Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 10.04.2016o21:56, malagos napisał:

Dziękuję Wam serdecznie, wszystkim bez wyjątku, za zaglądanie na wątek Amisi :)

Teraz tylko Sonek i bedzie bez tymczasowiczów na jakiś czas :)

15 godzin temu, malagos napisał:

Ale się myliłam - nowy tymczasowicz od wczoraj. Rudy mały piesek.

Nie chciałam nic mówić ale tak podejrzewałam, że to raczej mało prawdopodobne ;)

Posted
23 godzin temu, Nutusia napisał:

No proszę, jaka niespodzianka! Baaaaaaaardzo się cieszę :)

O, Nutuś, dawno Cię nie widziałam, witaj :)

Dziś tez już był telefon od pani Maryli - jaki środek od kleszczy kupić dla Amisi, bo idą sobie "na miasto".

Nasza psy zakroplone, a tu rano w kuchni na podłodze...dwa wielkie, opite jak bąki kleszcze! Jednego rozdeptałam niechcący, i w głowę zachodziłam, skąd malina? jagoda? na podłodze... Musiały skądś odpaść!

Posted

Czym kropiłaś?

Ja po 3 tygodniach przerwy w  Bravecto u Bliss (był fipronil krople i kiltix), wróciłam do Bravecto. Strach się bać :(. Co Bliss miała gorszy apetyt, oglądałam jej śluzówki, sprawdzałam nos itp. Gdybym rozdeptała napitego kleszcza, pewnie bym na zawał zeszła.........Oczywiście, obrożę nosi nadal. Lerka, też na Bravecto, ale u niej to pierwszy raz. U Bliss, już czwarty(od zeszłokwietniowej babeszjozy )

Brrrrr, jak ja nienawidzę tych kleszczy !!!!

Posted

gdzieś ktoś pisał wyczytałam że wyjął uprane jeansy z pralki aby powiesić na suszarce i widzi paproch - patrzy a to żyjący kleszcz....

nie wiem czy na Fb czy na dogo o tym przeczytałam....

Posted

Muszę pani Maryli "pokazać" naszego Rudzika - ten pan, co ją przywiózł zakochał się w Amisi :), i psiarz taki jak my, tylko pies mu odszedł ("nie, żona już psa nie chce, bo potem rozpacz w domu..." i takie tam...)

• 4 weeks later...
Posted
O 30.05.2016 o 22:41, Xibalba napisał:

Cieszę się ogromnie, że kopia mojego Reksia mieszka już w swoim domku. Powodzenia Amisiu!

Amisia ma się ok, według wieści z wczoraj :)