Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie:) Spacer był, nawet dłuższy niż planowaliśmy, bo Seminio widząc śnieg ruszył kłusem:) Wszystkie moje psy uwielbiają śnieg, tarzanie się, w związku z tym poranny spacer z Semikiem trwał godzinę! Po powrocie Seminio zjadł śniadanie i padł na posłanko. W południe rozdzieliliśmy już spacery z obawy o to, że nam się nasz emeryt przeforsuje. Semik poszedł na krótko z Jackiem, ja z suniami ruszyłam na półtorej godziny. Nie wzięłam aparatu na spacer, mam za to zdjęcia z kanapy:)

Relaks Semurka:-)

S101.jpg

S102.jpg

S103.jpg

S104.jpg

• Upvote 4
Posted

Semik dzisiaj zasnął w czasie masażu:-) Nagrywałam filmik, jest co prawda długi, ale widać na nim, jak Semiś relaksuje się i w końcu zasypia po masażu jednego boczku. Dzisiaj było krótko, bo bardzo boli mnie kręgosłup. Drugi pomasuję mu po spacerze:-)

https://youtu.be/hj-PUGR1cAw

A tak wyglądał po obudzeniu:-)

S105.jpg

S106.jpg

S107.jpg

• Upvote 3
Posted

Hej Kochani, witajcie w niedzielę!!!

Ewciu, przyznaj nam się tutaj Kochana, że ten masażyk https://youtu.be/hj-PUGR1cAw to kolejny pretekst do niuniania Seminątka....

Tyyyle buziaków, mizaków i przytulaków, że aż nam Seminątko zasnęło - SŁODZIAK NAJUKOCHAŃSZY!!!!!

Na zdjęciach po przebudzeniu - SKARB do zacałowania!!!!!

Dobrej i pięknej niedzieli!!!!!!!!!!!!!!!!

• Upvote 1
Posted

Piekne zdjecia i filmy. Super pieski :) Semik szczesliwy, wypoczywa, spaceruje. To jest piekne, zdrowiej Semiczku , dobre mysli przesylam, calusa dla Przystojniaka :) i pozdrowienia dla Semikowej Rodzinki :)

• Upvote 1
Posted

Semik od dzisiaj ma na drugie imię Feniks:) Bo niczym Feniks z popiołów podniósł się z chorób i udaje, że jest zdrowy:-) 

Byliśmy dzisiaj na regularnym spacerze na skarpie:) Semiś przeszczęśliwy opadł z sił dopiero pod sam koniec przy podchodzeniu pod górkę. Pomogłam Skarbowi popychając go i podtrzymując dupinkę, a potem wsadziłam do samochodu, bo Semurek postawil tylko jedną łapkę. Dostałam za to buziaka:-) 

• Upvote 1