Becia66 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kakadu wejdż na publiczny profil Ulka18 i mail się sam znajdzie...:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kakadu, moj mail : [email protected] lub [email protected] Znajdziemy na pewno przyblizona cene telewizora. Quote
kakadu Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 becia66 napisał(a):Kakadu wejdż na publiczny profil Ulka18 i mail się sam znajdzie...:evil_lol: no wlasnie nie ma w tym profilu; jedni maja, a inni nie, a ulka w tej drugiej grupie ;) no ale teraz juz ja wpisze do siebie na skrzynke i bede slala listy ;) Quote
Ulka18 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Frodziak jest caly czas na allegro, teraz nawet wystawilam 2 aukcje, ale z roznymi miniaturkami ;) Quote
kakadu Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: frodek okruszek zyczy swoim wszystkim ciotkom i ich bliskim wesolych i pogodnych swiat i zeby nie stracily sil do szukania domkow dla jego braciszkow i siostrzyczek, ktore jeszcze sa w schroniskach :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: Quote
maggiejan Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Frodziu/Okruszku, Tobie i Twoim bliskim, którzy Cię kochają i dbają o Twoje wygody, życzę samych pogodnych chwil, w święta i po świętach, dużo przyjemności, czułości i braku jakichkolwiek problemów (jeśli to możliwe;)). Quote
Ulka18 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [SIZE="3"]ZDROWYCH, POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM 2008 ROKU DLA WSZYSTKICH KTÓRYM NIEOBOJĘTNY JEST LOS ZWIERZĄT NIECHCIANYCH I PORZUCONYCH ŻYCZĄ PRACOWNICY ORAZ KIEROWNIK SCHRONISKA DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W MIELCU. DO ŻYCZEŃ PRZYŁĄCZJĄ SIĘ RÓWNIEŻ NASI PODOPIECZNI PROSZĄC, ABY W NOWYM ROKU RÓWNIEŻ NIKT O NICH NIE ZAPOMNIAŁ. :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
terra Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Frodo nadal czeka na własnego cżłowieka. Quote
Murka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 kakadu, jak tam relacje Frodo-kociowe? :cool3: Mam nadzieję, że jest już lepiej :roll: Quote
Ulka18 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ja tez jestem ciekawa czy kocinka nabrala odwagi, a Frodo zmadrzal i kota juz nie goni...:cool3: Quote
kakadu Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 kot troche zmadrzal i juz tak nie histeryzuje (co nie oznacza, ze zaprzestal oblakanczych wrzaskow calkowicie ;)), a frodek troche odpuscil, ale przyznam, ze raz go naprawde porzadnie opierdanczylam; odbylo sie to szeptem bo arek spal, ale zlapalam go za skore na grzbiecie i troche go postraszylam; pozniej go przepraszalam, ale mam nadzieje, ze nie wiedzial za co bo wtedy by to bylo niepedagogiczne prawda? ;) a jak sie frodek rozbrykal; najbardziej upodobali sobie z kola trawniczek pod kosciolem :razz: jak tylko tam dochodzimy wieczorem to sie zaczynaja dzikie harce; patrze na nich i mi sie serce cieszy, ze tak sie dogaduja przynajmniej na dworze; bo w domu raz sie pozarly, prawde mowiac do pierwszej krwi (i byla to krew utoczona z koli, ale nie jestem pewna z ktorego miejsca bo nie moglam znalezc zadnej rany; moze to bylo z dziasel? moze uderzyly sie zebami, a ze kola ma slabe zeby, po prostu ruina, choc myte codziennie, to moze ktorys sie naruszyl i troche krwawil) od tamtej pory nie ma mowy o zabawkach lezacych na podlodze bo wlasnie o zabawke poszlo i teraz jest juz spokoj; Quote
Ulka18 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a jak sie frodek rozbrykal; najbardziej upodobali sobie z kola trawniczek pod kosciolem jak tylko tam dochodzimy wieczorem to sie zaczynaja dzikie harce; A tych babć pouczajacych nie spotykacie juz? Tych takich mądrych? U mnie w domu tez nie moga leżec zabawki na podlodze... dziwne to, ale zawsze obie dziewczynki musza sie bawic ta sama zabawka w tym samym czasie...maja dwie pilki piszczace (w roznych kolorach dla nas rozróznialnych), ale bawia sie zawsze ta samą :diabloti: Quote
kakadu Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Ulka18 napisał(a):A tych babć pouczajacych nie spotykacie juz? Tych takich mądrych? babcie w dni powszednie o tej porze na szczescie juz nie wychodza z domow :razz: a niedzielny grafik mszy mamy rozpisany w kuchni tak, zeby sie nie napatoczyc na zbiorke, albo na wielkie wyjscie :evil_lol: Quote
kakadu Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 a frodek jest paskudny; ugryzl dzis w noge pudelka znajomego pana z parku; pudelek sobie sikal na krzaczek, a frodek poszedl do niego od tylu i go ugryzl; a pudelek taki biedny nie wiedzial co sie stalo i patrzyl na swojego pancia bezradnie, a mnie bylo glupio i przepraszalam i zebralam opieprz od mojego meza, ze nie pilnuje psa :placz: ale wszystko skonczylo sie dobrze bo frodek gryzie tylko tak, dla postraszenia, tylko ja musze bardziej uwazac na inne psy; frodek zyczy ciotkom szampanskiej zabawy sylwestrowej, duzej ilosci wyciagnetych ze schronisk pieskow i calkowicie dobrego nowego 2008 roku :BIG::drink1::beerchug::laola::drink1::BIG: Quote
Ulka18 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 My zyczymy Frodkowi dobrego stalego domku w 2008 roku, takiego jaki ma teraz u kakadu :kciuki: :BIG::drink1::beerchug::drink1::BIG: I zeby nie byl taki bojowy :wink: i nie gryzl kumpli na spacerkach ;) Quote
Murka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 kakadu napisał(a):a frodek jest paskudny; ugryzl dzis w noge pudelka znajomego pana z parku; pudelek sobie sikal na krzaczek, a frodek poszedl do niego od tylu i go ugryzl Może nie wiedział co to za dziwne stworzenie i chciał sprawdzić czy to pies czy kot :evil_lol: Quote
malagos Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Albo frodkowi nie podabał sie sposób, w jaki pudelek podniósł nogę :evil_lol: no to frodek, czas do swojego domku! Quote
Ulka18 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Frodo pokazuj sie dzisiaj w pierwszy dzien Nowego Roku na pierwszej stronie. Quote
kakadu Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 mamy umowiona wizyte u dra janickiego na srode 9. stycznia; wtedy sie wszystko okaze, mam nadzieje, ze zrobimy ten rentgen; chcialabym wiedziec, czy mozna frodka jakos masowac, zeby mu ulzyc, czy nie zrobie mu tym krzywdy; tymczasem zmagamy sie z cholerna sola wysypana na chodnikach w ilosci uragajacej zdrowemu rozsadkowi; wyobrazcie sobie frodka, ktory ma praktycznie tylko dwie lapki, jak podnosi jedna z nich i piszczy przerazliwie; na czym ta biedna psina ma wtedy niby stac?!?! rzucamy sie z arkiem w takich momentach i lapiemy go na rece otrzepujac z soli piekace nozki, ale to nie jest spacer; frodo jest niewrazliwy na mroz i snieg, biegal ladnie nawet dzis rano po skwerku, ale ta sol go wykancza :-(; Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 U nas tez niestety straszne ilosci soli :shake: staram sie z moimi suniami chodzic na łąki, gdzie na pewno soli nie ma...trzeba jednak tam dojsc, na szczescie ta droga jest wysypana piaskiem. Trzymamy kciuki za wizyte u dr Janickiego. Zeby jego diagnoza byla pomyslna i zeby jednak dalo sie cos zrobic dla nózek Frodziaka. Quote
kakadu Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Ulka18'] Trzymamy kciuki za wizyte u dr Janickiego. Zeby jego diagnoza byla pomyslna i zeby jednak dalo sie cos zrobic dla nózek Frodziaka.[/quote] po dzisiejszym wieczornym spacerku zaczynam watpic czy dla jego nozek cokolwiek trzeba robic ;) spadl swiezutki snieg, nikt nie zdazyl wyleciec z kilogramami soli (niedziela) wiec wszedzie czysto i pieknie; frodzio oszalal!! latal po sniegu jak wsciekly, galopowal, klusowal, bog wi co jeszcze :evil_lol: nie moglam za nim nadazyc, bo tak sie zasmiewalismy z arkiem, ze trudno bylo zlapac oddech, a on gnal zygzakami przed siebie; dostalam w koncu zadyszki i rozbolal mnie brzuch (ach ten ciezkostrawny bigos...) mowie wam boki zrywac, az sie nie chcialo wracac do domu; a jutro juz bedzie bloto wiec nici z zabawy..., no, ale dzis przynajmniej bylo fajnie :lol: Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jak miło się czyta, ze psiak swietnie się bawi. Szkoda, że to tylko DT. Frodo, marsz juz do domku stałego. Widzę, że ty jak Julcia zadomowiałeś się na tymaczsie i ani ci w głowie powędrowac do stałego domu...;) Quote
Ulka18 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 frodzio oszalal!! latal po sniegu jak wsciekly, galopowal, klusowal, bog wi co jeszcze Czyli tak zwana śnieżna glupawka dopadla Frodzia :evil_lol: Ale sie psisko wyganialo :p Kakadu, szkoda, ze nie mialas kamery :wink: Quote
Recommended Posts