kakadu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 kurcze, widze teraz, ze tam nie ma znaku zapytania: nie zdzierasz za bardzo?, tylko kropka, czyli twoim zdaniem (mam nadzieje) nie zdzieram; wszystko dlatego, ze ja wczoraj jak robilam wyceny to sie niezle napocilam i sie balam, zeby nie bylo za drogo i teraz tez sie boje, ze jest za drogo i stad te moje 'interpretacje'; Quote
maggiejan Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kakadu, moim zdaniem ten telewizor wart jest conajmniej 150zł. Quote
terra Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nie wydaje mi się, że zbyt drogo. Poczekaj, zobaczysz, czy są chętni, obniżyć cenę zawsze możesz. Quote
kakadu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 no dobrze, to poczekam, ktos juz sie pytal ile ma lat, a tu trudno dokladnie powiedziec, ale chyba przynajmniej 15 jak sie okazuje (tak maz powiedzial), nie zdwiwilabym sie gdyby byl starszy.... a znajomi na nartach i ciezko sie do nich dodzwonic... Quote
maggiejan Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ja pół roku temu kupiłam używany telewizor SONY z telegazetą, w dobrym stanie, ale ma conajmniej 10 lat - za prawie 300 zł. Czyżbym przepłaciła? Wydawało mi się wtedy, że korzystnie kupiłam. Quote
kakadu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 czy dostalas te zalaczniki? podobno czasem jak pliki zle przejda to pojawiaja sie u adresata z rozszerzeniem .dat, ale to raczej dotyczy plikow systemowych (cokolwiek to oznacza), a te byly zwykle, spakowane i stosunkowo nieduze po obrobce; ten spakowany plik nawzywa sie: zdjecia_zmniejszone_aukcja.rar oktawio, juz nic nie zamieszczaj, bo ja dostalam dokladne instrukcje od szpilki jak zalozyc bazarek samodzielnie i juz sie tym zajme wieczorkiem, wiec nie zawracaj sobie glowy dzieki za ten telewizor :) Quote
kakadu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104018 zapraszam serdecznie i dziekuje szpilce za pomoc i cierpliwosc w tlumaczeniu :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 sprawdzałam tv na bazarku:p-jeszcze na pewno się rozkręci a inne aukcje gdze są, tj. linki do nich tutaj? widzę tę powyżej a reszta?:) Quote
oktawia6 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kakadu: zamówic Ci super banerki dla Okruszka?:razz: bo widzę, że maluszek nie ma chyba:-( Quote
kakadu Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 oktawia6 napisał(a):sprawdzałam tv na bazarku:p-jeszcze na pewno się rozkręci a inne aukcje gdze są, tj. linki do nich tutaj? widzę tę powyżej a reszta?:) reszta jeszcze nie zrobiona :( ciagle siedze w pracy do poznej nocy, dzis dopiero mam wolne, ale w weekend znow pracuje:-(; na szczescie tylko do 18:00 wiec moze cos uda nam sie zrobic... jakbys mogla takie banerki o aukcjach na rzecz malucha to bym wdzieczna byla 'jakniewiemco' :roll: Quote
kakadu Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 przepisze wam na wszelki wypadek dokladnie to co otrzymalam od dra janickiego: obustronny przykurcz zgieciowy kolan, wtorny do przysrodkowego wrodzonego zwichniecia obustronnego rzepek; stopien zwichniecia IV, rzepki w dolnej czesci klykci przysrodkowych, podudzie skrecone dosrodkowo w czesci blizszej, rotacja guzowatosci poszczelowych przysrodkowa - 90 stopni; wskazane rtg: proj, profilowa i horyzontalna oby stawow kolanowych: skrajne znieksztalcenia koncow stawowych kosci piszczelowej i udowej z hypoplazja bloczkow kosci udowych; mozliwa chirurgiczna rekonstrukcja bloczka oraz transpozycja guzowatosci dla przywrocenia czynnosci kolana; Quote
Murka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 oktawia6 napisał(a):Kakadu: zamówic Ci super banerki dla Okruszka?:razz: bo widzę, że maluszek nie ma chyba:-( Okruszek ma tylko taki banerek jak w moim podpisie. Quote
kakadu Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 oto link do 3. 4. i 5. aukcji po telewizorku i roznosciach; zapraszam, oto linki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9326796#post9326796 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104347 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104410 Quote
kakadu Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 zapraszam wszystkich na moje bazarki: Quote
rybon36 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Powiedzcie mi kto, kiedy i za ile chce operować tego psinę? To da się zrobić sądząc z opisu, czy sa jakieś zdjęcia rtg? Quote
terra Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Frodek do góry, nie obijać się w tyle, tylko wypatrywać domku;) Quote
maggiejan Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Okruszek narazie nóżki leczy, domek musi poczekać...;) Quote
terra Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Frodek nóżki musi wyleczyć, a domek jak kocha, to poczeka;) Quote
Ulka18 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 obustronny przykurcz zgieciowy kolan, wtorny do przysrodkowego wrodzonego zwichniecia obustronnego rzepek; stopien zwichniecia IV, rzepki w dolnej czesci klykci przysrodkowych, podudzie skrecone dosrodkowo w czesci blizszej, rotacja guzowatosci poszczelowych przysrodkowa - 90 stopni; wskazane rtg: proj, profilowa i horyzontalna oby stawow kolanowych: skrajne znieksztalcenia koncow stawowych kosci piszczelowej i udowej z hypoplazja bloczkow kosci udowych; mozliwa chirurgiczna rekonstrukcja bloczka oraz transpozycja guzowatosci dla przywrocenia czynnosci kolana; Matko, strasznie to skomplikowanie brzmi :shake: ale najwazniejsze, ze jest szansa na wyzdrowienie i operacje Frodowych nózek. Quote
terra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Frodek maszeruje na poczatek, porozglądać się za domkiem. Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Potrzeba duzo pieniazkow na operacje Frodkowych kolanek :modla: Quote
maggiejan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Połowa już chyba jest:bigcool::Cool!::bigcool: Quote
Recommended Posts