Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koty Tomek złapał cztery. Teraz się dopiero zacznie...ale to już na kotach pisałam...

Amiska węszyła, biegała, szukała, ale nie przyszło jej na razie do głowy, ze koty są na górze. Tam wstęp wzbroniony, i to od mojego pobytu w sanatorium. Tomek ograniczył psom przestrzeń, by było mniej sprzątania i ewentualnych kup pod naszą nieobecność.

Ojejku, ja chcę na chwilę do tego sanatorium, albo do Grecji, albo na kajaki... Mamusiu.......

Posted

Gdybym ja miała skrzydełka jak gąska...

Wczoraj do gminnego kojca zawitała bieda ze wsi - zagłodzona półtoraroczna suczka. Facet alkoholik, żona zabrała dzieci i się wyniosła, a suczka została. Dobrze, ze luzem chodziła, nie była na łańcuchu, to ludzie dokarmiali. Jak Tomek wczoraj tam pojechał, to nie miał serca jej tam zostawić, ugadał gminę, ze póki kojec wolny, to zajmie go ta bidusia.

Niewielka, krótkowłosa, jasnobeżowa - śliczna....

Komu, komu?...

Posted

Tak się źle czuję, taką mam migrenę, że nie poszłam do kojca...

Ja chyba te koty przeżywam, i wiatr, i pogodę... Może jutro będzie lepiej :(

Posted

Tak się źle czuję, taką mam migrenę, że nie poszłam do kojca...

Ja chyba te koty przeżywam, i wiatr, i pogodę... Może jutro będzie lepiej :(

zdrowiej, kochana !!!!!

Posted

Czy były jakieś zapytania z kraka o sunię ?

Jutro jadę z koteczką do szczepienia to wkleję nowy plakacik na tablice ogłoszeń w gabinecie wet.

Posted

Z Krakowa- żadnego telefonu...

Ale dziś - był z Warszawy. Pierwszy, od początku września. Fajnie brzmi, nawet odległość 100 km nie wydała się jakas kosmiczna. Pani ma przegadać z rodziną.