Murka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pamiętacie tego przystojniaka? :loveu: Z piszcząca zabawką A tu ze swoimi skarbami, które znosi na legowisko ;) Quote
Matusz Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://img405.imageshack.us/img405/8149/frodokk5.jpg śliczny chłopak :loveu::loveu: Quote
terra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :crazyeye:Wygląda jak zupelnie inny pies. Zadbany, spokojny i rozluźniony. Pies cudo:loveu: Quote
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tego psa w ogole nie znam :???: czyzby to Frodo :crazyeye: Quote
maggiejan Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To nieprawdopodobne jak miłość i ciepły kąt potrafią zmienić zwierzaka (a pewnie i człowieka). Okrzuszek wygląda wspaniale - niedopoznania! Quote
kakadu Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 powiem wam dziewczyny, ze frodek jest naprawde kochany; zebyscie widzialy jak bawil sie z mala sarenka, ktora byla przez chwile u mnie (zanim pojechala do swojego, mam nadzieje docelowego juz domku); jak przysiadal na tych krzywych tylnych kopytkach, jak podskakiwal i przewracal sie z nia na dywanie; sarenka jest jego miniaturka - mniej wiecej o 3 kilo mniejsza i taka smieszna; zrobilam kilka zdjec, ale arek zabral aparat wiec mialam tylko telefon; jest tam cala trojka: moja kola, moj frodek i mala sarenka (ta czarna, mala kropeczka); sarenka zostala nazwana przez syna mojej przyjaciolki nocka bo taka czarniutka jak noc listopadowa :) Quote
Murka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Fotki, o których pisze kakadu ;) Sznaucerka fajnie się przygląda :lol: Quote
Ulka18 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tutaj Frodek wyszedl jak jakis gigant :crazyeye: jak przysiadal na tych krzywych tylnych kopytkach, jak podskakiwal i przewracal sie z nia na dywanie; szkoda, ze tego nie nagralas Kakadu :evil_lol: Quote
kakadu Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 dziewczyny, ratujcie, frodkowi wczoraj ropialo jedno oko, dzis juz oba i do tego moj kot ma jakas infekcje tego mniejszego, niewidzacego oka; na moj gust taka sama ropa u obojga, leci jak nie wiem, biala na oku, brazowa na waciku zmoczonym przegotowana woda; czy mam panikowac i leciec do weta czy moze probowac jakiegos domowego sposobu? czym przemywac? sznaucer na razie czysty, ale juz sie boje; co tak nagle u diabla sie stalo? zbiera sie nie tylko w wewnetrznym kaciku, ale i w zewnetrznym, a takze na dolnej powiece; oczy na razie nie sa zaklejone, ale wyraznie cos jest nie tak; ogolne zachowanie zwierzakow nie uleglo zmianie; apetyt jak trzeba; i co teraz? Quote
Ulka18 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kakadu, moze Sarenka przyniosla jakas bakterie ze schroniska w Orzechowcach? Jakis rzesistek czy cos podobnego, wtedy oczy ropieja, zbiera sie maz po powiekami. Trzeba by krople do oczu jakies antybakteryjne i moze szalwia lub zielona herbata przemywac. Quote
terra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Do przemywania oczu dobry jest świetlk. Niezbyt mocny napar dla zwierzątek. Quote
kakadu Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 oki, dzieki, dzis w drodze do pracy wpadne do apteki i kupie szalwie i swietlik w torebkach; jak nie pomoze to popytam o jakies kropelki antybakteryjne w lecznicy; Quote
Ewusek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wiecie co, niesamowita historia... mam sobowtora Okruszka u siebie na tymczasie... zobaczcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84326&page=100 Quote
Murka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Okruszek - Frodo ma stojące szpiczaste uszka i długi ogonek ;) Quote
kakadu Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 alez murko :crazyeye: uszka zgoda - szpiczaste, ale ogonek krotki i identyczny z tym drugim pieskiem; w sumie ten ogonek najpodobniejszy z taka kepka wlosow na koniuszku; Quote
terra Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A jak dzisiaj ze zdrowiem Froda? Jest lepiej ? Sytuacja została opanowana? Podobieństwo piesków jest, chociaż mnie się wydaje, że róZnią się kufą. :hmmmm: Quote
kakadu Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 z oczami frodka juz lepiej, dziekuje; kupilam mu wczoraj krople optex (w zasadzie plyn antybakteryjny do przemywania oczu i powiek) ale napisane jest na nim, ze mozna raz dziennie wiec dokupilam po poludniu w aptece szalwie i swietlik do zaparzania, ale to juz jutro wyprobujemy; a co to tego podobienstwa, to mysle, ze jest w kolorze i ogonie, a reszta jednak rozna ;) Quote
Ulka18 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mnie sie wydaje, ze tylko uszami sie róznia te dwa czarne przystojniaki ;) doopinki i ogolnie sylwetka bardzo podobne :p Oby obydwaj kawalerzy znalezli dobre domy :kciuki: Quote
kakadu Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 ulko, jak wiesz zbieram pieniazki dla frodka na lekarza i badania; moi znajomi postanowili podarowac telewizor, zeby go wystawic na jakas aukcje; telewizor jest calkowicie sprawny, standardowej wielkosci (nie wiem ile to cali, moze 21) marki grundig; powiedz mi czy lepiej go wystawic na bazarku dogomaniackim czy na allegro, bo ja nie mam wprawy... moze pare zlotych by sie uzbieralo? Quote
terra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Śliczny Frodo jak shipperke, czeka na swojego, jedynego człowieka. Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 kakadu napisał(a):moi znajomi postanowili podarowac telewizor, zeby go wystawic na jakas aukcje; telewizor jest calkowicie sprawny, standardowej wielkosci (nie wiem ile to cali, moze 21) marki grundig; powiedz mi czy lepiej go wystawic na bazarku dogomaniackim czy na allegro, bo ja nie mam wprawy... moze pare zlotych by sie uzbieralo? Jesli masz marke i typ, to moze najpierw sprawdz na allegro ile kosztuje. Mozna tez sprobowac na bazarku. Quote
kakadu Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 kurcze takiego na allegro nie ma :( Quote
Ulka18 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kakadu, a moze znajdziesz podobny model, chociaz przekatna ekranu. Zeby tylko znac skale ceny. I mozna wystawic na bazarku z cena minimalna. Quote
kakadu Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 to ja po prostu zrobie zdjecie i ci wysle ze wszystkimi danymi, ale czy mozesz mi przeslac na pw swoj normalny mail? bo ja nie umiem zdjec przesylac na dogomaniackie pw :shake: Quote
Recommended Posts