albiemu Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 dzisiaj będzie Wasz szczęśliwy dzień - trzymam kciuki za wszystkich przed którymi dzisiaj stoją trudne wybory, egzaminy, problemy - ja czarownica ponoć jestem więc moje kciuki są naprawdę skuteczne!!!! BĘDZIE DOBRZE! Quote
SZPiLKA23 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No tak widze ze wszystko w jednym dniu sie dzieje wszystkim POWODZENIA ZYCZE!!!!!:laola: Quote
Poker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 TRzymajcie się wszyscy zdrowo i dobrze :lol:, Brajlu ,niech Cię kochani LUDZIE dowiozą szczęśliwie do dobrego CZŁOWIEKA Asiorku,pilnuj siebie i dzidziusia,to teraz dla Ciebie najważniejsze :lol: t_Kasiek,pójdzie dobrze,zobaczysz :lol:,potem będziesz się śmiała,że tak przeżywałaś niepotrzebnie Quote
Becia66 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Brajl dostaje dzisiaj kredyt na nowe życie....szczęśliwe życie. Jest głębszy sens w tym wszystkim co robimy i jeśli ktoś miał już dość tych wszechogarniających nieszczęść i widział beznadzieję - niech zajrzy na ten wątek i dojrzy światełko w tunelu i nabierze nowych sił do walki. Bo takich ludzi co walczą do końca potrzebujemy najbardziej. Ten wątek pokazał że SIŁA W NAS !!! Quote
Szyszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Szerokiej drogi, niech juz Ci zawsze świeci słonko, kochany. Asiorku trzymam kciuki za Wasze zdrówko. Quote
Klaudus__ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Maleńki dzisiaj do domciu :D ależ ja się cieszę ! Bardzo proszę o dużoooooo foteczek i proszę pozdrowić Jego Nową Panią a Brajla wymiziać ode mnie :eviltong:. Spokojnej i bezpiecznej podróży życzę ;) Quote
israel Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Asior']miałam ja zrobić aukce cegiełkową, ale niestety nie uda mi się bo dzis idę do szpitala... Mam zagrożoną ciąże i coś mi sie tam podziało.. Dlatego jesli po wyjściu (kiedykolwiek oo nastapi :/) będzie naal taka potrzeba oczywiście mogę ja zrobic... Asiorku - trzymajcie sie! (ja też 22 lata temu byłem zagrożoną ciążą i nikt mi nie dawał szansy) Moglbym zrobic aukcje cegielkowa - albiemu napisalem do Ciebie w tej sprawie. Quote
Basia1968 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 moja radość nie zna granic !!! Chylę czoła przed taki ludźmi - życzę wszystkim takiej determinacji i takiego zaangażowania w działania na rzecz pokrzywdzonych jaką mają ludzie z DOGO. To jest niesamowite!!! Ale smutne jest to, że wciąż wiele istotek potrzebuje pomocy :placz:. Zajrzyjcie też na ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90091. Braj kochana psinko będziesz nareszcie miał swój domek i kochanych ludzi . Nie zmieni to jednak faktu, że takich psich i kocich nieszczęść jest wiele, a oprawcy Maro (Brajl) sa bezkarni. Mam nadzieję, że przemyskim schroniskiem odpowiednie służby powołane na rzecz ochrony praw zwierząt zainteresują się tą placówką. Quote
Justynak Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Edyta czy ja już Ci mówiłam, że Cię kocham!!!!! :loveu:;) Już nie mogę się doczekać relacji z przyjęcia, przez Bandę Czworga, nowego domownika :lol:! Brajl, po tych wszystkich okropnościach które musiałeś doznać, teraz wreszcie dostaniesz DOM MARZEŃ i ludzi, którzy już nigdy Cię nie skrzywdzą, mogę Ci to zagwarantować!!!:lol: Asiu trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twojego Maluszka! :thumbs: :calus: Quote
bodzia78 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Peter Beny']Na pewno będzie potrzebna , bo już sporo bied psich w tym domku jest , więc pomóżmy Edycie , pewnie będą potrzebne konsultację u Weta , i dobre jedzonko ;) Można wpłacać na AFN z dopiskiem Brail OWP:lol: Obserwowałam wątek Brajla na Forum owczarka szkockiego. Teraz trafiłam na post. Czy przelew na konto i z tytułem wpłaty podany na 1 stronie też zasili portwelik Brajla?? Mógłby mi ktoś rozczyfrowac Można wpłacać na AFN z dopiskiem Brail OWPGdzie znajdę nr tego konta ? Nie mam czasu na czytanie całego wątku ;) - a chciałabym zaktualizowac sprawę na forum ;) Ja dzisiaj zrobiłam przelew na stare konto zanim tu zajżałam ;) - mam nadzieje że jakby coś innemu psiakowi sie przyda :D - choc niestety niewiele bo mój stan konta od dłuższego czasu nie przekracza 30 zł bo moje psy się pochorowaly :( . Quote
bodzia78 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Peter Beny']Na pewno będzie potrzebna , bo już sporo bied psich w tym domku jest , więc pomóżmy Edycie , pewnie będą potrzebne konsultację u Weta , i dobre jedzonko ;) Można wpłacać na AFN z dopiskiem Brail OWP:lol: Obserwowałam wątek Brajla na Forum owczarka szkockiego. Teraz trafiłam na post. Czy przelew na konto i z tytułem wpłaty podany na 1 stronie też zasili portfelik Brajla?? Mógłby mi ktoś rozczyfrowac Można wpłacać na AFN z dopiskiem Brail OWPGdzie znajdę nr tego konta ? Nie mam czasu na czytanie całego wątku ;) - a chciałabym zaktualizowac sprawę na forum ;) Ja dzisiaj zrobiłam przelew na stare konto zanim tu zajżałam ;) - mam nadzieje że jakby coś innemu psiakowi sie przyda :D - choc niestety niewiele bo mój stan konta od dłuższego czasu nie przekracza 30 zł bo moje psy się pochorowaly :( . Quote
israel Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Konto AFN jest na pierwszej stronie - wplaca sie zawsze na to samo tylko z roznym dopiskiem (Maro dostal w miedzy czasie drugie imie - Brail - stad nowa nazwa drugiej skarpety). Nie bedzie problemow z wykorzystaniem pieniedzy ze skarpety Maro poniewaz to ciagle ten sam psiak, te same potrzeby... Obie skarpety naleza do Maro - Braila Quote
israel Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy ktos ma numer tel do albiemu i moglby mi przeslac na PW? Mam dosc pilna sprawe! Quote
SZPiLKA23 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Napisałam!!! Masz wiadmosc?? Jak nie to do mnie na gg pisz:) Quote
Hotel KADIF Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='israel']Czy ktos ma numer tel do albiemu i moglby mi przeslac na PW? Mam dosc pilna sprawe! Masz priv! Quote
t_kasiek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 czy wiadomo jak mija podroz ??? kiedy maja dojechac na miejsce PS. ja juz po obronie - dziekuje za kciuki :) faktycznie tak strasznie nie bylo :) Quote
t_kasiek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 SZPiLKA23 napisał(a)::Rose:gratuluje:thumbs: dziekuje :) i widzicie co zrobiłam zaraz po obronie, jak przyszłam do domku - właczyłam dogo i czytam co tam u Brajla :D:D:D Quote
wandul 66 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 t_kasiek napisał(a):dziekuje :) i widzicie co zrobiłam zaraz po obronie, jak przyszłam do domku - właczyłam dogo i czytam co tam u Brajla :D:D:Daz dziw , że tak składnie piszesz:eviltong::eviltong::eviltong:powinnas juz widziec conajmniej podwójnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mam numer do petera beny ale nie chcę w podróży przeszkadzać ;) Quote
Poker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 t_kasiek GRATULACJE :lol:, to co Ty teraz jesteś? mgr , inż. czy licencjat masz? PeterBeny pisał,że bierze laptop,by przekazywać inormacje ,ale coś cisza.... może nie może :crazyeye: Quote
Becia66 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wszyscy są już w schronisku w Orzechowcach z Brajlem na spacerku. Chcą go uspokoić i przyzwyczaić do siebie zanim wsiądzie do samochodu, bo z tym może być problem. Póki co jest bardzo grzeczny i spokojny...:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Trzymam kciuki i jestem z nimi cały czas... oby wszystko poszło gładko:) Quote
Recommended Posts