Ewa Marta Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Ufff... odnalazłam wątek mojego Semika:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 no, i mnie też się właśnie udało, uff..... 1 Quote
EVA2406 Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Kiedy się to wreszcie skończy.......każdy dzień to niepewność, co znowu będzie się działo na Dogo i czy w ogóle będzie działało :( 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 dziadostwo, teraz to już naprawdę nie można nic znaleźć... zero logiki, kolejności, w ustawieniach też jakaś lipa... nie mogę nawet znaleźć swojego wątku, przedtem miałam choć swój baner, a teraz nic... Quote
Isabel Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Mnie też udało się, na szczęście, znaleźć wątek Semika, ale innych, w który brałam udział nie ma... :( 1 Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 9 godzin temu, Isabel napisał: Mnie też udało się, na szczęście, znaleźć wątek Semika, ale innych, w który brałam udział nie ma... :( Zauważyłam, że znaleźć możesz te wątki, na których ktoś coś na tym nowym forum napisze. Wtedy pojawiają Ci się w zakładce Aktywność\Moje kanały aktywności\ wątki w których brałaś udział. Dlatego wczoraj starałam sie odnaleźć nasze wątki i coś na nich napisać. Niestety nie wszystkie znalazłam, będe grzebać dzisiaj:) A Semiś zadziwia nas kolejny raz:) Apetyt mu dopisuje, na spacerach maszeruje dziarsko, w domu wita mnie w drzwiach jak zawsze, to znaczy koniecznie chce się przytulić i dać buziaka:) Jesteśmy przeszczęśliwi! Wczoraj leżeliśmy sobie na jego posłanku i Słoneczko położył mi łapkę na szyi. Zawołałam Jacka i poprosiłam, żeby zrobił nam zdjęcie:) Dzisiaj zobaczę, czy coś z tego wyszło, bo była pierwsza w nocy i nie bardzo miałam siłę zgrywać z aparatu:) Quote
Poker Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Bardzo dobre wieści.Tak trzymaj Semiczku i ciesz swoje pańciowstwo sobą. 1 Quote
Isabel Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Godzinę temu, Ewa Marta napisał: Zauważyłam, że znaleźć możesz te wątki, na których ktoś coś na tym nowym forum napisze. Wtedy pojawiają Ci się w zakładce Aktywność\Moje kanały aktywności\ wątki w których brałaś udział. Dlatego wczoraj starałam sie odnaleźć nasze wątki i coś na nich napisać. Niestety nie wszystkie znalazłam, będe grzebać dzisiaj:) A Semiś zadziwia nas kolejny raz:) Apetyt mu dopisuje, na spacerach maszeruje dziarsko, w domu wita mnie w drzwiach jak zawsze, to znaczy koniecznie chce się przytulić i dać buziaka:) Jesteśmy przeszczęśliwi! Wczoraj leżeliśmy sobie na jego posłanku i Słoneczko położył mi łapkę na szyi. Zawołałam Jacka i poprosiłam, żeby zrobił nam zdjęcie:) Dzisiaj zobaczę, czy coś z tego wyszło, bo była pierwsza w nocy i nie bardzo miałam siłę zgrywać z aparatu:) Tak, ja już też się zorientowałam na czym to polega, ale mimo wszystko zrobił się straszny bałagan. Ale najważniejsze, że Semiś czuje się doskonale. Dobrze zaczął się ten rok! :) Quote
Margo3011 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Dobre wiesci od Semika bardzo ciesza :) kciuki zaciskam i dobre mysli przesylam , tak trzymaj Przystojniaku ,pozdrawiam :) Quote
EVA2406 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Godzinę temu, Margo3011 napisał: Dobre wiesci od Semika bardzo ciesza :) kciuki zaciskam i dobre mysli przesylam , tak trzymaj Przystojniaku ,pozdrawiam :) Ja też się cieszę i pozdrawiam Was cieplutko :) Quote
Gusiaczek Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Semiczku, ogromnie mnie cieszą dobre wieści o Tobie :) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Dziękujemy! Dziękujemy! Dzięujemy! Wczoraj byliśmy u sąsiadki razem z psami oczywiście. Semuś uwielbia wizyty u Rity, Kulfona i Soni. Kulfon to jego największy przyjaciel, a Sonia to sunia, którą Semiś lubi:) Po powrocie psiaki padły i spały aż do 8:30 dzisiaj:) W piątek jedziemy do dr Jagielskiego. Bardzo jesteśmy niepewni co dalej z leczeniem Semika. Długo rozmawialiśmy co dalej i oboje podjęliśmy decyzję, że zdamy się na doktora, któremu ufamy. Prawdopodobnie z Semisiem pojedzie sam Jacek, bo on bardziej racjonalnie podejmie decyzję. Ja myślę zbyt emocjonalnie:( A tak się przytulaliśmy do siebie:) 1 Quote
Yoko93 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 W pieleszach najlepiej :D Zapraszam na wątek Pani Ewy i jej kilkunastu podopiecznych :( 1 Quote
EVA2406 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Najlepiej w domku ze swoim stadkiem. Ja też mam dzisiaj taki dzień :) 1 Quote
Margo3011 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ale piekne zdjecia, Kochany Semik ze swoja Ewa. :) 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ewuniu, pięknie wyglądacie z Seminiem !!!! Cieszę się ogromnie, że nasz Niunio dzielnie sobie radzi i jest wesołym Skarbem!!! Z niecierpliwością będę oczekiwać wieści po wizycie u dr Jagielskiego, a na dzisiaj życzę Wam dobrego i spokojnego dnia !!!!! Chyba wreszcie uczę się powoli nowego dogo (dzięki Twojej wskazówce Ewciu) :) 1 Quote
anica Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Jestem i ja Ewuś, będę u Was i z Wami! całym swoim ogromnym serduchem(a naprawdę chyba jest z tych... ogromnych!) troszeczkę jeszcze muszę zapoznać się z Semikiem, troszeczkę już poznałam Chłopaka, kciuki za piątek już zaciskam Semiś jest trochę ,jak moja Tasia! obydwoje, kochają cały Świat, wszystko co spotka na drodze to 'przyjaciel' 1 Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Dziękuję, że jesteście:) Semidełko kompletnie nie przejmuje sie tym, że my umieramy z niepokoju co będzie jutro u weta. Zjadł śniadanko, ale do kurczaka, ryżu i warzyw musiałam dorzucić troszkę szyneczki;) Uwielbiam podsłuchiwać poranne rozmowy Jacka z Semikiem. Mówi do niego tak czule, z taką miłością... pyta, jak mu minęła noc i czy pójdą razem na spacer... Semiś mruczy i coś po swojemu odpowiada, w każdym razie ewidentnie jest to dialog:) A mnie nie może wyjść z głowy staruszeczka z Palucha:( https://www.facebook.com/events/416275775237317/422843324580562/ Proszę Jacka od Świąt, żebyśmy wzięli ją na DT, ale póki co mój Mężczyzna jest nieugięty i stanowczo mówi NIE:( Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ewuniu, widziałam Milusię... nie dziwię się ani troszkę, że serce Ci drgnęło, bo moje też.... Ona jest taka kruchuteńka, taka biduleńka powolna - aż serce się rwie, żeby Ją utulć, wykochać i wziąć... Może Jacek da się przekonać... oby... a widział filmik, na którym ta Bidulinka tak powoli sobie idzie? Myślę, że z Seminiątkiem by się zaprzyjaźnili, a i Peruszka i Barsunia pewnie wspomogłyby starszą Suńkę..... Póki co dobrego popołudnia Kochani, całuski :) Quote
EVA2406 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Oj, Ewuś, Ewuś. Wlazłam w ten link i spłakałam się jak głupia. Najgorsze, że pomóc nie mam jak....:( Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Semik już po wizycie u dr Jagieskiego. Nie dostał chemii, bo musi dojść najpierw do siebie po zespole przedsionkowym. To, co niepokoi doktora, to porażenie prawej strony pyszczka i brak czucia w prawej wardze. Doktor twierdzi, że to może być spowodowane porażeniem siódmego nerwu czaszkowego i na pewno nie jest związane z przebytym zespołem przedsionkowym. Semik przytył od krytycznego momentu, kiedy nie jadł prawie wcale od 9 do 19 grudnia. Ważo 29 kg, czyli półtora kilograma więcej. Mamy pojawić się znowu za 2 tygodnie. Semuś narazie dostał leki mające poprawić działanie nerwu odpowiedzialnego za ten paraliż i ogólnie leki na dokrwienie mózgu - Karsivan. 1 Quote
Isabel Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Czyli ogólnie nie jest najgorzej. Może to porażenie cofnie się po lekach. Ale cieszy to, że Semuś ma apetyt, przytył i czuje się, jak na jego chorobę, zupełnie nieźle :) 2 Quote
Recommended Posts