Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czeka i czeka... I nikt nie dzwoni...
Napisałam sms do tej miłej pani z Otwocka, czy już znalazła psiego towarzysza dla swojego pieska. Pewnie już ma innego, niż Amisia, ale cóż szkodzi zapytać.

Posted

Biedaczka, to malagos ;). Idę o zakład, że Amisia wcale nie marzy o zmianie adresu, nie czeka na telefon  i po prostu - jest szczęśliwym psem :). Ale....najlepszy domek dla naszej panienki, z pewnością już gdzieś czeka :)

Posted

Marzy mi się dla Ami dom z innym młodym psem, z dziećmi, z działką poza Warszawą, panią, która pracuje w domu :)
A co, pomarzyć zawsze można......

Posted

Zrobiłam taki skromny plakacik Ami z karteczkami do zrywania. Może ktoś chce, by mu przesłać na mejla i powiesi na drzewie, słupie, tablicy itp.? Będę wdzieczna. W rejonie ul.Broniewskiego już wiszą, poprosiłam o to Anię.

Posted

Jaka cudna. Taka w typie Kropki, która moja córka adoptowala z naszej Fundacji. Podobna waga (tylko u naszej...nadwaga), budowa, tylko kolor inny - nasza krówkowata jest. Ale Ami pełna uroku  i ja juz nie wiem czego ludzie szukają. Takie cudo czeka.

Posted

Czeka i czeka... I nikt nie dzwoni...
Napisałam sms do tej miłej pani z Otwocka, czy już znalazła psiego towarzysza dla swojego pieska. Pewnie już ma innego, niż Amisia, ale cóż szkodzi zapytać.

i co i co ?
Posted

Zrobiłam taki skromny plakacik Ami z karteczkami do zrywania. Może ktoś chce, by mu przesłać na mejla i powiesi na drzewie, słupie, tablicy itp.? Będę wdzieczna. W rejonie ul.Broniewskiego już wiszą, poprosiłam o to Anię.

Magiczna brzoza Mazowszanki!

Podeślij :)

Tylko kogoś do wydrukowania muszę znaleźć, bo mój TZ tylko w czarno-białym drukuje (felerna drukarka).

Posted

Jaka cudna. Taka w typie Kropki, która moja córka adoptowala z naszej Fundacji. Podobna waga (tylko u naszej...nadwaga), budowa, tylko kolor inny - nasza krówkowata jest. Ale Ami pełna uroku  i ja juz nie wiem czego ludzie szukają. Takie cudo czeka.

I wierz mi, ma cudny charakter! Ale jak ludzie patrzą tylko na urodę, to co zrobić...
Marysiu, konto podałam, dziękuję :)
Mazowszanko, zaraz wysyłam plakacik, nic to, ze będzie czarno-biały, ważne, ze powiesisz go na Magicznej Brzozie :)
Posted

Marzy mi się dla Ami dom z innym młodym psem, z dziećmi, z działką poza Warszawą, panią, która pracuje w domu :)
A co, pomarzyć zawsze można......

marzenia podobne do moich ;)

ostatnio adopcje u mnie.... zerowe :(

Amisiu - cudna sunieczko - domku wspaniałego, tego wymarzonego właśnie z całego serca ci życzę !!!!!!