Red Dingo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ciesze sie ze tak szybko dotarly .. tylko jak teraz beda sie komponowac w tym kolorze z kocykiem na lozku :) ciekawe jak zakceptuje spacerek w szelkach.. Quote
Bożka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 To czekamy na nowe zdjęcia ze spacerku w szelkach:lol: Quote
Miśka84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 gonia66 napisał(a):No to czekamy czekamy:loveu: ....................... Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No ok.czekamy dalej, mamy czas w koncu niedziela jest:loveu: Quote
lilith27 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='lilith27'] pobierać banerek i podesłać innym cioteczki może też spam mailem puścić warto pozdrawiam ponawiam prośbę Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Melduję wykonanie zadania, tylko nie jestem pewna na 100% ze sie udalo wkleic ten baner bo mialam jakis komunikat:cool3: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dodalam tez fotke i link do wątku na NK...no to zobazcymy na ile skutecznie... Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 lilith27 napisał(a):ekstra ciotki puście spam mailowy swoim znajomym o aukcji i nelce Jak to się robi??Nie umiem....:oops: Quote
lilith27 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ekstra ciotki puście spam mailowy swoim znajomym o aukcji i Nelce ja już puściłam spam do znajomych pomóżcie troszkę to tylko 5 minut zajmnie jeden zbiorczy mail cegiełkę zrobiłam już Quote
Moria Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nelcia aktualnie spi na łóżku i biedna słucha rozwydrzonych gosci hotelowych, biedna tam nasłuchała sie biedy tu rozkapryszenia. Może wyciagnie z życia jakies wnioski.?Chwilę proszę na zdjęcia w szelkach jeszcze poczekac. Quote
koss Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A moze te rozkapryszniki sie czego naucza od neli ??? Quote
Miśka84 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 koss napisał(a):a moze te rozkapryszniki sie czego naucza od neli ??? o...........;) Quote
Negri_2008 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Negri_2008'] czyli mamy w kasie: 55 zł i nadal zbieramy :p dziś kontko Neli zasiliły kolejne wpłaty: Bambino - 30 zł Negri_2008 - 30 zł (nie mogę wpłacić więcej bom obiecała też innej psinie :oops:) mamy w kasie 115 złotych :sg168: A jak tam nasza Nelka , adoptuje się? Quote
agata51 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mizianko od babci Agaty, śliczności! :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a czy ja moge nie kupować cegielki tylko wplacic na konto? proszę wyslijcie mi nr na pw. Quote
koss Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Negri_2008']dziś kontko Neli zasiliły kolejne wpłaty: Bambino - 30 zł Negri_2008 - 30 zł (nie mogę wpłacić więcej bom obiecała też innej psinie :oops:) mamy w kasie 115 złotych :sg168: Jutro wpłace swoja działkę:cool3: Quote
gops Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 postaram sie dzisiaj wplacic ;) czekamy na zdjecia w nowych szelach :razz: Quote
Moria Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 W szelkach na spacerze: I w domu: No i.... złapana na gorącym uczynku....:crazyeye: Quote
gonia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Co za piękna panna...aż dziw bierze...jak to milutko ja widziec w takim stanie:loveu: Dziewczyny- to znaczy ze juz skaldka na luty jest- tak???jesli tak to ja tez zaraz wysylam swoja dzialeczke:lol: Quote
Shanara Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Poproszę nr konta na pw to troszkę sie dołożę. Ma w sobie "coś" ta dziewczynka..:loveu: Quote
Red Dingo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 wygodnie jej w szelkach ?.. zadowlona ze spaceru ? i jakich widze podsluchala manier od bywalcow hotelowych ... boskie to zdjecie z talezem :) Quote
Negri_2008 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='gonia66'] Dziewczyny- to znaczy ze juz skaldka na luty jest- tak???jesli tak to ja tez zaraz wysylam swoja dzialeczke:lol: cioteczki - luzik. Jeszcze mamy chwilę czasu. Myślę, że zaczniemy kolejną zbiórke około 15 lutego, żeby zdążyc z kolejnym czynszem za hotelik. Wstawiłam rozliczenie tylko i wyłącznie dla naszej wiedzy, ile mamy w kasie ;) Quote
Negri_2008 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :multi::crazyeye::loveu: Toż to zupełnie inna psina. Jest wyluzowana na mordce, spokojna. Uczy się dobrych psich manier i zlizuje talerz :evil_lol: i bardzo dobrze, niech nadrabia, niech wie, że żyje. I te szelki, "nóweczkli sztuki, nie śmigane" ;) Wszystkim osobom chętnym wpłacić dla Nelki grosiki stokrotne dzięki. :Rose: Wieczorkiem podeślę nr kontka na PM Gdyby nie ten hotelik, pomyślcie tylko co by się z sunią działo. Ja nie potrafię nawet sobie tego wyobrazić :shake: Quote
Moria Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Szelki wygodne tylko nie chodzi w nich cały czas, bo boimy, ze mogłaby pogryżć tak jak poprzednie. Przed Nelcia jeszcze długa i daleka droga, nie piszę tego dlatego, że na hoteliku chciałabym ja trzymać i trzymac, ale wszystko u niej postepuje powoli. Dzisiaj mijaja dwa tygodnie od przywiezienia ze schroniska. Kazda nowa osoba to dla Nelki wróg, do ktorego nalezy odnosic sie nieufnie, dlatego chcemy, żeby Nela poznawala dużo ludzi i od kazdego zaznała cos dobrego. Nie siedzi juz w kącie gdy przyprowadzamy ja do domu, lezy na łózku i czasami marszczy nos na konkurencje, kłapie zębami. Najwazniejsze jest rowniez to, że potrafi przyjść zaciekawiona rozdawaniem jedzenia do kuchni, wzięła dzisiaj ciasteczko, chociaz nie wie co to przysmaki psie, mam nadzieję, że pozna. Chcę jej pokazać jak pies bawi sie z czlowiekiem na przykladzie naszej Józi i hotelowego goscia Prymulki, patrzy sie jak suki daja piątki, ale tak ze zdziwieniem, jakby myslala,- co te głupki robią. Poydrawiam Was wsyzstkie w imieniu Nelci i mam nadzieję, że podziekuje wam. Quote
Recommended Posts