kakadu Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 maggiejan napisał(a):Kiedy rozpocznie się licytacja i na ile je wyceniasz? musze najpierw sie zorientowac jak sie robi te bazarki; zdjecia przedmiotow juz mam porobione, wiec moze nie bedzie to takie trudne jak sie obawiam :crazyeye: Quote
maggiejan Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Gdybyś miała problemy, napewno ktoś pomoże. Ja niestety nie mam pojęcia, ale inni bystrzejsi.;) Quote
oktawia6 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 przeglądam już kilkanaście stron i nie ma zdjęc tego maluszka a masz go Kakadu na DT-dlaczego nie robisz fot? to pomaga w adopcji-ostatnie są z zeszłego roku. on jest taki piękny:loveu:-zostaw go dla siebie-masz tylko pieska i kotka. Quote
kakadu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='oktawia6']przeglądam już kilkanaście stron i nie ma zdjęc tego maluszka a masz go Kakadu na DT-dlaczego nie robisz fot? to pomaga w adopcji-ostatnie są z zeszłego roku. on jest taki piękny:loveu:-zostaw go dla siebie-masz tylko pieska i kotka. foty to ja robie nieustannie, ale one sa w gruncie rzeczy ciagle takie same wiec nie ma sensu zasmiecac nimi forum; jak ktos zechce zobczyc okruszka to w tytule sa numery stron na ktorych sie one znajduja wiec nie bedzie mial problemu :) ostatnie sa faktycznie z zeszlego roku, ale majac na uwadze, ze ten rok trwa zaledwie od 11 dni mozna mi to chyba wybaczyc :eviltong: Quote
kakadu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 do tego ja mam teraz w glowie wylacznie akcje 'operacja kolanek', wiec wszelkie ruchy adopcyjne sa chwilowo zawieszone tak czy inaczej; trzeba frodkowe nozki naprawic, a jak ktos bedzie go chcial z kielc czy innego zabrza to raczej nici z operacji; wiec z zwyprzedzeniem zapraszam na moje aukcje, ktore niebawem powstana; dam znac natychmiast kiedy to sie stanie; prosze was, nie zapominajcie o frodziu :roll: Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='kakadu'] foty to ja robie nieustannie, ale one sa w gruncie rzeczy ciagle takie same wiec nie ma sensu zasmiecac nimi forum; jak ktos zechce zobczyc okruszka to w tytule sa numery stron na ktorych sie one znajduja wiec nie bedzie mial problemu :) ostatnie sa faktycznie z zeszlego roku, ale majac na uwadze, ze ten rok trwa zaledwie od 11 dni mozna mi to chyba wybaczyc :eviltong: a tutaj się mylisz: to jego wątek dla niego o nim więc jego zdjęcia są jak najbardziej wskazane kakadu! może filmik nakręcisz z cyfrówki to też jest dodatkowy walor dla tego maluszka? takie 3,4 minuty:lol: Quote
terra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Kakadu, jak zrobisz bazarki, wklej tutaj linki. Będziemy Cię wspomagać :multi: Quote
kakadu Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='oktawia6']a tutaj się mylisz: to jego wątek dla niego o nim więc jego zdjęcia są jak najbardziej wskazane kakadu! może filmik nakręcisz z cyfrówki to też jest dodatkowy walor dla tego maluszka? takie 3,4 minuty:lol: oktawio, prawde mowiac to ja nakrecilam kilka filmikow, ale chcialam je przeslac do murki, zeby wkleila gdzies, i nie moge ich przeslac bo sa za duze... maja ponad 10mb... nawet ten najkrotszy :placz: Quote
kakadu Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 terra napisał(a):Kakadu, jak zrobisz bazarki, wklej tutaj linki. Będziemy Cię wspomagać :multi: bardzo dziekuje :) Quote
maggiejan Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 kakadu napisał(a):oktawio, prawde mowiac to ja nakrecilam kilka filmikow, ale chcialam je przeslac do murki, zeby wkleila gdzies, i nie moge ich przeslac bo sa za duze... maja ponad 10mb... nawet ten najkrotszy :placz: A czy to bardzo trudne, wstawić filmik? Może ktoś napisze krok po kroku jak to zrobić? Quote
kakadu Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 nie wiem kiedy zglebie tajniki zakladania aukcji; gdyby mi ktos jak krowie na miedzy mogl wylozyc na pw co robic to bym byla nieskonczenie wdzieczna; nawet nie wiem jak zalozyc nowy watek :oops:, o wklejaniu zdjec nie wspomne:cool3: ja jestem strasznie lewa w te klocki, a maz chory i ledwie zipie :-( moze tylko na zachete dodam,ze odszly mi kolejne fanty, ktore znalazlam w domu (kurcze, 33 m2, a tyle zakamarkow...:)) 1. czajnik elektryczny tefal, delfina (praktycznie nieuzywany) 2. woda po goleniu escape calvin klein 100 ml (uzyta moze ze 3 razy) 3. dyktafon analogowy panasonic (z dorobionym zasilaczem) 4. butelka najprawdziwszego szampana jacquart brut tradition 5. porcelanowe kokilki po mojej babci, biale z dyskretnym kwiatowym ornamentem (6 szt.) 6. absolutny hit: ksiazka osieckiej 'czarna wiewiorka' z autografem 7. kurtka zimowa h&m, czarna, do kolan (niestety zepsuty suwak, ale bedzie taniutka z tego powodu), rozm. s 8. sukienka letnia, zielona, w kolorowe kwiatuszki, rozm. 36 9. ksiazka 'sygnaly uspokajajace', truid rugaas 10. ksiazka 'balsam dla duzy milosnika kotow', praca zbiorowa plus rozne male pop***dolki Quote
oktawia6 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='maggiejan'] A czy to bardzo trudne, wstawić filmik? Może ktoś napisze krok po kroku jak to zrobić? nawet taki młot jak ja do takich bajerów się przysposobił to i Ty podołasz!:evil_lol: wejdź po prostu na: YouTube - Broadcast Yourself. jak już tam będziesz to klikniknij na górze z prawej strony w prześlij film: Prześlij film potem wybierasz filmik w przeglądaj jak wybierzesz to wybierz opcję "jeśli masz kłopoty z ...." to wybierz- przesylanie długo trwa nie wyłączaj kompa nic nie ruszaj, potem musisz czekac by był aktywny filmik, klikniij w niego potem inni będą mogli go obejrzec-ten portal jest na cały świat-więc kto wpisze imię Twego maluszka obejrzy go!:p P.S. nie prześlesz go na mail-za duży jest-idź za mymi wskazówkami, próbuj i do skutku jak coś to pytaj:lol:. Kakadu: zrób zdjęcia tych przedmiotów, które chcesz wystawic na aukcję-z opisem jeśli ciuszek podaniem rozmiaru, wyśli go na mój mail: [email protected] ja Ci wystawię aukcje-podam potem linki tutaj na stronie-Ty zaś będziesz monitowac ich domknięcie. Quote
kakadu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 ...niebo cie zeslalo po prostu :buzi: Quote
maggiejan Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 To czekamy na filmik, Kakadu. Powodzenia.:thumbs: Quote
kakadu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 ja mam dzis lekkie urwanie glowy bo mi sie schodza goscie; moj maz mial wczoraj 35. urodziny i imieniny w jednym wiec jak tylko goscie sie rozejda to sie zajmiemy obrobka zdjec, a potem je wyslemy do oktawii; arek wczoraj robil sesje zdjeciowa wszystkiego i dopiero potem odmowil wspolpracy ze wzgledu na podle samopoczucie ;) lece teraz z psami na spacerek, a potem to juz tylko goscie, goscie ;) Quote
maggiejan Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Wszystkiego najlepszego dla TZ!:Rose: Oby mu się humor poprawił!:kciuki: Quote
kakadu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 tz dziekuje za zyczenia, goscie poszli, jak sie troche wszystko ulezy w brzuchach to sie zabierzemy do pracy zdjeciowej :) Quote
maggiejan Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dobrze, że impreza udana. A jak Okruszek do gości? Towarzyski? Quote
kakadu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 oh, frodek jest wielkim przyjacielem kazdego kto przyjdzie; wcale nie szczeka na gosci w przeciwienstwie do sznaucera; jest idealny :) Quote
kakadu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 przeslalam do oktawii wszystkie zdjecia wraz z opisami; nie fotografowalam plyt, umowmy sie, ze dvd po 5 - 7 zl; mozecie sie targowac ;); jak juz bedzie bazarek to przekopiuje liste filmow na niego, zeby wszystko bylo w komplecie; jesli chodzi o telewizor to wskazany bylby odbior osobisty wiec najlepiej, aby przyszly wlasciciel mieszkal w okolicach wawy; Quote
oktawia6 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='kakadu'] przeslalam do oktawii wszystkie zdjecia wraz z opisami; nie fotografowalam plyt, umowmy sie, ze dvd po 5 - 7 zl; mozecie sie targowac ;); jak juz bedzie bazarek to przekopiuje liste filmow na niego, zeby wszystko bylo w komplecie; jesli chodzi o telewizor to wskazany bylby odbior osobisty wiec najlepiej, aby przyszly wlasciciel mieszkal w okolicach wawy; Kakadu mam tylko zdjęcia telewizora oraz w drugim mailu wszystkie dobre opisy przedmiotów lecz zdjęc do nich nie mam!:shake: robię na razie aukcję TV potem wstawię tutaj linka-byś dopisała, że są Twoje i potwierdzasz. oto aukcja TV: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103978 dopisz swoje dane do przelewu ! Quote
kakadu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 oktawio, zdjecia telewizora zalaczyly sie w tekscie maila, ale zdjecia pozostalych przedmiotow sa w zalaczniku; sprawdzalam mail wyslany i wszystko jest jak trzeba; nalezy po prostu otworzyc zalaczone pliki :) Quote
maggiejan Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Telewizor 50zł - nie zdzierasz za bardzo. Quote
kakadu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 rany, myslisz, ze to za duzo? ja nie wiem sama ile mozna chciec za taki telewizor... moze faktycznie za drogo :oops: no nic, jak mnie wysmieja na bazarku to oczywiscie niech idzie taniej; kazda zlotowka jest wazna; mam troche fantow, a bedzie moze wiecej, choc jak narazie nikt sie ze znajomych nie odezwal... :shake: Quote
Recommended Posts