Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PETER,ALBIEMU brak słów, by wyrazić Wam wdzięczność za pomoc temu biednemu psu .
Jesteście cudowni,:iloveyou: tym bardziej,że to co robicie,nie robicie dla splendoru.
WIELKIE DZIĘKI .:Rose::Rose::Rose:
Tak się może zdarzyć tylko na Dogomanii :loveu:

Posted

Radość , Radość i jeszcze raz Radość :multi::loveu:.
A ja chyba wiem u której Edytki będzie mieszkał nasz Maro i wiem dlaczego jego imię będzie się zaczynało na literkę "B"!:cool3:

Posted

Brajl....nie wiem jak można zrekompensować Ci Twoje straszne chwile, bądź szczęśliwy kochany psiaku:-( :lol:szkoda, że oprawca sobie pewnie spokojnie nadal żyje....

Posted

Edyta dla Ciebie wszyskie kwiaty z mojego ogródka!!!!!!!!! Sosnowiec to sąsiednia wieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... czy czasami Ciotka Gugusia może się umówić na audiencję? Peter Beny a Ciebie muszę wytargać na obiad! Obowiązkowo!

Posted

Peter Beny napisał(a):
No może wiesz :lol: I dobrze kombinujesz :multi::multi::multi::multi: To ta Edyta :evil_lol:

No to powiem Wam ludziska , że do lepszego domku nie mógł Maro trafić:loveu:!
W tym domku walczy się o psiaka do ostatniego tchnienia.....

Posted

jesli dobrze rozumiem psiak trafia do edyty dz. , edyta jestes wielka !!!!!!!! juz nie raz to powtarzalam , a peter b. ,tak bardzo pomaga . jakzesz człowiek czuje sie malenki w obliczu takiej dobroci ,takich ludzi .

Posted

Najpierw leciały mi z oczu łzy rozpaczy i smutku, teraz lecą łzy radości. Tak się cieszę, że Brajl będzie miał kochający dom. Czekam na dalsze wieści.
:loveu:

Posted

NARESZCIE MA DOM!!!!!!!! POCZCIWE PSISKO!!!!!!!!!!!! BRAWO!!!!!!!!!!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Nikt nie spodziewał sie takiego obrotu sprawy. Dzięki Waszemu zaangażowaniu i wielkim sercom kolejny raz możemy przeżyć na dogo pewnego rodzaju cud.
Gratuluje Maro!!!

Posted

Poker napisał(a):
czy domek wymaga pomocy finansowej,przynajmniej na początek?

Na pewno będzie potrzebna , bo już sporo bied psich w tym domku jest , więc pomóżmy Edycie , pewnie będą potrzebne konsultację u Weta , i dobre jedzonko ;)
Można wpłacać na AFN z dopiskiem Brail OWP:lol:

Posted

jak przeczytałam jak bedzie miec na imie....coz....nie wiem co powiedziec..... :( to niesamowite.....jesli tylko bede mogla napewno pomoge i wysle pare zlotych na karme czy jakies lekarstweka !!!!!!

Posted

Boże co za radość:laola:
Ludzie kocham Was po prostu ( swoja drogą tych wyznań milości troche dziś tu padło:-) )
Albiemu, Peter jak będziecie mieli chwilke napiszcie cos o domku, rozumiem, ze Właścicielką Maro będzie wspaniała Edyta. I jak rozumiem Maro będzie mial Kolegów i Koleżanki, bo Piesków juz tam troszke jest?
Ojej wszystko bym chciała juz wiedzieć o przyszłym domku, ale najważniejsze jest to, że domek jest i to u sprawdzonej, dobrej Osoby:-)
Maro a już własciwie Brajl:loveu:

Posted

medar napisał(a):
Peter Beny wg. mnie jest godny zaufania, pomagał nie raz i ja jestem ostatnim który mu nie uwierzy. Jestem z nim.
/wczesniejsza wypowiedź dotyczyła Asiora:
"no ja się dopatrzyłam na wątku chyba 4 potencjalnych domków (tyle, zę wszyscy będą coś wiedzielei dokładniej za 1-2 dni :smile:
Może się okazać, ze domki będą sie o niego biły ;-)"

no widzisz... akurat mogłes sobie darować... powiedziałam to dla rozładowania sytuacji.. albiemu jakoś zrozumiała i odpowiedziała również zartem...
no..ale cóż.. nie czas teraz na tego typu dyskusje..... wazne ze Maro-Brail ma domek STAŁY!!!!!!

Posted

gratuluje tej akcji!
byla na prawde ekspresowa!
dzieki niej moglam naladowac akumulatory i moge marzyc o tym, ze kiedys bedzie lepiej!
Peter jestes wielki!
Albiemu jestes wielka!

jak bedzie potrzebana pomoc(jezdzenie do gierka?)to sluze!

Posted

Albiemu , Peter Beny i Pani Edyto ! - jestescie cudownymi ludzmi i prawdziwymi aniolami . Chyle czoła przed wami i przed tym co robicie .Jestescie wielcy.
Bardzo wam dziekuje i niech wam los sprzyja!

MARO/BRAJL - CIEBIE NIEWINNY SKRZYWDZONY PIESECZKU CALUJE W TE BIEDNE OCZĘTA I ŚCISKAM MOCNO!

POWODZENIA KOCHANY MARO/BRAJL !!!

:loveu::Rose::klacz::calus::buzi::iloveyou:

Posted

Asior napisał(a):
no widzisz... akurat mogłes sobie darować... powiedziałam to dla rozładowania sytuacji.. albiemu jakoś zrozumiała i odpowiedziała również zartem...
no..ale cóż.. nie czas teraz na tego typu dyskusje..... wazne ze Maro-Brail ma domek STAŁY!!!!!!

Asior już wczoraj sobie wyjaśniłem .................... ale rozumiem ............

Posted

Zaczynam odzyskiwać wiarę ludzi !!!!Peter Ben I Edytko JESTEŚCIE WIELCY!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::cool2::cool2::laola: wielki pokłon w waszą stronę :modla::modla::modla::modla::modla: