukuję [color=red]PILNE![/color]- Warszawa[/B] Na 14/15 lub ewentualnie 16.02.2008 osoby do pomocy przy sprzątaniu po wymianie rur CO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Szukam dobrego i kompetentnego lekarza,który zajmuje sie nowotworami,szczególnie płuc.Sprawa bardzo pilna, nieważna odległość... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 potrzebuje kogos z lutownica do zlutowalnia 4 kabelkow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wisela1 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 OFERUJĘ - Mogę uszyc, zeszyć i nawet zaszyć. Robótki i roboty na drutach i szydełkiem. POTRZEBUJĘ - mniej więcej raz w miesiącu pomocy przy gruntownym sprzątaniu malutkiego mieszkania (5 futrzaków....) KRAKÓW stara częśc Nowej Huty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moon_light Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 nie wiem czy tak można ale... Chętnie [B]KUPIĘ WEJŚCIE DO HURTOWNI ARA w Warszawie [/B]:diabloti:. tzn.przyłączę się do kogos, zeby zrobic sobie male zakupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
invictus hilaritas Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Lubin: wyprowadze psy, moge sie zwierzetami zaopiekowac pod nieobecnosc wlascicieli.. poszukuje osoby ktora nauczy mnie szycia na maszynie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMy Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 czy ktos w Warszawie niedrogo by mi ostrzygl psa? chodzi tylko o sciecie siersci, zadnych tam wymyslnych fryzurek nie trzeba :p piesek jest maly, cos jak sznaucer miniaturka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazowa1 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 moge podstrzyc pieska,pudel-sznaucer cale ciecie,reszta ras-wyrownanie.W zamian za drobny datek na sterylizacje sopockich zwierzat-oczywiscie dowod KP ze schroniska do wgladu.Trojmiasto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 szukam kogoś z Wawy do posprzatania mieszkania, mieszkanie nieduze ale jest dosc brudno - razem z oknami - najchetniej w piatek w dzien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatka Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 To ja się mogę podpiąc pod GameBoyowego posta, tyle, że ja na stałe poszukuję i preferuję weekendy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 ja tez na stale ale w ciagu tyg tyle, ze nie umiem dokladnie powiedziec w jakich odstepach czasu bedzie to sprzatanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatka Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Ja mogę doprecyzować - 3-4 h co weekend, albo dłużej co 2. Pereferuję opcję pierwszą ale marudzić nie będę ;) a pomieszkuję w kawalerce więc te 4h to wg mnie aż nadto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papudraczek Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 hej poszukuję kogoś kto zrobi mi projekt tablic "reklamowych" mojej działalności. znacie może kogoś takiego?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffi2 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 [quote name='LittleMy']juz sie ucieszylam, poki nie zobaczylam, ze to Trojmiasto. a w Wawie nikogo nie ma ? :([/quote] Jest - [I][U]APSA[/U] [/I]ale ona chyba strzyże amatorsko[I] ;)[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agitarius Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Ja również mogę wychodzic z psami, zająć się kotem lub psem pod nieobecność wlaścicieli, przesadzic kwiaty,pomóc w ogródkuZajmę się również dzieckeim lub odbiore z przedszkola.Oferuję również pomoc w domu czyli sprzatanie,mycie okien,odkurzanie itp.To wszystko w Gliwicach i okolicach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagnaP Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 A ja oferuję pomoc prawną on line:p Od porad po pisanie pism-full service:razz: Odpłatność na psiaki Fundacji AST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neigh Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Poszukuję kogoś kto zostanie z moim stadem pod moją nieobecność ( aktualnie 3 psy, dwa koty, papuga, rybki, królik, 2 świnki itp:-) ). Potrzebna też pomoc do prac ogródkowych. Mieszkam pod Wawą okolice Legionowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffi2 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 [B]Szukam niedużej ekipy budowlanej[/B] chodzi o wykończenie mieszkania które jest w stanie surowym. Warszawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rennatta Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Poszukuję dobrego fotografa . Kraków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo05 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 JagnaP, a jakiś cennik masz? Taki pozew rozwodowy np. :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 [CENTER][SIZE=4][B]dentysty szukam ludzkiego of kors[/B][/SIZE] [SIZE=4][B]kabaty, ursynow, mokotow gorny [/B][/SIZE] [SIZE=4][B]wieksza robota[/B][/SIZE] [/CENTER] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 krawcowej z Wawy szukam do przeróbek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Ja poszukuję w [B]Poznaniu[/B] kogos kto ostrzygłby moją airedale terierkę. Nie wystawowo, ale terierowo. Robie to sama, ale raz chciałabym fachowo. Nie moge iść do nieznanego "punktu" Laguna jest chora na serce - nie może dostawać tyrakkwilizerów, a pewności nie mam czy nie podadza. Suka nie agresywna zupełnie, tylko leniwa i nudzi się szybko. Zwykle robię to 3 godziny. Może ktos pomoże fachowo i ostrzyże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts