Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaki wiedzą kiedy te drugie są "niepełnosprawne"...

Foty Amiśki posłane tam, gdzie wiesz ;)

Ja nie wiem gdzie, ale to nieważne ;). Trzymam kciuki, żeby cos z tego wyszło :). Malagos "należy się"  zmniejszenie ilości tymczasów, bo pewnie już następne psy w potrzebie, z nogi na nogę pod Jej domem przestępują :(

Posted

Miejmy nadzieję, że uda się jednak unormować liczbę zwierza u malagos do Świąt. Niestety nie pomogę w tym bo sama mam ilość z lekka nadprogramową... Ale kciuki trzymam nieustannie :) I za Amiśkę i za Biankę :)

Posted

Dziękuję Eliku :) Amisię wtryniam gdzie się da, może ktoś ją zauważy!

Z plakatu, który powiesiłam na moim osiedlu są oderwane 2 karteczki z numerem telefonu i nikt nie dzwonił ?

Kolejne dwa plakaty wiszą w gab. weterynaryjnych.

Sorki, myślę, że przydałoby się inne zdjęcie Amisi na tym plakacie. Tu  położyła uszka całkiem do tyłu i nieco dziwnie to wygląda.

Chciałam załączyć plakat, ale się nie da, bo można załączyć pliki tylko do 16 MB, a plakat Amisi, który zapisałam sobie na dysku ma 23 MB.

Posted

Złapałam się na tym, że jak przybyła Bianka, którą trzeba poznać, to Amiśka wydaje mi się taka nasza, swojska, przewidywalna, kochana ... :D

Posted

Tak, masz rację :)

Teraz jest najlepszy etap tymczasowania (myślę też o Biance) - psy się polubiły, każdy swoje miejsce w stadzie znalazł od nowa, od wczoraj mogę wypuszczać stado bez smyczy do ogrodu, wiem, że się słuchają itp.

Ale dzielnie czekamy na TEN domek dla Ami :)

Posted

No doooobra, coś Wam powiem .............. :cool1: :P

Pani od Nutusi, której Nutusia pokazała zdjęcia Ami i Bianki, chce Amiśkę. Dom z polecenia pani Karoliny od Chmurki. umówiłyśmy się na sobotę, pani z synem przyjedzie poznać niunię - jak się spodoba, Amisia pakuje manatki.

Posted

Ja tam nic nie chcę mówić, bo mi przecież ani trochę nie zależy na tym, by Amiśka dom znalazła, ale chyba faktycznie może zacząć się pakować i żegnać z Malagosowem ;)

Dom z polecenia rodziny "mojej" Chmurki i to właśnie dzięki Chmurce Pani się zdecydowała na adopcję psa :D Obie rodziny często się spotykają, wyjeżdżają razem na wakacje, więc mam nadzieję, że i psie dziewczynki się zakolegują.

Ami została wybrana właśnie dlatego, że przynajmniej posturą przypomina Chmurcię :)