Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maggiejan napisał(a):
Kiedy rozpocznie się licytacja i na ile je wyceniasz?

musze najpierw sie zorientowac jak sie robi te bazarki; zdjecia przedmiotow juz mam porobione, wiec moze nie bedzie to takie trudne jak sie obawiam :crazyeye:

Posted

przeglądam już kilkanaście stron i nie ma zdjęc tego maluszka a masz go Kakadu na DT-dlaczego nie robisz fot? to pomaga w adopcji-ostatnie są z zeszłego roku.

on jest taki piękny:loveu:-zostaw go dla siebie-masz tylko pieska i kotka.

Posted

[quote name='oktawia6']przeglądam już kilkanaście stron i nie ma zdjęc tego maluszka a masz go Kakadu na DT-dlaczego nie robisz fot? to pomaga w adopcji-ostatnie są z zeszłego roku.

on jest taki piękny:loveu:-zostaw go dla siebie-masz tylko pieska i kotka.

foty to ja robie nieustannie, ale one sa w gruncie rzeczy ciagle takie same wiec nie ma sensu zasmiecac nimi forum; jak ktos zechce zobczyc okruszka to w tytule sa numery stron na ktorych sie one znajduja wiec nie bedzie mial problemu :)
ostatnie sa faktycznie z zeszlego roku, ale majac na uwadze, ze ten rok trwa zaledwie od 11 dni mozna mi to chyba wybaczyc :eviltong:

Posted

do tego ja mam teraz w glowie wylacznie akcje 'operacja kolanek', wiec wszelkie ruchy adopcyjne sa chwilowo zawieszone tak czy inaczej; trzeba frodkowe nozki naprawic, a jak ktos bedzie go chcial z kielc czy innego zabrza to raczej nici z operacji; wiec z zwyprzedzeniem zapraszam na moje aukcje, ktore niebawem powstana; dam znac natychmiast kiedy to sie stanie;
prosze was, nie zapominajcie o frodziu :roll:

Posted

[quote name='kakadu']
foty to ja robie nieustannie, ale one sa w gruncie rzeczy ciagle takie same wiec nie ma sensu zasmiecac nimi forum; jak ktos zechce zobczyc okruszka to w tytule sa numery stron na ktorych sie one znajduja wiec nie bedzie mial problemu :)
ostatnie sa faktycznie z zeszlego roku, ale majac na uwadze, ze ten rok trwa zaledwie od 11 dni mozna mi to chyba wybaczyc :eviltong:

a tutaj się mylisz: to jego wątek dla niego o nim więc jego zdjęcia są jak najbardziej wskazane kakadu!

może filmik nakręcisz z cyfrówki to też jest dodatkowy walor dla tego maluszka? takie 3,4 minuty:lol:

Posted

[quote name='oktawia6']a tutaj się mylisz: to jego wątek dla niego o nim więc jego zdjęcia są jak najbardziej wskazane kakadu!

może filmik nakręcisz z cyfrówki to też jest dodatkowy walor dla tego maluszka? takie 3,4 minuty:lol:

oktawio, prawde mowiac to ja nakrecilam kilka filmikow, ale chcialam je przeslac do murki, zeby wkleila gdzies, i nie moge ich przeslac bo sa za duze... maja ponad 10mb... nawet ten najkrotszy :placz:

Posted

kakadu napisał(a):
oktawio, prawde mowiac to ja nakrecilam kilka filmikow, ale chcialam je przeslac do murki, zeby wkleila gdzies, i nie moge ich przeslac bo sa za duze... maja ponad 10mb... nawet ten najkrotszy :placz:

A czy to bardzo trudne, wstawić filmik?
Może ktoś napisze krok po kroku jak to zrobić?

Posted

nie wiem kiedy zglebie tajniki zakladania aukcji; gdyby mi ktos jak krowie na miedzy mogl wylozyc na pw co robic to bym byla nieskonczenie wdzieczna; nawet nie wiem jak zalozyc nowy watek :oops:, o wklejaniu zdjec nie wspomne:cool3:
ja jestem strasznie lewa w te klocki, a maz chory i ledwie zipie :-(
moze tylko na zachete dodam,ze odszly mi kolejne fanty, ktore znalazlam w domu (kurcze, 33 m2, a tyle zakamarkow...:))

1. czajnik elektryczny tefal, delfina (praktycznie nieuzywany)
2. woda po goleniu escape calvin klein 100 ml (uzyta moze ze 3 razy)
3. dyktafon analogowy panasonic (z dorobionym zasilaczem)
4. butelka najprawdziwszego szampana jacquart brut tradition
5. porcelanowe kokilki po mojej babci, biale z dyskretnym kwiatowym ornamentem (6 szt.)
6. absolutny hit: ksiazka osieckiej 'czarna wiewiorka' z autografem
7. kurtka zimowa h&m, czarna, do kolan (niestety zepsuty suwak, ale bedzie taniutka z tego powodu), rozm. s
8. sukienka letnia, zielona, w kolorowe kwiatuszki, rozm. 36
9. ksiazka 'sygnaly uspokajajace', truid rugaas
10. ksiazka 'balsam dla duzy milosnika kotow', praca zbiorowa

plus rozne male pop***dolki

Posted

[quote name='maggiejan']
A czy to bardzo trudne, wstawić filmik?
Może ktoś napisze krok po kroku jak to zrobić?

nawet taki młot jak ja do takich bajerów się przysposobił to i Ty podołasz!:evil_lol:
wejdź po prostu na:
YouTube - Broadcast Yourself.

jak już tam będziesz to klikniknij na górze z prawej strony w prześlij film:
Prześlij film

potem wybierasz filmik w przeglądaj
jak wybierzesz to wybierz opcję "jeśli masz kłopoty z ...." to wybierz-
przesylanie długo trwa nie wyłączaj kompa nic nie ruszaj, potem musisz czekac by był aktywny filmik, klikniij w niego potem inni będą mogli go obejrzec-ten portal jest na cały świat-więc kto wpisze imię Twego maluszka obejrzy go!:p

P.S. nie prześlesz go na mail-za duży jest-idź za mymi wskazówkami, próbuj i do skutku jak coś to pytaj:lol:.

Kakadu: zrób zdjęcia tych przedmiotów, które chcesz wystawic na aukcję-z opisem jeśli ciuszek podaniem rozmiaru, wyśli go na mój mail:
[email protected]

ja Ci wystawię aukcje-podam potem linki tutaj na stronie-Ty zaś będziesz monitowac ich domknięcie.

Posted

ja mam dzis lekkie urwanie glowy bo mi sie schodza goscie; moj maz mial wczoraj 35. urodziny i imieniny w jednym wiec jak tylko goscie sie rozejda to sie zajmiemy obrobka zdjec, a potem je wyslemy do oktawii; arek wczoraj robil sesje zdjeciowa wszystkiego i dopiero potem odmowil wspolpracy ze wzgledu na podle samopoczucie ;)
lece teraz z psami na spacerek, a potem to juz tylko goscie, goscie ;)

Posted

przeslalam do oktawii wszystkie zdjecia wraz z opisami; nie fotografowalam plyt, umowmy sie, ze dvd po 5 - 7 zl; mozecie sie targowac ;); jak juz bedzie bazarek to przekopiuje liste filmow na niego, zeby wszystko bylo w komplecie;
jesli chodzi o telewizor to wskazany bylby odbior osobisty wiec najlepiej, aby przyszly wlasciciel mieszkal w okolicach wawy;

Posted

[quote name='kakadu']
przeslalam do oktawii wszystkie zdjecia wraz z opisami; nie fotografowalam plyt, umowmy sie, ze dvd po 5 - 7 zl; mozecie sie targowac ;); jak juz bedzie bazarek to przekopiuje liste filmow na niego, zeby wszystko bylo w komplecie;
jesli chodzi o telewizor to wskazany bylby odbior osobisty wiec najlepiej, aby przyszly wlasciciel mieszkal w okolicach wawy;

Kakadu mam tylko zdjęcia telewizora oraz w drugim mailu wszystkie dobre opisy przedmiotów lecz zdjęc do nich nie mam!:shake:
robię na razie aukcję TV potem wstawię tutaj linka-byś dopisała, że są Twoje i potwierdzasz.

oto aukcja TV:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103978

dopisz swoje dane do przelewu !

Posted

oktawio, zdjecia telewizora zalaczyly sie w tekscie maila, ale zdjecia pozostalych przedmiotow sa w zalaczniku; sprawdzalam mail wyslany i wszystko jest jak trzeba; nalezy po prostu otworzyc zalaczone pliki :)

Posted

rany, myslisz, ze to za duzo? ja nie wiem sama ile mozna chciec za taki telewizor... moze faktycznie za drogo :oops:
no nic, jak mnie wysmieja na bazarku to oczywiscie niech idzie taniej; kazda zlotowka jest wazna; mam troche fantow, a bedzie moze wiecej, choc jak narazie nikt sie ze znajomych nie odezwal... :shake: