Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musimy jeszcze rozstrzygnąć techniczne sprawy związane z datkami, za które jestem naprawde tak wdzięczna i pełna podziwu - ale nieobraźcie się, narazie to jeszcze na bok ...

CISZYMY SIĘ MARO!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

JAK JA JESTEM WAM WDZIĘCZNA LUDZIEEEEE!!!!!!!

Posted

[quote name='albiemu']musimy jeszcze rozstrzygnąć techniczne sprawy związane z datkami, za które jestem naprawde tak wdzięczna i pełna podziwu - ale nieobraźcie się, narazie to jeszcze na bok ...

CISZYMY SIĘ MARO!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

JAK JA JESTEM WAM WDZIĘCZNA LUDZIEEEEE!!!!!!!
Mój przelew pójdzie jutro:) Myslę że kasa zebrana będzie potrzebna na badania, leczenie i poprawienie kondyncji psiaka:) Cioteczki, zgadzacie się ze mną:cool3:

Posted

Kasiu jak ja się cieszę. :multi::multi::multi:
Szybka akcja z happy endem, czekamy oczywiście na dalsze wieści:loveu:

Kochany psiak, tyle już wycierpiał, teraz już niech będzie zawsze szczęśliwy.
Jak my dzisiaj!!!!

Posted

Cały wieczór obgryzałam paznokcie i w końcu jest taka wspaniała wiadomość :multi::multi:
albiemu i Peter Beny: po prostu brak słów na to jacy jesteście wspaniali :loveu:!!! Uratowaliście Maro życie.
Czekam niecierpliwie (a już mi niewiele paznokci zostało...) do piątku na wiadomości

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę!!! :multi::multi::multi: To PRZECUDOWNA WIADOMOŚĆ!!! :loveu::loveu::loveu:

Nie wiem nawet, co napisać...taki ciężki, a wręcz tragiczny dzień...jedno życie odchodzi, a drugie dostaje nową szansę... Naprawdę się cieszę!!! :)

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
BARDZO, BARDZO się cieszę !!!!
Peter Beny - jesteś WIELKI !!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Albiemu - wielkie ukłony oczywiście i w Twoją stronę :loveu: :loveu: :loveu:

HURRRRAAAAAAAAAAa :multi: :multi: :multi: !!!!!!!

Posted

Albiemu i Peter Beny KOCHAM WAS!!![SIZE=2]Po stokroć dzięki!!! Dziękuję też całej Rodzinie Dogomaniaków - spisaliście się jak zwykle na medal! Dziewczyny, z wiadomo którego schroniska - wielkie uznanie za pracę jaką wykonujecie.
:smilecol::laugh2_2::Cool!::iloveyou::Rose::sweetCyb::klacz::bigcool:- emocje naszej rodzinki (Aza, Tofik, Rubik, Kociamber, Króliś i Szynszyl) w pigułce.

PS. jeśli Maro trafi w moje okolice czy można Go odwiedzić?

Posted

Bardzo się cieszę ze względu na psiaka ale nie tylko... też ze względu na ludzi, którym taka adopcja przywraca codziennie traconą wiarę w człowieka...
Może i potrąconemu i porzuconemu na drodze Rudzikowi się poszczęści i znajdzie kogoś o wielkim sercu....
Oby dalsze życie MARO było jednym pasmem miłości i troski. Taki biedny a taki kochany psiak.

Posted

oooooo łłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! super, sama w to nie spodziewalam sie!!!!!!:):):)

ps prosze o przypomnienie w piatek:)

Posted

Kochani nie do mnie te gratulację tylko do osoby która go bierze ............
Ale jej tu na Dogo nie ma ;) Podziękujcie Edycie :lol::lol::lol::lol: Piesek będzie miał na imię Brajl;) Tyle wiem i w piątek jadę po niego :cool3: Będzie mieszkał w Sosnowcu :multi::multi::multi::multi::multi: