Negri_2008 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Moria napisał(a):Powoli uczy sie chodzic na smyczy. Na pcozatku nie chciala jesc teraz wcina od razu cala miske. Przy czyszczeniu ran jest super swietna! Z psami sie dogaduje. kilka pierwszych zastosowany6ch metod nie dalo efektu, wiec pomyslalam sobie ze "Kto najlepiej zrozumie psa? Jak nie inny pies?" i wtedy Nela poznala Frotke. Spokojna sunia. Bardzo do ludzi i pomoglo! Chyba zauwazyla ze inne psy podchodza do ludzi i im z tym dobrze =] Frotka ladnie chodzi na smyczy wiec jak zaprzyjazni sie z Nela mam nadzieje ze beda chodzily razem. Jesli ktos mial okazje zobaczyc jak zucala sie w schronisku na smyczy w sobote... zapewniam ze juz jej przeszlo! =] Smycz juz nie jest wrogiem publicznym numer 1 =] Dziękujemy za informacje :lol: Cioteczki, podjęłyśmy bardzo dobrą decyzję umieszczając Nele w tym hoteliku. Szanse Neli na dom wzrosły o 200% :Rose: Quote
Rybc!a Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Negri_2008 napisał(a):Dziękujemy za informacje :lol: Cioteczki, podjęłyśmy bardzo dobrą decyzję umieszczając Nele w tym hoteliku. Szanse Neli na dom wzrosły o 200% :Rose: Negri, proszę, przelej na to konto jeszcze 25zł. Dziękuję . :loveu: Quote
gonia66 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Negri_2008 napisał(a): Cioteczki, podjęłyśmy bardzo dobrą decyzję umieszczając Nele w tym hoteliku. Szanse Neli na dom wzrosły o 200% :Rose: I o to nam wszystkim chodziło:multi::multi::multi::multi: No...ale też samo to, że Nela jest już bezpieczna i szczęśliwa...to spora nagroda dla nas..a jak już znajdzie domek- to...hmmmm upijemy sie ze szczęścia, po czym znajdziemy w tempie expresowym następna bidulinę i umieścimy ją w hoteliku...:eviltong::multi::multi::multi: Quote
gops Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dobrze ze wszysko ok u nelci :multi: takze licze na jakies fotki :razz: Quote
Red Dingo Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jak milo czytac takie wiesci .. tez czekm cierliwie na zdjecia z kolezanka :) Quote
Negri_2008 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 gonia66 napisał(a):a jak już znajdzie domek- to...hmmmm upijemy sie ze szczęścia to ja pierwsza w kolejce do znietrzeźwienia się na taka okoliczność :evil_lol: Rybciu - dziś przelewam Quote
tyciaNi Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 i ja jestem rada że sprawy tak się mają :diabloti: Quote
Moria Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Neli zobaczyła kota x] :crazyeye: ale potem juz nie zwracala uwagi =] Boi sie miotel, drzwi, naglych odlosow. Taki...cykor maly =p Quote
mysza 1 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nelcia wygląda ślicznie:loveu::loveu::loveu: Quote
Moria Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 może jeszcze któraś miałaby szelki dla Nelci, bo te ktore nosi pogryzła i jest obawa, że może sie zerwac ze smyczy, a te które ma może któraś potrafilaby zreperować. Quote
__Lara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mały off.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-szkielecik-wychudzona-sunia-z-katowic-szuka-domu-grozi-smierc-129995/ Quote
deathgs Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jak jej się pysio cieszy :) Wygląda dużo lepiej, zdrowiej i te futerko tak szybciutko zmieniło się. Będzie dobrze :) Quote
Vitka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jaki cykorek na ostatnim :loveu: A na innych taki piękny zaciesz :lol: Quote
Vitka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tu jeszcze zdjęcia od Rybci ze schroniska. Porównajcie... ;) Quote
Rybc!a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dziewczyny, jak myślicie, w tym miesiącu mamy jeszcze 19zł, może przelejemy je do hotelu i za te pieniążki kupią Neli nowe szelki ( stare pogryzła ) ? Nowe zdjęcia dodaję do 1 postu, są świetne. Quote
Negri_2008 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Rybc!a napisał(a):Dziewczyny, jak myślicie, w tym miesiącu mamy jeszcze 19zł, może przelejemy je do hotelu i za te pieniążki kupią Neli nowe szelki ( stare pogryzła ) ? Nowe zdjęcia dodaję do 1 postu, są świetne. Chyba tak trzeba zrobić. Rybciu napisz tylko czy szelki zakupi Moria i czy trzeba przelać pieniądze. Nela na zdjęciach w hoteliku jest zupełnie innym psem :loveu: Quote
gonia66 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nela w hoteliku to normalnie...hmmm..miodzio..na te trudne ostatnie dni...pełne smutku...te fotki Neli są osłodą i nadzieją, że jednak warto...bo miałam chwile zwątpienia, kiedy w ciągu dwóch dni zapaliłam trzy świeczki...(Szamanek, Koszałek, Azorek... [*])...ale gdy dziś ujrzalam Nelcie- z wysoko postawionymi uszami i zupełnie innym wzrokiem- patrzącą wesoło i jakoś tak...hmmm...zawadiacko...to nawet nie ma porównania...jaka jestem szczęśliwa, ze Nela ma już dobrze...jak zwykle..szczęście w nieszczęściu...ale mam nadzieję że limit nieszczęści dla Neli już się wyczerpał- teraz może być już tylko lepiej:lol::lol:...co ja piszę..teraz BĘDZIE JUŻ TYLKO LEPIEJ:multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A ten co tu tak jupiterami błyska?! Kot? Co to jest kot? Coś na przekąskę? Quote
Red Dingo Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jaki rozmiar szelek bylby dobry dla Nelci ?... ja jej wysle w prezencie .. aby sie cieszyla ze spacerkow Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Red Dingo napisał(a):jaki rozmiar szelek bylby dobry dla Nelci ?... ja jej wysle w prezencie .. aby sie cieszyla ze spacerkow rozmiar L najprawdopodobniej bo te co ma na sobie to xl ale takie zwykle bez firmowe ma okolo 60cm w klacie moze troszke wiecej ;) napewno sie ucieszy z prezentu :multi: Quote
koss Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Boze ,jak ona jednak przypomina moja dziewczynke( a swoją siostrę) -tak bardzo sie ciesze.....-cudne to miejsce,w którm piesy tak sie ":pprzeanieielają" basiu0607- :loveu::loveu::loveu:- Ty wiesz za co. Za wszystko.... Quote
Red Dingo Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 szelki M maja rozmiary : Szerokość taśmy 18mm , Obwód przy szyi 37cm - 53cm , Obwód przy barkach 42cm – 65cm a L : Szerokość taśmy 25mm , Obwód przy szyi 52cm - 78cm , Obwód przy barkach 55cm - 89cm prosze obecna opiekunke o pomiary naszej slicznotki :) .. i wybranie ktory rozmiar bedzie dobry Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 identyczne wymiary jak te L maja te szelki co ma na sobie bo ja kupowalam tylko ze to xl pisalo;) no ale dla pewnosci niech zmierza zeby na mnie nie bylo ;) Quote
Recommended Posts