MagYa^^ Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Kroweczka i jej mama przypominaja o sobie :) Quote
Folen Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dziś już poniedziałek..mam nadzieję, że uda się wykupić też Mróweczkową mamę.. Quote
zuziaM Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Folen napisał(a):Dziś już poniedziałek..mam nadzieję, że uda się wykupić też Mróweczkową mamę.. Jejciu , jaka slodka panieneczka :loveu: ! Trzymam kciuki, zeby zgodzili sie ja z mamusia sprzedac ! Quote
*zaba* Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 I zeby razem zyly sobie bezpiecznie i dluuugo Quote
Arlene Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Trzymam kciuki za Mróweczkę i Mamusię! Wysłałam SMS-a, roześlę linka do znajomych. Musimy uratować te biedne stworzenia... Quote
MagYa^^ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 :multi: dziekuje w imieniu Mrowki i jej maminy za Wasza pomoc :) ..ahh ta ...maniacja solidarnosc i chec pomocy DZIEKI :loveu: Quote
yewcia1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mróweczka dalej bardzo potrzebuje naszej pomocy Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mróweczka i Mamusia, pomogę na wszystkie dostępne mi sposoby! Quote
martik b Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wysłałam właśnie smska z drugiego numeru ;) Mrówka do góry! Quote
MagYa^^ Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 No Mroweczka i mamusia ślicznie dziekuja :))) Osobiscie nie moge sie doczekac kiedy dziewczyny beda juz bezpieczne.. Quote
MagYa^^ Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 dzisiejsze wiadomosci od FC.: "Dzis bylismy i rozmawialismy nt Mamy, najpierw facet zawolal 8 tys (!!! z kopsmosu wziete..), chyba dlatego ze wiedzial ze tyle nie mamy i nie bedziemy miec. Dla Mroweczki Mamusia jest warta kazda kwote, ale my fizycznie nie jestesmy w stanie zdobyc takich pieniazkow. A on wiedzial, ze nam zalezy i prosze.. odmowilam, ma sprawe przemyslec i DUZO zejsc z ceny, bo ta na pewno odpada. Ale byl juz skonny do rozmowy, jak powiedzialam, ile osob kibicuje Mamusi w internecie i dzieciakow w szkolach. Wiec szansa rosnie.. Trzymajta kciuki!" ..no wiec trzymamy :) Quote
Wilejkaros Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pazerność ludzka nie zna granic! A ile już jest w "skarpetce"? Chociaż na jedną dziewczynkę już uzbierane? Na drugą też damy radę! Zobaczycie! Quote
MagYa^^ Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Mysle, ze Mróweczka juz jest nasza.. Teraz zalezy od faceta, czy zgodzi sie na wykupienie mamy, jesli tak dobrze by bylo sms`owac dalej :) zeby sie nie okazalo, ze "mamy" dziewczyny, a nie mamy im co do pyska wsadzic ;) Ale mysle, ze tak zle nie bedzie. Quote
martik b Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Rany musi się udać, 3mam kciuki za dwie dziewczyny! Quote
MagYa^^ Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 najswierzsze informacje: "... Na poczatku byla tragedia. Facet rzucil kwota 8 tys zl. Nie wiedzielismy czy smiac sie czy plakac. Bo to jakas rasa cenna.. ja sie na bydle nie znam, wiec .. natomiast miecho to miecho, on chyba na miecho sprzedaje, chociaz teraz juz sama nie wiem. Od razu powiedzielismy, ze w ogole nie ma tematu. Gadalismy z nim pare godzin, bylismy tam o 6:00 rano. Stanelo na kwocie 5,5 tys - tyle chce. My dokladamy pare gadzetow od siebie, tzn siodelka. Nie bedzie na razie hipoetrapii wiec, ale jest zima, i tak nie mamy hali, wiec do wiosny nie beda potrzebne. Mysle tak - my zaczynamy dzis dzwonic po firmach o jakies wsparcie. Do jednej dzwonilam, ktora Nam raz pomagala. Uslyszalam, ze krowa to nie kon i ze tlusta i brzydka. Plakac Nam sie zachcialo.. przeciez to Mroweczkowa Mamusia.. ale dzwonimy dalej zaraz, tylko karte nabijemy. I chcemy zrobic tak, bo suma jest duuza - jak sie zbierze, to kupimy. Jak sie nie zbierze, to wszystkim oddamy te pieniazki, chyba ze ktos bedzie chcial zostawic, zobaczymy ile ile tego zostanie i najwyzej pojedziemy do Rawicza i kupimy wspolnie zrebaczka jakiegos, zycie uratowane bedzie.. chociaz to nie bedzie Mamusia. Bo to duza suma, nigdy takiej nie potrzebowalismy i nie wiemy czy sie uda do 25tego. Wiec jak cos - to oddajemy. Tylko warunek musi byc taki, ze w tytule musi byc, ze na Mamusie - bo inaczej my nie bedziemy mieli jak tego rozwiazac ksiegowo. Wiec to i dorba i zla informacje.." Quote
BasiaD Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 DZiewczyny musicie stanąć na głowie i uratować obydwie! Trzeba poogłasząć zbiórkę na wszystkich forach. I napisać ile jeszcze brakuje. Trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
Arlene Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 I ja. Oby udało się uzbierać taką kwotę! Nie mogę pomyśleć, że Mamusia miałaby jechać na rzeź... Quote
kometa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 z tego co się orientuję to jest to kwota wyssana z palca... a czy udało się zebrać pełną kwotę na Mróweczkę? I nieco inne pytanie..czy znacie kogos kto w warszawie lub okolicach chciałby przygarnąć jakiegoś cielaczka? Quote
MagYa^^ Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 "Uwaga.. uwaga.. Mroweczka jest Nasza! Dzis za nia zaplacilismy. Malenstwo jest bezpieczne. Zostalo 73 zl z Mroweczki nawet! I to wedruje na konto Mrowkowej Mamy. To juz jakis poczatek. Ja tak sobie mysle, ze facet dal taka cene, bo jest pewien, ze on nie jest tyle warta i ze tyle nie zbierzemy.. bo patrzylam specjalnie na ceny, przy jej wadze, plus minus, to powinno byc maks 3,5 tys. 5 tys to juz by bylo baaardzo duzo. 5,5 tys to cena za ktora chyba jest pewien, ze nikt Mrowki nie kupi i ze sie odczepimy. (...) Na razie dziekuje Wam przepieknie, Dogomaniacy! I dziekuje pewnej Pani i jej corce Marcie, ktora bardzo pomogla w ratowaniu Malej.. :-).." no to co? szarpiemy sie jeszcze na mame? aby Mroweczka miala najkochansza i nablizsza sobie kroweczke przy sobie? Quote
BasiaD Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pewnie że się szarpiemy. Mówiłem już że proponuję zakup w "dwupaku" Jutro spróbuję wysłać 100,00 na dobry początek! Quote
Recommended Posts