Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
16 godzin temu, uxmal napisał:

Rany Julek ale się porobiło :(( Zdrowiej maleńka.

Dziękujemy. 

We wtorek sytuacja była tragiczna. Wróciliśmy do domu, a tu w łazience i w korytarzu jakby ktoś podłogę dżemem truskawkowym pochlapał. A maleńka obolała, przykurczona chodziła na sztywnych nóżkach. Po powrocie od weta właściwie nie wstawała z legowiska. 

Dziś, po tygodniu, wywala się już do góry gołym brzusiem do wycałowania :) 

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Dusia-Duszka napisał:

Dziękujemy. 

We wtorek sytuacja była tragiczna. Wróciliśmy do domu, a tu w łazience i w korytarzu jakby ktoś podłogę dżemem truskawkowym pochlapał. A maleńka obolała, przykurczona chodziła na sztywnych nóżkach. Po powrocie od weta właściwie nie wstawała z legowiska. 

Dziś, po tygodniu, wywala się już do góry gołym brzusiem do wycałowania :) 

To dobrze :)

koło mojego bloku czymś psikali, omijam te dróżki szerokim łukiem.

We Wrocku w parku Wschodnim tak intensywnie psikali czymś, że ptaki i zwierzątka lądowe popadały. Jak się komuś nie chce pielić to sypie jakimś syfem :(

• Upvote 1
Posted

Czy klub gołych brzuszków przyjmie mojego? Co prawda on już po 2tygodniach porasta meszkiem, ale jednak jeszcze goły jest :)

Cieszę się, że jest poprawa i nadal trzymam kciuki za powrót do zdrowia.

• Like 1
Posted

Dziś ostatni antybiotyk. Probiotyki zostawimy w diecie na dłużej. Koooperty prawidłowe. Od jutra odstawiamy puszki gastro intest. i wracamy do gotowanego jedzenia. Za 2-3 dni okaże się, jak sytuacja wygląda bez leków. 

• Like 1
Posted
16 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Wyzdrowiałam! Pełna forma odzyskana! 

Jestem z człowiekami na weselu :))) 

IMG_20190816_170213.jpg.d6e9b93300c756a12f3ec74e6473dbfa.jpg

No to Ci się trafiła zabawa!  

Ale pilnuj zdrowia - nie daj sobie przypadkiem "podrzucić" jakiegoś ludziowego smakołyka.

• Upvote 1
Posted

Całe szczęście , że Dusia już zdrowa. 5e cholerne zapalenia jelit potrafią wykończyć i psa i właścicieli.

Dusi chyba nie bardzo się podobało wesele.Czyżby ktoś z weselników jej nie podpasował ?

Posted
Dnia 21.08.2019 o 23:42, Poker napisał:

Całe szczęście , że Dusia już zdrowa. 5e cholerne zapalenia jelit potrafią wykończyć i psa i właścicieli.

Dusi chyba nie bardzo się podobało wesele.Czyżby ktoś z weselników jej nie podpasował ?

Cześć Poker,

chrzanić wesele! :))) 

"Legowisko" człowieków było wygodne! 

IMG_20190816_004754_Easy-Resize_com.jpg.77e4f2558afe601d1716c980ec9846a2.jpg

Szwędanie po parku było ekscytujące! 

IMG_20190816_160020_Easy-Resize_com.jpg.dc0cb5d79e5a0c44351dfc0dfe11a264.jpg

Tulaki z człowiekami były super! 

IMG_20190816_160549_Easy-Resize_com.jpg.91a481511d2d19f41ce086af4d8c950f.jpg

IMG_20190816_165116_Easy-Resize_com.jpg.182b4aaddea6b3ba2954221ece9c0891.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Mam jakieś guzki na żebrach po lewej stronie grzbietu. Pańcio znalazł. Pańcia cała w nerwach. Jutro jedziemy do weta.

Dużo zastrzyków dostawałam ok. miesiąc temu przy leczeniu zapalenia jelit. Oby to były tylko odczyny po wstrzyknięciach.