Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BasiaD napisał(a):
Ja uważam ,że krówki trzeba "nabyć" w dwupaku tj.Mrówka+Mama i inne opcje nie wchodzą w grę... Prawda cioteczki??

Wujaszkowie też się zgadzają

Posted

Ewa z Fundacji Centaurus bedzie negocjowac cene mamusi.. Wiem, ze bardzo chca wykupic je obie a my mozemy im w tym pomoc :)

Świata nie zmienimy..ale uratujemy świat i milosc obu krowkowych kobiet (Kroweczki i Mroweczki) MUSIMY TRZYMAC KCIUKI ZA TO BY GOSPODARZ SIE ZGODZIL!!!

Posted

anula1959 napisał(a):
A kiedy będzie znany wynik negocjacji? Wie ktoś?

Fundacja obiecala nas poinformowac, poki co cisza.. Ale to jest tak swierza sprawa, ze chyba jeszcze kilka dni musimy uzbroic sie w cierpliwosc.

Posted

Cioteczki i wujaszkowie.. Oto najswierzsze informacje od Fundacji..

"...bedziemy u wlasciciela w pon lub wtorek, i bedziemy go cisnac az sie zgodzi. Jesli nie on, to postaramy sie dowiedziec kto ma kupic Mamusie Mroweczkowa i od niego bedziemy starac sie odkupic. Chcemy mu najpierw dac calosc za Mroweczke, zeby widzial, ze sie wywiazujemy, a potem rozmawiac o Mamusi.

...na piatek rano mielismy juz polowe kwoty! I podziekuje bardzio bardzo pieknie ode mnie. "

FAJNIE, CO? :))) Cudownie jest pomagac ratowac zycie

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Cioteczki i wujaszkowie.. Oto najswierzsze informacje od Fundacji..

"...bedziemy u wlasciciela w pon lub wtorek, i bedziemy go cisnac az sie zgodzi. Jesli nie on, to postaramy sie dowiedziec kto ma kupic Mamusie Mroweczkowa i od niego bedziemy starac sie odkupic. Chcemy mu najpierw dac calosc za Mroweczke, zeby widzial, ze sie wywiazujemy, a potem rozmawiac o Mamusi.

...na piatek rano mielismy juz polowe kwoty! I podziekuje bardzio bardzo pieknie ode mnie. "

FAJNIE, CO? :))) Cudownie jest pomagac ratowac zycie

Jakie dobre wiesci!! Z mamusia tez napewno sie uda,przeciez tym ludziom jest obojetne co bedzie sie dzialo ze zwierzatkiem,grunt,zeby kasa byla.Trzymam kciuki,musi sie udac,musi.