Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz to chyba nikt nie ma banerka, tylko link w podpisie?... Nie tylko ja.

Poprosiłam w gminie o umówienie i zawiezienie suni na sterylizację do Ostrołęki, dla mnie najlepszy termin to piątek. Ale jak pracownik moze w innym terminie, to i tak sobie poradzimy z opieka posterylkową.

Misia ma się doskonale, choć od wyjazdu Ani i Kenii wczoraj wieczorkiem nie ma z kim się bawić. Tak we dwie szalały, że się zaśmiewałam z tych harców.

Do domu wchodziła sobie i wychodziła kiedy chciała, drzwi na taras otwarte były cały czas. Oczywiscie kierunek kuchnia i kosz na śmieci, ale to każdy przygarnięty pies tak ma :)

Dziś zostawiłam ją na dworze, a moje suczki w domu.

Posted

Oj tam, oj tam.... nie zasłużyłam na aż tyle wykrzykników...

A pewnie, ze zasłużyłaś - ale zostań z nami, coooooooo?.....

Rzeczywiscie, Misia to taki pies pozszywany z różnych kawałków. Dziś przyszedł do mnie rolnik wypełnić wniosek - taka domowa fucha - i patrząc na Misię zawyrokował "to oko jej wypłynęło, ale dawno, bo takim bielmem zaszło".

Niech i tak będzie.

A to Misia dziś:

SDC18525.jpg

SDC18526.jpg

SDC18527.jpg

SDC18528.jpg

SDC18529.jpg

Guest Elżbieta481
Posted

To by się zgadzało.Minister mówił,że Polska wieś ma bardzo szeroką specjalizację...

Elżbieta

Posted

Padłam z tą "specjalizacją" :D

Ja też, rewelka!

Do tego dodać wzburzonego rolnika, czyli jak u nas na wsi dużo osób mówi "zbulderyzowanego", to może być wesoło w kraju :lol:

Posted

Jest do zabrania od zaraz 3-letnia pekinka ze wsi, bo dusi kury... Komu, komu...nie jest sterylizowana ;(

Cholera... Trzeba ją zabierać na cito?
Ona taka bardziej rasowa czy raczej mocno w typie? Może Koci Świat mógłby ją wziąć.