elik Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Z Krakowa- żadnego telefonu... ... Znajoma będą dzisiaj z kotkami zawiesiła dzisiaj plakat na tablicy w gab. wet. a ja zamierzam zrobić to jutro w innym gabinecie. Im więcej szans, tym lepiej. Quote
Havanka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Z Krakowa- żadnego telefonu... Ale dziś - był z Warszawy. Pierwszy, od początku września. Fajnie brzmi, nawet odległość 100 km nie wydała się jakas kosmiczna. Pani ma przegadać z rodziną. W końcu coś drgnęło... Quote
Mazowszanka13 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 To trzymam kciuki za Warszawę :) Z ogłoszenia czy z plakatu ? Ostatnio trzecią zrywkę ktoś zerwał. Quote
malagos Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Dziękuję, Kochane, ze pamiętacie i nas :) Pani dzwoniła z OLX dziewczyny, popełniłam bazarek! Zapraszam!! Daaawno się w bazarki nie bawiłam, ale mam trochę rzeczy do wystawienia, na szybko: http://www.dogomania.com/forum/topic/334076-taniutko-psie-akcesoria-smycze-obro%C5%BCe-szelki-miski-tanio-do-1612/ Quote
Nutusia Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 No właśnie - co taka pani z Warszawy Amiśkę obchodzi? Dopóki nie przyjedzie, nie zda egzaminu, nie zabierze i nie pokocha na zabój! ;) :D Quote
malagos Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Ja też to mam to w nosie, czy pani zadzwoni ponownie, czy nie. A co tam........ Quote
malagos Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Uroczy bałwanek: https://www.facebook.com/christmasspirit/videos/850214861741654/ Przed chwilą przyszła pani sekretarz, ze zgłoszony kolejny bezdomniak ze wsi (wieś w środku lasu, dwie chałupy na krzyż) - ponoć młody, energiczny. Tylko ze kojec zajęty przez Sunię...Nie ma rady, muszą w kojcu być dwa, muszą się dogadać.... Quote
Mazowszanka13 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Już miałam zdjąć plakat, bo się opatrzył, a tu proszę jakie żniwa ostatnio. Pewnie żony namawiają mężów, mężowie żony, a dzieci rodziców. Byle skutecznie :) 1 Quote
Poker Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 oby z tych żniw było dobre ziarno, czytaj domek Quote
malagos Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Wczoraj przyszła paczka z Krakvetu, dziś ją dopiero otworzyłam - nie ma 20 sztuk kurzych łapek. Dzwonię na ich inlfolinię, oczywiscie "wszyscy konsultanci są zajęci, jesteś drugi w kolejce" i to od pół godziny. Co robić? Quote
malagos Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Wczoraj przyszła paczka z Krakvetu, dziś ją dopiero otworzyłam - nie ma 20 sztuk kurzych łapek. Dzwonię na ich inlfolinię, oczywiscie "wszyscy konsultanci są zajęci, jesteś drugi w kolejce" i to od pół godziny. Co robić? Nie dodzwoniłam się .... szlag niech to! Krakvetowi mówimy NIE!!! Napisałam mejla z reklamacją. Pani widac nie namówiła rodziny, bo nie dzwoni... A obiecałam, jak przyjedzie, obiad i ciasto. Sama zjem :( Quote
konfirm31 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Z Krakvetem, też kiedyś miałam przeboje(nie było zamówionego towaru, długie czekanie na przesyłkę) i przestałam u nich kupować. Na ich usilne prośby, wróciłam i ponownie u nich kupuję, bo znacznie się poprawiła obsługa (chociaż nadal strasznie długo się czeka na rozmowę telefoniczną z konsultantem i nie można płacić "Szybkim przelewem"), ale co trzeba przyznać, chyba naprawdę są najtańsi i maja nie tylko duże, ale i małe opakowania karmy. Quote
Kejciu Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ja zamawiam praktycznie tylko i wyłącznie w zooplusie - bardzo krótki czas czekania, możliwość zapłacenia po 14 dniach od otrzymania przesyłki, duży wybór i fajne promocje :) Quote
malagos Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Nie dodzwoniłam się .... szlag niech to! Krakvetowi mówimy NIE!!! Napisałam mejla z reklamacją. Zwacam honor- mam odpowiedź z Krakvetu;" Dziękujemy za informację; kurze łapki zostaną w dniu dzisiejszym wysłane. Za wszelkie niedogodności przepraszamy. Z poważaniem..." Quote
malagos Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 i ciąg dalszy Krakvetowego działania: Zapraszamy po odbiór zamówienia, które zostało przygotowane i czeka na Ciebie do 2015-12-16 w naszej siedzibie pod adresem Kokotów 703. Zamówienie można odebrać od poniedziałku do piątku w godz. 7-17 oraz w soboty 9-15. Jeżeli nie możesz odebrać go w wyznaczonym terminie skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta. W przypadku nie odebrania zamówienia w w/w terminie oraz braku kontaktu zamówienie zostanie anulowane. Dział obsługi klienta to ten telefon "jesteś czwarty w kolejce"... To tyle. Ręce opadają. Pieska z interwencji przywieziono dziś po południu. Ponoć podobny, jak ta sunia - biedunia :( Tym samym są dwa w kojcu. Jutro zabieramy wiec sunię do siebie. Nie ma wyjścia, bo sunia jest cudowna, kochana, przeprasza, ze żyje, i tuli łepek do wyciągniętej ręki. Na piątek umówiona sterylizacja, jedziemy oboje z Tomkiem. Quote
Mazowszanka13 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Tę blankowatą bierzecie ? Hurra ! Quote
konfirm31 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Wspaniali jesteście oboje z Tomkiem :) :) . Quote
malagos Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 To Tomka trzeba pochwalić, że się zgodził na moją, no, dość nieśmiałą propozycję ;) Musimy działać, póki jest jeszcze kilka dni do Świąt - ostatni moment, by sunię wysterylizować i odchuchać po sterylce. Warunkiem przyjazdu moich dzieci (Pawła, ale i Michała) jest sterylny dom. Hmmm, 5 psów, kot...Na ten jeden-dwa dni nawet Sonia wyląduje w kojcu, i ewentualnie ta Nowa. Z Amiśką ten numer nie przejdzie, zapłacze się na śmierć :( Dlatego zaraz założę suni wątek - i szukamy domu tymczasowego!!!!! I jak ją nazwiemy?..... Quote
konfirm31 Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 No, to chwale Tomka, ale i Ciebie - też ;). Może zrób bazarek imienny dla panienki? Quote
malagos Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Imię samo pewnie się nasunie, jak zobaczę sunię (do rymu), Ta Hesia i Mela mi siedzi na głowie. Założyłam wątek, uzupełnię o zdjecia, jak zrobię: http://www.dogomania.com/forum/topic/334095-przeprasza-%C5%BCe-%C5%BCyje-m%C5%82odziutka-niewielka-suczynka-z-interwencji/ Quote
malagos Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Ami jest rewelacyjna pod względem tolerowania innych psów - wsadziła ryjek do kojca Suni, powąchały się przyjaźnie, pomachały ogonami :). Zobaczymy co powie po południu, jak położymy sunię w kuchni po sterylizacji. Wprawdzie posłanko w kuchni zawsze zajmuje Nusia, Ami nigdy tam sie nie kładzie, ale zawsze to obce ciało w domu :) Quote
Recommended Posts