MagYa^^ Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='iwop']Ale mozemy liczyc na zdjęcie Mróweczki? Wkleisz?:oops: alez prosze ;)) zdjecia kopiuje z www.centaurus.org.pl poki co to jedyne jakie tam sie znajduja :) Quote
yewcia1 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Też wysyłam eska :loveu: Dajcie w pierwszym wątku widocznie pogrubione o tych smskach:loveu:na Mróweczke Quote
Zmysł Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 MagYa^^ napisał(a)::multi: grosz do grosza a bedzie kokosza :multi: krówka chyba? Quote
MagYa^^ Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 no tak no tak... krowka MRÓWKA :loveu: - koloru kokoszki ;) Quote
starlet1 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Właśnie wysłałam 30 zł dla Mróweczki. Poszło z Inteligo, więc zaraz powinny być. Tak mi szkoda tej kruszynki:shake: :shake:. Musimy ją uratować!!!!!!!! Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A ile kosztowałaby ewentualnie jeszcze jej mama? Quote
BasiaD Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja uważam ,że krówki trzeba "nabyć" w dwupaku tj.Mrówka+Mama i inne opcje nie wchodzą w grę... Prawda cioteczki?? Quote
martik b Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wysłałam właśnie smska...śliczna Mróweczka...musi żyć..... Quote
Zmysł Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 BasiaD napisał(a):Ja uważam ,że krówki trzeba "nabyć" w dwupaku tj.Mrówka+Mama i inne opcje nie wchodzą w grę... Prawda cioteczki?? Wujaszkowie też się zgadzają Quote
iwop Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Podejrzewam, że nie da rady - facet sie nie zgadza :shake: Quote
*zaba* Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A co taki zawziety? Czy nie moznaby jakos do serca mu przemowic? Chyba nie,bo to przeciez o KASE chodzi. Quote
MagYa^^ Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Ewa z Fundacji Centaurus bedzie negocjowac cene mamusi.. Wiem, ze bardzo chca wykupic je obie a my mozemy im w tym pomoc :) Świata nie zmienimy..ale uratujemy świat i milosc obu krowkowych kobiet (Kroweczki i Mroweczki) MUSIMY TRZYMAC KCIUKI ZA TO BY GOSPODARZ SIE ZGODZIL!!! Quote
iwop Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wiadomo, że śwaita nie zmienimy... :shake: Ale moze je obie tak :p Quote
anula1959 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A kiedy będzie znany wynik negocjacji? Wie ktoś? Quote
MagYa^^ Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 anula1959 napisał(a):A kiedy będzie znany wynik negocjacji? Wie ktoś? Fundacja obiecala nas poinformowac, poki co cisza.. Ale to jest tak swierza sprawa, ze chyba jeszcze kilka dni musimy uzbroic sie w cierpliwosc. Quote
paros Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Trzymam kciuki za pozytywną decyzję :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
yewcia1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Zarzucę link na uciechowski - moze jakaś dobra dusza wesprze jeszcze dziewczynki:loveu: Quote
MagYa^^ Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Cioteczki i wujaszkowie.. Oto najswierzsze informacje od Fundacji.. "...bedziemy u wlasciciela w pon lub wtorek, i bedziemy go cisnac az sie zgodzi. Jesli nie on, to postaramy sie dowiedziec kto ma kupic Mamusie Mroweczkowa i od niego bedziemy starac sie odkupic. Chcemy mu najpierw dac calosc za Mroweczke, zeby widzial, ze sie wywiazujemy, a potem rozmawiac o Mamusi. ...na piatek rano mielismy juz polowe kwoty! I podziekuje bardzio bardzo pieknie ode mnie. " FAJNIE, CO? :))) Cudownie jest pomagac ratowac zycie Quote
*zaba* Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 MagYa^^ napisał(a):Cioteczki i wujaszkowie.. Oto najswierzsze informacje od Fundacji.. "...bedziemy u wlasciciela w pon lub wtorek, i bedziemy go cisnac az sie zgodzi. Jesli nie on, to postaramy sie dowiedziec kto ma kupic Mamusie Mroweczkowa i od niego bedziemy starac sie odkupic. Chcemy mu najpierw dac calosc za Mroweczke, zeby widzial, ze sie wywiazujemy, a potem rozmawiac o Mamusi. ...na piatek rano mielismy juz polowe kwoty! I podziekuje bardzio bardzo pieknie ode mnie. " FAJNIE, CO? :))) Cudownie jest pomagac ratowac zycie Jakie dobre wiesci!! Z mamusia tez napewno sie uda,przeciez tym ludziom jest obojetne co bedzie sie dzialo ze zwierzatkiem,grunt,zeby kasa byla.Trzymam kciuki,musi sie udac,musi. Quote
Folen Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wow, no to trzymamy kciuki za powodzenie.. Quote
Wilejkaros Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tfu, tfu, odpukujemy i trzymamy kciuki! Quote
kon trojanski suwalki Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Grosik do grosza - musimy wspolnie uzbierac. Powysylajmy link do tego watku swoim wszytkim znajomym. Nigdy nie wiadomo kto moze pomoc - probujmy zwerbowac jak najwiecej osob! Quote
Recommended Posts