Ziutka Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Kciukamy oby wreszcie ktoś zadzwonił ! I kciukamy za Blusa oczywiście :) Quote
Nutusia Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 I ja, oczygwizdek! Dochodzę do wniosku, że chyba trzeba olać stolycę i mazowieckie, bo tu się na psach nie znają ;) 1 Quote
konfirm31 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 I ja, oczygwizdek! Dochodzę do wniosku, że chyba trzeba olać stolycę i mazowieckie, bo tu się na psach nie znają ;) Podzielam Twoją opinię :) Quote
malagos Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Czeka i czeka... I nikt nie dzwoni... Napisałam sms do tej miłej pani z Otwocka, czy już znalazła psiego towarzysza dla swojego pieska. Pewnie już ma innego, niż Amisia, ale cóż szkodzi zapytać. Quote
konfirm31 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Biedaczka, to malagos ;). Idę o zakład, że Amisia wcale nie marzy o zmianie adresu, nie czeka na telefon i po prostu - jest szczęśliwym psem :). Ale....najlepszy domek dla naszej panienki, z pewnością już gdzieś czeka :) Quote
malagos Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Marzy mi się dla Ami dom z innym młodym psem, z dziećmi, z działką poza Warszawą, panią, która pracuje w domu :) A co, pomarzyć zawsze można...... Quote
malagos Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Zrobiłam taki skromny plakacik Ami z karteczkami do zrywania. Może ktoś chce, by mu przesłać na mejla i powiesi na drzewie, słupie, tablicy itp.? Będę wdzieczna. W rejonie ul.Broniewskiego już wiszą, poprosiłam o to Anię. Quote
Marysia R. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Malagosie prześlij mi proszę na pw numer konta, mam parę groszy dla Amiśki z bazarku :) Quote
supergoga Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Jaka cudna. Taka w typie Kropki, która moja córka adoptowala z naszej Fundacji. Podobna waga (tylko u naszej...nadwaga), budowa, tylko kolor inny - nasza krówkowata jest. Ale Ami pełna uroku i ja juz nie wiem czego ludzie szukają. Takie cudo czeka. Quote
Kejciu Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Czeka i czeka... I nikt nie dzwoni... Napisałam sms do tej miłej pani z Otwocka, czy już znalazła psiego towarzysza dla swojego pieska. Pewnie już ma innego, niż Amisia, ale cóż szkodzi zapytać. i co i co ? Quote
Mazowszanka13 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Zrobiłam taki skromny plakacik Ami z karteczkami do zrywania. Może ktoś chce, by mu przesłać na mejla i powiesi na drzewie, słupie, tablicy itp.? Będę wdzieczna. W rejonie ul.Broniewskiego już wiszą, poprosiłam o to Anię. Magiczna brzoza Mazowszanki! Podeślij :) Tylko kogoś do wydrukowania muszę znaleźć, bo mój TZ tylko w czarno-białym drukuje (felerna drukarka). Quote
malagos Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Jaka cudna. Taka w typie Kropki, która moja córka adoptowala z naszej Fundacji. Podobna waga (tylko u naszej...nadwaga), budowa, tylko kolor inny - nasza krówkowata jest. Ale Ami pełna uroku i ja juz nie wiem czego ludzie szukają. Takie cudo czeka. I wierz mi, ma cudny charakter! Ale jak ludzie patrzą tylko na urodę, to co zrobić... Marysiu, konto podałam, dziękuję :) Mazowszanko, zaraz wysyłam plakacik, nic to, ze będzie czarno-biały, ważne, ze powiesisz go na Magicznej Brzozie :) Quote
malagos Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015   i co i co ? i oczywiscie nic, nie odpisała, jak się z resztą spodziewałam. Quote
mari23 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Marzy mi się dla Ami dom z innym młodym psem, z dziećmi, z działką poza Warszawą, panią, która pracuje w domu :) A co, pomarzyć zawsze można...... marzenia podobne do moich ;) ostatnio adopcje u mnie.... zerowe :( Amisiu - cudna sunieczko - domku wspaniałego, tego wymarzonego właśnie z całego serca ci życzę !!!!!! Quote
malagos Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Amen :) Tośmy sobie, Mari, pomarzyły....... Quote
Mazowszanka13 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Zapraszam na bazarek :) Coś tam kapnie dla Amisi :) Quote
malagos Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Oooooooo, zaraz zajrzymy! Już się cieszę - i Amisia oczywiście tez :) Na konto wpłynęło 46 zł z bazarku Marysi O. DZIĘKUJĘ!! Quote
Mattilu Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Malagos, jak bedziesz potrzebowala pakietu ogloszen dla Amisi to daj mi znac, chetnie wykupie na jakims bazarku 1 Quote
Recommended Posts