weszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ależ wspaniała wiadomość :loveu: Takie zakończenia przywracają wiarę w ludzi :loveu: Dogomania ma wiele twarzy ale dla takich chwil warto tutaj być :lol: Quote
polciuaa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Matko.!Jeszcze nigdy nie widziałam zeby jakis watek byl az tak popularny.!Ostatni raz siadłam wczoraj koło 19 i do teraz watek przybral 'na wadze' o około 15-20 stron.! Jak zobaczyłam tytuł dzisiaj rano to popłakalam sie ze szczescia.! Peter,Albiemu...chyba nie musze nic mowic,prawda.?:loveu: Quote
Agnieszka5 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Wczoraj mialam kiepski dzień, kilka rzeczy nie wypaliło, humor był nie najlepszy, potem informacja,ze Maro ma dom i nagle te małe rozczarowania, niepowodzenia przestały mieć jakiekolwiek znaczenie, najważniejsze, że zdarzył się cud o którym wszyscy marzyliśmy, cud dzięki, któremu Brajl będzie mógł żyć szczęśliwie. Finansowo wspierać Brajla będe na pewno, leczenie jest kosztowne a nasz Skarb musi mieć wszystko co najlepsze, trzeba mu ulzyć w cierpieniach jak tylko można. I cieszę się, ze bedzie miał dom z ogrodem, ale przede wszystkim Edyte, która będzie Go kochała, tuliła, dbała, mam tez nadzieje, ze szybko pozna sie z Kolegami i Koleżankami, że poczuje sie bezpiecznie, no po prostu jak u siebie w domku:-) Bardzo prosze Brajla też ode mnie wycałować, wytulić i szepnąć, ze tak wiele Ludzi Go bardzo kocha! Quote
t_kasiek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='iwop']Jestem załamana - coraz więcej takich przypadków. przeczytajcie na głównej stronie dogo: http://www.dogomania.pl/portal/node/395 :placz: straszne !!!!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::mad: :placz: :placz: :placz: Quote
albiemu Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 ja wierze, że każdy człowiek, który sprawił ból zwierzęciu kiedyś poczuje dokładnie taki sam - kiedyś czytałam autentyczną opowieść o zapalonym mysliwym, który kiedy umierał to czuł ból tych wszystkich zwierząt, które zginęły z jego ręki. Uratowali go, żyje i działa w obronie zwierząt. Płacząc zrozumiał. Quote
zuziaM Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 albiemu napisał(a):do dyspozycji ma dom z ogrodem :) Jesooooo ......to RAJ :lol: ! Quote
kaja555 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dokładnie! Ja też wierzę, że takie osoby w końcu rozumieją i dostają za swoje. Jeżeli faktycznie jest życie po życiu, i jest czyściec - to wiele ludzi odkupuje swoje grzechy chodząc po tej ziemi jako zwierzęta, często doświadzczajc bólu od czlowieka. Tak mi się wydaje, że gdyby zwierzęta mogły mówić... wydaje mi się że za tymi oczami kryje się dużo więcej niż jesteśmy sobie w stanie wyobrazić... ale one nam tego nie mogą opowiedzieć...bo taka jest granica pomiędzy naszymi światami... Quote
egradska Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Bardzo dziekuję całej owczarkolubnej rodzince za szybki odzew:loveu: Szczególne podziekowania:loveu::loveu::loveu: dla Osób Najbardziej Zaangażowanych i Najskuteczniejszych:loveu: I prośba do tych, którzy oferowali schronienie dla Maro- pomóżcie innemu On-eczkowi, tyle z nich naprawdę potrzebuje pomocy Quote
baffi2 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 wow!! jedzie do domu?! wspaniale!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cóz ja mogę npisać... BARDZO SIĘ CIESZE!!!!! p.s. jesli dalej sa potrzebne pieniazki to upominam sie znow o numer kota bo ostatnio nie otrzymalam odpowiedzi w ferworze poszukiwan domu a potem radosci.;) Quote
Agnieszka5 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Wyjątek napisał(a):Cóz ja mogę npisać... BARDZO SIĘ CIESZE!!!!! p.s. jesli dalej sa potrzebne pieniazki to upominam sie znow o numer kota bo ostatnio nie otrzymalam odpowiedzi w ferworze poszukiwan domu a potem radosci.;) Pieniądze na Maro wplaca się na konto AFN, wszelkie dane znajdują się na 1 stronie pod zdjęciami Maro:-) Quote
albiemu Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 allegro 1330 wejść - szok - israel wziąłeś udział w rekordzie i z jedenj strony to pamiętna chwila z drugiej najlepiej gdyby nie było powodu do tego rekordu - prawda?No ale - prosze zamknij aukcję.Cegiełki - chyba się wstrzymamy jeszcze bo nie wiemy ile jest z wpłat na AFN - musimy to sprawdzić. Niech jakaś dobra dusza podpowie jak, bo nigdy tego nie robiłam :/ Quote
Goldenka 02 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jak sie ciesze!!!:multi::multi::multi:aż się popłakałam!:placz::placz::placz: Nareszcie serduszko Brajla ma dla kogo bić! Brajlu już jutro będziesz miał cudowną pańcie i z tego co zrozumiałam kochającą psią rodzinkę:cool3:, ciepły domek i zielone podwórko! BĄDŹ DZIELNY i wytrzymaj ostatnią schroniskową noc! Albiemu i Peterze dzięki wam, Edycie i Israel Brajl otrzymał drugie zycie! koniecznie opowiedzcie o jego dalszych losach, nowym domku i wstawcie fotki.;) Quote
credita Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 jutro TWÓJ wielki dzień :loveu:tak się cieszę:p czekamy na relacje Quote
Jagoda09 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Z radością zdejmuję psiula z podpisu. :) Gratulacje, ciotki (i wujkowie). Quote
ANETTTA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 albiemu napisał(a):allegro 1330 wejść - szok - israel wziąłeś udział w rekordzie i z jedenj strony to pamiętna chwila z drugiej najlepiej gdyby nie było powodu do tego rekordu - prawda?No ale - prosze zamknij aukcję.Cegiełki - chyba się wstrzymamy jeszcze bo nie wiemy ile jest z wpłat na AFN - musimy to sprawdzić. Niech jakaś dobra dusza podpowie jak, bo nigdy tego nie robiłam :/ a moze nie ma co wstrzymywac .....nigdy nie wiadomo ile kasy jeszcze bidulkowi sie przyda ,,,moze jej miec na koncie .......a gdyby tak uratopwac inne zycie mysle ze wszyscy by przytakli a i misio by sie cieszył Quote
Gemini666 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 wątek i historia Maro bardzo mnie wzruszyła - super, że psinka ma domek - WSZYSTKIEGO DOBREGO:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Anetka83 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 aż człowiek zaczyna wierzyc w cuda... jak podnoszą na duchu takie wiadomości!!! aż się poryczałam:) Quote
SZPiLKA23 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nastał taki spokój ze az mi dziwnie.... ale to chyba tak prawidłowo po burzy...:) Quote
Evelin Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Proponuję sklonować niektórych dogomaniaków.. Bardzoo się cieszę i życzę wiele dobrego Brajlowi i ludziom którzy Mu pomogli... i będa pomagać.. Quote
jestem_wredna Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Albiemu, Peter Beny, Edyto - jesteście wspaniałymi ludźmi! Gdyby wszyscy na Ziemi tacy byli, świat byłby rajem. Maro/Brajlu - teraz już będziesz szczęśliwy! Z prawdziwą radością zdejmuję psinkę z podpisu. Quote
darunia-puma Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 na dobranoc Brajl tylko a moze az cieply dotyk i wiara w ludzi jutro twoj wielki dzien spij dobrze aniolku Quote
katya Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Przesyłam głaski dla Psinki od cioteczek z Łodzi. Bardzo się cieszymy! :) Quote
Recommended Posts