Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Krakowa- żadnego telefonu...

...

Znajoma będą dzisiaj z kotkami zawiesiła dzisiaj plakat na tablicy w gab. wet. a ja zamierzam zrobić to jutro w innym gabinecie. Im więcej szans, tym lepiej.

Posted

Z Krakowa- żadnego telefonu...
Ale dziś - był z Warszawy. Pierwszy, od początku września. Fajnie brzmi, nawet odległość 100 km nie wydała się jakas kosmiczna. Pani ma przegadać z rodziną.

W końcu coś drgnęło...
Posted

Wczoraj przyszła paczka z Krakvetu, dziś ją dopiero otworzyłam - nie ma 20 sztuk kurzych łapek. Dzwonię na ich inlfolinię, oczywiscie "wszyscy konsultanci są zajęci, jesteś drugi w kolejce" i to od pół godziny. Co robić?

Posted

Wczoraj przyszła paczka z Krakvetu, dziś ją dopiero otworzyłam - nie ma 20 sztuk kurzych łapek. Dzwonię na ich inlfolinię, oczywiscie "wszyscy konsultanci są zajęci, jesteś drugi w kolejce" i to od pół godziny. Co robić?

Nie dodzwoniłam się .... szlag niech to! Krakvetowi mówimy NIE!!! Napisałam mejla z reklamacją.

Pani widac nie namówiła rodziny, bo nie dzwoni... A obiecałam, jak przyjedzie, obiad i ciasto. Sama zjem :(

Posted

Z Krakvetem, też kiedyś miałam przeboje(nie było zamówionego towaru, długie czekanie na przesyłkę) i przestałam u nich kupować. Na ich usilne prośby, wróciłam i ponownie u nich kupuję, bo znacznie się poprawiła obsługa (chociaż nadal strasznie długo się czeka na rozmowę telefoniczną z konsultantem i nie można płacić "Szybkim przelewem"), ale co trzeba przyznać, chyba naprawdę są najtańsi i maja nie tylko duże, ale i małe opakowania karmy.

Posted

ja zamawiam praktycznie tylko i wyłącznie w zooplusie - bardzo krótki czas czekania, możliwość zapłacenia po 14 dniach od otrzymania przesyłki, duży wybór i fajne promocje :)

Posted

Nie dodzwoniłam się .... szlag niech to! Krakvetowi mówimy NIE!!! Napisałam mejla z reklamacją.

Zwacam honor- mam odpowiedź z Krakvetu;"

Dziękujemy za informację; kurze łapki zostaną w dniu dzisiejszym wysłane. Za wszelkie niedogodności przepraszamy. Z poważaniem..."

Posted

i ciąg dalszy Krakvetowego działania:

Zapraszamy po odbiór zamówienia, które zostało przygotowane i czeka na Ciebie do 2015-12-16 w naszej siedzibie pod adresem Kokotów 703. Zamówienie można odebrać od poniedziałku do piątku w godz. 7-17 oraz w soboty 9-15.

Jeżeli nie możesz odebrać go w wyznaczonym terminie skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta. W przypadku nie odebrania zamówienia w w/w terminie oraz braku kontaktu zamówienie zostanie anulowane.

Dział obsługi klienta to ten telefon "jesteś czwarty w kolejce"... To tyle. Ręce opadają.

Pieska z interwencji przywieziono dziś po południu. Ponoć podobny, jak ta sunia - biedunia :(

Tym samym są dwa w kojcu.

Jutro zabieramy wiec sunię do siebie.

Nie ma wyjścia, bo sunia jest cudowna, kochana, przeprasza, ze żyje, i tuli łepek do wyciągniętej ręki.

Na piątek umówiona sterylizacja, jedziemy oboje z Tomkiem.

Posted

To Tomka trzeba pochwalić, że się zgodził na moją, no, dość nieśmiałą propozycję ;)

Musimy działać, póki jest jeszcze kilka dni do Świąt - ostatni moment, by sunię wysterylizować i odchuchać po sterylce.

Warunkiem przyjazdu moich dzieci (Pawła, ale i Michała) jest sterylny dom. Hmmm, 5 psów, kot...Na ten jeden-dwa dni nawet Sonia wyląduje w kojcu, i ewentualnie ta Nowa. Z Amiśką ten numer nie przejdzie, zapłacze się na śmierć :(

Dlatego zaraz założę suni wątek - i szukamy domu tymczasowego!!!!!

I jak ją nazwiemy?.....

Posted

Ami jest rewelacyjna pod względem tolerowania innych psów - wsadziła ryjek do kojca Suni, powąchały się przyjaźnie, pomachały ogonami :).

Zobaczymy co powie po południu, jak położymy sunię w kuchni po sterylizacji. Wprawdzie posłanko w kuchni zawsze zajmuje Nusia, Ami nigdy tam sie nie kładzie, ale zawsze to obce ciało w domu :)