Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nie mogę doczekać się piątku:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
invictus hilaritas Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wspaniala wiadomosc.. tak szybko to sie stalo, ze az nie moge w to uwierzyc.. Maro zacznie nowe lepsze zycie.. Quote
Poker Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 PETER,ALBIEMU brak słów, by wyrazić Wam wdzięczność za pomoc temu biednemu psu . Jesteście cudowni,:iloveyou: tym bardziej,że to co robicie,nie robicie dla splendoru. WIELKIE DZIĘKI .:Rose::Rose::Rose: Tak się może zdarzyć tylko na Dogomanii :loveu: Quote
anula1959 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Radość , Radość i jeszcze raz Radość :multi::loveu:. A ja chyba wiem u której Edytki będzie mieszkał nasz Maro i wiem dlaczego jego imię będzie się zaczynało na literkę "B"!:cool3: Quote
Peter Beny Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No może wiesz :lol: I dobrze kombinujesz :multi::multi::multi::multi: To ta Edyta :evil_lol: Quote
Poker Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 czyżby Edytka tez miała problem z widzeniem? to nie jest istotne,najważniejsze ,że ma SERCE Quote
red Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Brajl....nie wiem jak można zrekompensować Ci Twoje straszne chwile, bądź szczęśliwy kochany psiaku:-( :lol:szkoda, że oprawca sobie pewnie spokojnie nadal żyje.... Quote
maciaszek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Przecież nowe imię psa wszystko tłumaczy... (tak myślę) Podziwiam panią Edytę i przesyłam jej wielkie podziękowanie i gigantyczny uścisk :loveu: :loveu: :loveu:! Quote
Gugusia7 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Edyta dla Ciebie wszyskie kwiaty z mojego ogródka!!!!!!!!! Sosnowiec to sąsiednia wieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... czy czasami Ciotka Gugusia może się umówić na audiencję? Peter Beny a Ciebie muszę wytargać na obiad! Obowiązkowo! Quote
anula1959 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Peter Beny napisał(a):No może wiesz :lol: I dobrze kombinujesz :multi::multi::multi::multi: To ta Edyta :evil_lol: No to powiem Wam ludziska , że do lepszego domku nie mógł Maro trafić:loveu:! W tym domku walczy się o psiaka do ostatniego tchnienia..... Quote
mch Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jesli dobrze rozumiem psiak trafia do edyty dz. , edyta jestes wielka !!!!!!!! juz nie raz to powtarzalam , a peter b. ,tak bardzo pomaga . jakzesz człowiek czuje sie malenki w obliczu takiej dobroci ,takich ludzi . Quote
Poker Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 czy domek wymaga pomocy finansowej,przynajmniej na początek? Quote
Kazoo Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Najpierw leciały mi z oczu łzy rozpaczy i smutku, teraz lecą łzy radości. Tak się cieszę, że Brajl będzie miał kochający dom. Czekam na dalsze wieści. :loveu: Quote
wapiszon Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Edytko , JESTEŚ WIELKA!!!!!!!! Piotrze, czy to TA EDYTA? Piotr jest skromny, ale jego pomoc jest bezcenna!. Tydzień temu przywiózł mi Korę Pozdrowienia od Kory.. Quote
Mysia222 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 NARESZCIE MA DOM!!!!!!!! POCZCIWE PSISKO!!!!!!!!!!!! BRAWO!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Umka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nikt nie spodziewał sie takiego obrotu sprawy. Dzięki Waszemu zaangażowaniu i wielkim sercom kolejny raz możemy przeżyć na dogo pewnego rodzaju cud. Gratuluje Maro!!! Quote
Peter Beny Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Poker napisał(a):czy domek wymaga pomocy finansowej,przynajmniej na początek? Na pewno będzie potrzebna , bo już sporo bied psich w tym domku jest , więc pomóżmy Edycie , pewnie będą potrzebne konsultację u Weta , i dobre jedzonko ;) Można wpłacać na AFN z dopiskiem Brail OWP:lol: Quote
t_kasiek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jak przeczytałam jak bedzie miec na imie....coz....nie wiem co powiedziec..... :( to niesamowite.....jesli tylko bede mogla napewno pomoge i wysle pare zlotych na karme czy jakies lekarstweka !!!!!! Quote
Agnieszka5 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Boże co za radość:laola: Ludzie kocham Was po prostu ( swoja drogą tych wyznań milości troche dziś tu padło:-) ) Albiemu, Peter jak będziecie mieli chwilke napiszcie cos o domku, rozumiem, ze Właścicielką Maro będzie wspaniała Edyta. I jak rozumiem Maro będzie mial Kolegów i Koleżanki, bo Piesków juz tam troszke jest? Ojej wszystko bym chciała juz wiedzieć o przyszłym domku, ale najważniejsze jest to, że domek jest i to u sprawdzonej, dobrej Osoby:-) Maro a już własciwie Brajl:loveu: Quote
Asior Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 medar napisał(a):Peter Beny wg. mnie jest godny zaufania, pomagał nie raz i ja jestem ostatnim który mu nie uwierzy. Jestem z nim. /wczesniejsza wypowiedź dotyczyła Asiora: "no ja się dopatrzyłam na wątku chyba 4 potencjalnych domków (tyle, zę wszyscy będą coś wiedzielei dokładniej za 1-2 dni :smile: Może się okazać, ze domki będą sie o niego biły ;-)" no widzisz... akurat mogłes sobie darować... powiedziałam to dla rozładowania sytuacji.. albiemu jakoś zrozumiała i odpowiedziała również zartem... no..ale cóż.. nie czas teraz na tego typu dyskusje..... wazne ze Maro-Brail ma domek STAŁY!!!!!! Quote
kako80 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 gratuluje tej akcji! byla na prawde ekspresowa! dzieki niej moglam naladowac akumulatory i moge marzyc o tym, ze kiedys bedzie lepiej! Peter jestes wielki! Albiemu jestes wielka! jak bedzie potrzebana pomoc(jezdzenie do gierka?)to sluze! Quote
iwa77 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Albiemu , Peter Beny i Pani Edyto ! - jestescie cudownymi ludzmi i prawdziwymi aniolami . Chyle czoła przed wami i przed tym co robicie .Jestescie wielcy. Bardzo wam dziekuje i niech wam los sprzyja! MARO/BRAJL - CIEBIE NIEWINNY SKRZYWDZONY PIESECZKU CALUJE W TE BIEDNE OCZĘTA I ŚCISKAM MOCNO! POWODZENIA KOCHANY MARO/BRAJL !!! :loveu::Rose::klacz::calus::buzi::iloveyou: Quote
Peter Beny Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Asior napisał(a):no widzisz... akurat mogłes sobie darować... powiedziałam to dla rozładowania sytuacji.. albiemu jakoś zrozumiała i odpowiedziała również zartem... no..ale cóż.. nie czas teraz na tego typu dyskusje..... wazne ze Maro-Brail ma domek STAŁY!!!!!! Asior już wczoraj sobie wyjaśniłem .................... ale rozumiem ............ Quote
vesna30 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Zaczynam odzyskiwać wiarę ludzi !!!!Peter Ben I Edytko JESTEŚCIE WIELCY!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::cool2::cool2::laola: wielki pokłon w waszą stronę :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
wiedzmata Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kurcze, ale sie cieszę!! Aż mi sie łezka zakręciła:placz: - ze szczęścia:multi::multi::multi::multi::multi:. Pozdrawiam i życze pieskowi duuuużo szczęścia! Quote
Recommended Posts