Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko.!Jeszcze nigdy nie widziałam zeby jakis watek byl az tak popularny.!Ostatni raz siadłam wczoraj koło 19 i do teraz watek przybral 'na wadze' o około 15-20 stron.!
Jak zobaczyłam tytuł dzisiaj rano to popłakalam sie ze szczescia.!
Peter,Albiemu...chyba nie musze nic mowic,prawda.?:loveu:

Posted

Wczoraj mialam kiepski dzień, kilka rzeczy nie wypaliło, humor był nie najlepszy, potem informacja,ze Maro ma dom i nagle te małe rozczarowania, niepowodzenia przestały mieć jakiekolwiek znaczenie, najważniejsze, że zdarzył się cud o którym wszyscy marzyliśmy, cud dzięki, któremu Brajl będzie mógł żyć szczęśliwie. Finansowo wspierać Brajla będe na pewno, leczenie jest kosztowne a nasz Skarb musi mieć wszystko co najlepsze, trzeba mu ulzyć w cierpieniach jak tylko można.
I cieszę się, ze bedzie miał dom z ogrodem, ale przede wszystkim Edyte, która będzie Go kochała, tuliła, dbała, mam tez nadzieje, ze szybko pozna sie z Kolegami i Koleżankami, że poczuje sie bezpiecznie, no po prostu jak u siebie w domku:-)
Bardzo prosze Brajla też ode mnie wycałować, wytulić i szepnąć, ze tak wiele Ludzi Go bardzo kocha!

Posted

ja wierze, że każdy człowiek, który sprawił ból zwierzęciu kiedyś poczuje dokładnie taki sam - kiedyś czytałam autentyczną opowieść o zapalonym mysliwym, który kiedy umierał to czuł ból tych wszystkich zwierząt, które zginęły z jego ręki. Uratowali go, żyje i działa w obronie zwierząt. Płacząc zrozumiał.

Posted

Dokładnie! Ja też wierzę, że takie osoby w końcu rozumieją i dostają za swoje. Jeżeli faktycznie jest życie po życiu, i jest czyściec - to wiele ludzi odkupuje swoje grzechy chodząc po tej ziemi jako zwierzęta, często doświadzczajc bólu od czlowieka.

Tak mi się wydaje, że gdyby zwierzęta mogły mówić...

wydaje mi się że za tymi oczami kryje się dużo więcej niż jesteśmy sobie w stanie wyobrazić...

ale one nam tego nie mogą opowiedzieć...bo taka jest granica pomiędzy naszymi światami...

Posted

Bardzo dziekuję całej owczarkolubnej rodzince za szybki odzew:loveu:
Szczególne podziekowania:loveu::loveu::loveu: dla Osób Najbardziej Zaangażowanych i Najskuteczniejszych:loveu:
I prośba do tych, którzy oferowali schronienie dla Maro- pomóżcie innemu On-eczkowi, tyle z nich naprawdę potrzebuje pomocy

Posted

Cóz ja mogę npisać... BARDZO SIĘ CIESZE!!!!!

p.s. jesli dalej sa potrzebne pieniazki to upominam sie znow o numer kota bo ostatnio nie otrzymalam odpowiedzi w ferworze poszukiwan domu a potem radosci.;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
Cóz ja mogę npisać... BARDZO SIĘ CIESZE!!!!!

p.s. jesli dalej sa potrzebne pieniazki to upominam sie znow o numer kota bo ostatnio nie otrzymalam odpowiedzi w ferworze poszukiwan domu a potem radosci.;)

Pieniądze na Maro wplaca się na konto AFN, wszelkie dane znajdują się na 1 stronie pod zdjęciami Maro:-)

Posted

allegro 1330 wejść - szok - israel wziąłeś udział w rekordzie i z jedenj strony to pamiętna chwila z drugiej najlepiej gdyby nie było powodu do tego rekordu - prawda?No ale - prosze zamknij aukcję.Cegiełki - chyba się wstrzymamy jeszcze bo nie wiemy ile jest z wpłat na AFN - musimy to sprawdzić. Niech jakaś dobra dusza podpowie jak, bo nigdy tego nie robiłam :/

Posted

Jak sie ciesze!!!:multi::multi::multi:aż się popłakałam!:placz::placz::placz:

Nareszcie serduszko Brajla ma dla kogo bić! Brajlu już jutro będziesz miał cudowną pańcie i z tego co zrozumiałam kochającą psią rodzinkę:cool3:, ciepły domek i zielone podwórko! BĄDŹ DZIELNY i wytrzymaj ostatnią schroniskową noc!

Albiemu i Peterze dzięki wam, Edycie i Israel Brajl otrzymał drugie zycie! koniecznie opowiedzcie o jego dalszych losach, nowym domku i wstawcie fotki.;)

Posted

albiemu napisał(a):
allegro 1330 wejść - szok - israel wziąłeś udział w rekordzie i z jedenj strony to pamiętna chwila z drugiej najlepiej gdyby nie było powodu do tego rekordu - prawda?No ale - prosze zamknij aukcję.Cegiełki - chyba się wstrzymamy jeszcze bo nie wiemy ile jest z wpłat na AFN - musimy to sprawdzić. Niech jakaś dobra dusza podpowie jak, bo nigdy tego nie robiłam :/

a moze nie ma co wstrzymywac .....nigdy nie wiadomo ile kasy jeszcze bidulkowi sie przyda ,,,moze jej miec na koncie .......a gdyby tak uratopwac inne zycie mysle ze wszyscy by przytakli a i misio by sie cieszył

Posted

Albiemu, Peter Beny, Edyto - jesteście wspaniałymi ludźmi! Gdyby wszyscy na Ziemi tacy byli, świat byłby rajem.

Maro/Brajlu - teraz już będziesz szczęśliwy!

Z prawdziwą radością zdejmuję psinkę z podpisu.