AgusiaP Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Gabr Nie wie Maleńki Cukiereczek, ale emocje!!! Nie wie Maleńki Cukiereczek, ale emocje!!! Gabrysiu obiecaj mi, ze nie bedziesz sie juz tak denerwować! Wykończysz sie nam. Quote
Gabi79 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Gabr Gabrysiu obiecaj mi, ze nie bedziesz sie juz tak denerwować! Wykończysz sie nam. Aguś, nie mogę obiecać, niestety. Jeszce przed nami sterylka i 3 tygodnie po sterylce przyjazd Pani Kasi. Dzisiaj jeszcze Pani Kasia do mnie zadzwoni, teraz poszła "na kijki", żeby odreagować stres. Quote
AgusiaP Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Aguś, nie mogę obiecać, niestety. Jeszce przed nami sterylka i 3 tygodnie po sterylce przyjazd Pani Kasi. Dzisiaj jeszcze Pani Kasia do mnie zadzwoni, teraz poszła "na kijki", żeby odreagować stres. Gabrysiu chodzi mi o domek Nelusi ! Quote
Gabi79 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Gabrysiu chodzi mi o domek Nelusi ! Aguś, martwię się, jak Foksik przyjmie Nelusię, mam nadzieję, że będzie ok. Quote
Anecik Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Jakie wieści. Nelusia będzie miała domek :D Współczuję Gabrysiu rozstania :( Quote
halszka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 jupiiii przepraszam,że zapytam,ale jako nowa na wątku Nelci nie jestem na bieżąco dlaczego dopiero pod koniec sierpnia? Quote
Gabi79 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 jupiiii przepraszam,że zapytam,ale jako nowa na wątku Nelci nie jestem na bieżąco dlaczego dopiero pod koniec sierpnia? Pani Kasia będzie miała 2 tyg. wolnego i tym samym czas, aby poćwiczyć z Nelcią zostawanie w domu, gdyby mała rozpaczała. U nas już jest ok, cisza absolutna. Poza tym sterylka 6-go 1 Quote
Bogusik Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Gabrysiu,wspaniałe wieści,bo dzięki Twojemu dt Nelcia będzie miała domek! :) W schronie nikt by jej nie wypatrzył i być może do końca życia by w nim została. Ciężko będzie się rozstać,ale najlepsza osłodą będą wiadomości i zdjęcia szczęśliwej Nelci,z nowego domku :) Kciuki nadal mocno zaciskam! :) 1 Quote
Gusiaczek Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Dla takich wieści warto nie spać :) Wszystko zapisane jest w Wielkiej Księdze i, jak widać, kolejny rozdział Nelusi dostarcza wzruszeń i łez, ale tym razem radości, szczęścia :) Gabi, piękne, że masz w tym swój wspaniały udział! W przyszłości pilnuj tantiem ;) Quote
Gabi79 Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Cioteczki Kochane!!! Dziękujemy za trzymanie kciuków i słowa otuchy. Ja teraz się boję, że czar pryśnie, mimo iż Pani Kasia zapewniła mnie, że się nie rozmyślą, bo maleńka już jest częścią rodziny!!! Quote
Mysza2 Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Gabuniu, tak się cieszę, że wizyta wypadła bardzo dobrze. Nie stresuj się już tak ( łatwo powiedzieć, co?) Quote
Gabi79 Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Gabuniu, tak się cieszę, że wizyta wypadła bardzo dobrze. Nie stresuj się już tak ( łatwo powiedzieć, co?) Tak, łatwo powiedzieć, gorzej wykonać. Mam już dane do umowy, a Pani Kasia najważniejszą informację na świecie (tak napisała), czyli mój adres Tata Pani Kasi oddał auto do sprawdzenia przed podróżą do nas. Zamówiłam na allegro dwójnik do prowadzenia dwóch psów na jednej smyczy [url=http://www.up.programosy.pl/foto/16_142.jpg][/url] 1 Quote
AgusiaP Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Cioteczki Kochane!!! Dziękujemy za trzymanie kciuków i słowa otuchy. Ja teraz się biję, że czar pryśnie, mimo iż Pani Kasia zapewniła mnie, że się nie rozmyślą, bo maleńka już jest częścią rodziny!!! Gabrysiu nawet tak nie myśl! Quote
paula_t Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Gabrysiu, dopiero dzisiaj przeczytałam, że Nelusi szykuje się wspaniały domek!Wiedziałam, że malutka się doczeka...Co by nie krakać trzymam mocno, mocno kciuki, aby wszystko doszło do skutku:) Quote
Gabi79 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Gabrysiu, dopiero dzisiaj przeczytałam, że Nelusi szykuje się wspaniały domek!Wiedziałam, że malutka się doczeka...Co by nie krakać trzymam mocno, mocno kciuki, aby wszystko doszło do skutku:) Dzięki Paula, trzymaj z całych sił. Dzisiaj dowiedziałam się, że piesio TZ-a (mieszka od 9-u lat z jego rodzicami) ma guza śledziony, guz jest nieoperacyjny, rokowania - będzie żył góra miesiąc, biorąc sterydy. Tak bardzo mi smutno, znam Pimpusia 13 lat, prawie całe jego życie......... Quote
kiyoshi Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dzięki Paula, trzymaj z całych sił. Dzisiaj dowiedziałam się, że piesio TZ-a (mieszka od 9-u lat z jego rodzicami) ma guza śledziony, guz jest nieoperacyjny, rokowania - będzie żył góra miesiąc, biorąc sterydy. Tak bardzo mi smutno, znam Pimpusia 13 lat, prawie całe jego życie......... biedny piesek :( Quote
AgusiaP Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Strasznie mi przykro Gabrysiu. Ściskam Was mocno, trzymajcie się. Quote
Gusiaczek Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Przykra wiadomość - obcy nie śpi, atakuje bezwzględnie :( Quote
malagos Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Tak to jest, radość przeplata się ze smutkiem.... Quote
Recommended Posts