Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, widze teraz, ze tam nie ma znaku zapytania: nie zdzierasz za bardzo?, tylko kropka, czyli twoim zdaniem (mam nadzieje) nie zdzieram;
wszystko dlatego, ze ja wczoraj jak robilam wyceny to sie niezle napocilam i sie balam, zeby nie bylo za drogo i teraz tez sie boje, ze jest za drogo i stad te moje 'interpretacje';

Posted

no dobrze, to poczekam, ktos juz sie pytal ile ma lat, a tu trudno dokladnie powiedziec, ale chyba przynajmniej 15 jak sie okazuje (tak maz powiedzial), nie zdwiwilabym sie gdyby byl starszy....
a znajomi na nartach i ciezko sie do nich dodzwonic...

Posted

Ja pół roku temu kupiłam używany telewizor SONY z telegazetą, w dobrym stanie, ale ma conajmniej 10 lat - za prawie 300 zł. Czyżbym przepłaciła? Wydawało mi się wtedy, że korzystnie kupiłam.

Posted

czy dostalas te zalaczniki? podobno czasem jak pliki zle przejda to pojawiaja sie u adresata z rozszerzeniem .dat, ale to raczej dotyczy plikow systemowych (cokolwiek to oznacza), a te byly zwykle, spakowane i stosunkowo nieduze po obrobce;
ten spakowany plik nawzywa sie: zdjecia_zmniejszone_aukcja.rar

oktawio, juz nic nie zamieszczaj, bo ja dostalam dokladne instrukcje od szpilki jak zalozyc bazarek samodzielnie i juz sie tym zajme wieczorkiem, wiec nie zawracaj sobie glowy
dzieki za ten telewizor :)

Posted

oktawia6 napisał(a):
sprawdzałam tv na bazarku:p-jeszcze na pewno się rozkręci a inne aukcje gdze są, tj. linki do nich tutaj?

widzę tę powyżej a reszta?:)

reszta jeszcze nie zrobiona :(
ciagle siedze w pracy do poznej nocy, dzis dopiero mam wolne, ale w weekend znow pracuje:-(; na szczescie tylko do 18:00 wiec moze cos uda nam sie zrobic...
jakbys mogla takie banerki o aukcjach na rzecz malucha to bym wdzieczna byla 'jakniewiemco' :roll:

Posted

przepisze wam na wszelki wypadek dokladnie to co otrzymalam od dra janickiego:

obustronny przykurcz zgieciowy kolan, wtorny do przysrodkowego wrodzonego zwichniecia obustronnego rzepek; stopien zwichniecia IV, rzepki w dolnej czesci klykci przysrodkowych, podudzie skrecone dosrodkowo w czesci blizszej, rotacja guzowatosci poszczelowych przysrodkowa - 90 stopni;
wskazane rtg: proj, profilowa i horyzontalna oby stawow kolanowych: skrajne znieksztalcenia koncow stawowych kosci piszczelowej i udowej z hypoplazja bloczkow kosci udowych;
mozliwa chirurgiczna rekonstrukcja bloczka oraz transpozycja guzowatosci dla przywrocenia czynnosci kolana;

Posted

oktawia6 napisał(a):
Kakadu: zamówic Ci super banerki dla Okruszka?:razz: bo widzę, że maluszek nie ma chyba:-(

Okruszek ma tylko taki banerek jak w moim podpisie.

Posted

obustronny przykurcz zgieciowy kolan, wtorny do przysrodkowego wrodzonego zwichniecia obustronnego rzepek; stopien zwichniecia IV, rzepki w dolnej czesci klykci przysrodkowych, podudzie skrecone dosrodkowo w czesci blizszej, rotacja guzowatosci poszczelowych przysrodkowa - 90 stopni;
wskazane rtg: proj, profilowa i horyzontalna oby stawow kolanowych: skrajne znieksztalcenia koncow stawowych kosci piszczelowej i udowej z hypoplazja bloczkow kosci udowych;
mozliwa chirurgiczna rekonstrukcja bloczka oraz transpozycja guzowatosci dla przywrocenia czynnosci kolana;

Matko, strasznie to skomplikowanie brzmi :shake: ale najwazniejsze, ze jest szansa na wyzdrowienie i operacje Frodowych nózek.