Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']i matiz i twingo i multipla , to wymysł szatana :evil_lol: tani tandetny plastik ... fuj wnętrze i te krzesełka jak w tramwaju.[/QUOTE]

oj , z tej trójki to Multipla( multitapla ;)) to dzielo sztuki ... najgorsze auto z wygladu i ze wzgledów bezpieczeństwa to TICO a z wygladu Panda :roll: tak jakby normalnemu autu coś dupe obcięło

Posted

tico jeździłam dwa tygodnie , bo takie stało sobie jedno do testów w TZ warsztacie.
Szatan jakich mało :evil_lol: buja do osiemdzisięciu całkiem bystro , tylko na łuku wyskoczyłam w krzaki.
Zapomniałam że to nie moje sportowe , obniżane , twarde zawieszenie , na szerokich gumach.
Tico drogi się nie trzyma wcale :shake: pomijam wygodę za sterami - bo takiej nie było.
Ale chyba lepsze , niż trzeszczący plastikiem matiz.

Niemniej nie stać mnie na takie coś jak tico , bo koszty eksploatacji to ma z kosmosu. :evil_lol:

Odkąd wsadziłam dupę , w amerykański czołg ... to tak mi w nich najwygodniej. Leniwy , wygodnicki amerykański naród. Ma jeden plus - wygodne fury :evil_lol:

Posted

Co do amerykanców się zgodzę :) uwielbiam :)
Natomiast z naprawdę wielkim żalem się rozstałem z multiplą. Powiem tak :) wygląd to sprawa osobna ;) ale komfort jazdy bardzo fajny. Plus to miejsce...dużo miejsca...jeszcze więcej miejsca :) w każdym razie: drugiego takiego auta nie ma !

Posted

:-o Ja mam spaczony punkt widzenia? Och Wy Potfory! :cool1: i spółka....
:lol:

Małe, zgrabne, dobrze noszone uszko nie szpeci psa. A teraz, jak mam piesa ogoniastego, to kopiowany pinczer wygląda dla mnie jak ..... kaleka. :razz: Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Zwłaszcza do rozmerdanego ogonka i leżących uszek. :loveu:
Cięcie nie jest najważniejsze. Wybrałabym psa lepiej zbudowanego, z dobrym charakterem, a nie tylko wyłącznie ciętego. Cięcie to drobiazg. Dopełnienie całości. Ładnie wygląda, ale bez przesady. Zarzynać się nie będę, że mam nieciętego psa.

Posted

N&N , to idź pod sejm pikietować o renty dla tych kalek. Skoro uważasz , że to kaleki.
Albo wpadnij do mnie , to ci kaleka pokaże co potrafi i jak szybko. Na karku ma prawie 11 lat :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']kopiowany jest po prostu :evil_lol:[/QUOTE]
:splat: ano fackt

[quote name='Faustus']Co do amerykanców się zgodzę :) uwielbiam :)
Natomiast z naprawdę wielkim żalem się rozstałem z multiplą. Powiem tak :) wygląd to sprawa osobna ;) ale komfort jazdy bardzo fajny. Plus to miejsce...dużo miejsca...jeszcze więcej miejsca :) w każdym razie: drugiego takiego auta nie ma ![/QUOTE]

o to to multiplą fajnie się podróżuje , poza tym z dziwacznych aut to ona naprawdę sympatycznie się prezentuje

Posted

W przypadku pinczerów zakaz mi wisi. Psiska podobają mi się z tymi długimi antenami od radia (podłączę się pod policyjne :diabloti:) i oklapniętymi uszami. Ale doberman czy rott w wersji nieciętej to dla mnie porażka. Przypomina gończego, a nie dobermana... W przypadku bokserów to uszy bardziej przypadają mi do gustu uszy klapnięte, ale ogon - zdecydowanie nie. Widziałam raz w swoim mieście (jeszcze przed wejściem zakazu) boksera ogoniastego. Dopiero, gdy mu się przypatrzyłam to ogarnęłam, że to bokser. :eviltong:
I teraz uwaga, najgorsza zbrodnia - nie jestem wegetarianinem, dodatkowo z pinem chcę agility uprawiać. Jestem takim okropnym człowiekiem. :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber'][URL]http://kwejk.pl/obrazek/1675574/multipla.html[/URL]

:evil_lol:[/QUOTE]

:lol:
kurde ale to mi uzmysłowiło , ze u nas na osiedlu mieszka kobita co ma ryjok jak multipla :lol:

Posted

Iii tam. Nie znacie się. Jaka pogięta antena? Ogon ma być (i jest) prosty, noszony wysoko. Jak szabla. :-D

Vectra, to zapraszam do mnie. Pokażesz mi co twój pies umie. I jak szybko.

Nie wiem jak wygląda cc niekopiowane ale pinczer wygląda fajnie.

Posted

[quote name='Vectra']Nie chciała :(
powiedziała , że śmierdzi i pierdzi , chrapie i sapie i że to nie pies :([/QUOTE]
Cicho, bo przyjdą donosiciele i Alę zbanują tak jak Olka za te słowa:razz:

O matko, ta multipla to jakaś masakra zmiażdżona:crazyeye:

Posted

[quote name='Amber']Ma oczy na skroniach? :lol:[/QUOTE]

no prawie :lol:

[quote name='FredziaFredzia']Kopiowana jest?[/QUOTE]
ja tam pod kiecke nie zagladam :lol:

[quote name='Doginka']Cicho, bo przyjdą donosiciele i Alę zbanują tak jak Olka za te słowa:razz:

[/QUOTE]

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

[quote name='Doginka']Cicho, bo przyjdą donosiciele i Alę zbanują tak jak Olka za te słowa:razz:
[/QUOTE]
ale ona tak w domu u mnie mówiła i tak mi przykro do dziś :(

Posted

[quote name='Vectra']ale ona tak w domu u mnie mówiła i tak mi przykro do dziś :([/QUOTE]

:lol::lol::lol:

to jak bym go wzięła od ciebie teraz to bym była trendy ze takie brzydactwo pokochałam :) i uratowałam go od ciebie :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:lol::lol::lol:

to jak bym go wzięła od ciebie teraz to bym była trendy ze takie brzydactwo pokochałam :) i uratowałam go od ciebie :lol:[/QUOTE]

i awans na dogocioteczkę gwarantowany :diabloti: