Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona, chyba nie zauważyłaś postu ewuniam.

Proponuje przywiezienie suni do kraka choćby jutro.

Widziałam Elu :), ewunian ma się dowiedzieć czy by się udało jutro zorganizować zabranie sunie ze schroniska i jak wygląda sprawa ze szczepieniem p. wściekliźnie bo nie wiem jak to jest z przewożeniem psa pociągiem bez takiego zaświadczenia :(.
Posted

Autobusem też się da. Jeździłam z psami. W prywatnych busach zależy od kierowcy ale  PKS zawsze bierze, tylko trzeba mieć kaganiec. Wszędzie zresztą trzeba mieć.

Posted

Bardzo prosimy o trzymanie jutro kciuków, jak wszystko dobrze pójdzie to Sabinka będzie u mnie wieczorkiem.

I ja przyłączam  się do kciukaczy ")

Będzie dobrze, musi być :)

Posted

sama tu wlazłam - po banerku u Mattilu :) i do kciuków się przyłączę !

śliczna suńcia ! mam słabość do starszych piesków, ale  Sabinka to jeszcze nie staruszka przecież (np. mój "tymczas"  Misio ma lat 16 conajmniej)

Posted

sama tu wlazłam - po banerku u Mattilu :) i do kciuków się przyłączę !
śliczna suńcia ! mam słabość do starszych piesków, ale  Sabinka to jeszcze nie staruszka przecież (np. mój "tymczas"  Misio ma lat 16 conajmniej)

Witaj u malutkiej :D.
Posted

Bardzo dziękuję że tutaj z nami jesteście :D. Zawsze się trochę denerwuję przed przyjazdem nowej tymczaski. Ewunian mówiła mi że ma pociąg po 17ej w Krakowie. Narazie czekam na info jak odbierze Sabinkę ze schronu.