Nadziejka Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Pozdrawiam malutenka chwilenke momencik i wszytko oczenko bedzie zdrowiutkie nasze skarbunki kokane zawsze cosik Mamunciu Dusienkowa pozslalam ku Wam paczunke z kramku ale nic nie wlozylam dla malenkiej nie zapytalalm co lubi jaikie zabawecki gapa z Nadziejki gapa Quote
Dusia-Duszka Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Jak paczka dotrze, pomogę pańci otwierać i wykonam obwąch totalny. To jest zawsze najlepsza zabawa, bo te paczki z tyyyyloooma zapachami przychodzą :) Quote
Dusia-Duszka Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 2 minuty temu, uxmal napisał: a jaka zabawa -rozwalanie takich paczek.:) Nieee, nie ma we mnie tak dużego pierwiastka destrukcji :))) Węszenie, niuchanie, zasysanie woni - to jest jazda! 1 Quote
Nadziejka Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Dobereczek lapeczki u nas tez paczunki z kureirami najnajwazniejsze i nawet placzu jest jak nie dam samiuckiej otwierac hihi boc to wszytko musi lalunia moja osobiscie sprawdzac przecie a wielokroc sa dla mojej ukochanej zabaweczki wiec jak wyciagamy roztwieramy to radosci biegusianko jest ogromna i potem tydzien caluni biegunia z tymi najnajnowszemi i lula tez z nimi pozdrawiamy spokojnego dzioneczka 1 Quote
uxmal Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Dnia 6.01.2019 o 00:21, Dusia-Duszka napisał: Nieee, nie ma we mnie tak dużego pierwiastka destrukcji :))) Węszenie, niuchanie, zasysanie woni - to jest jazda! O! To kulturalnie :) Quote
Nesiowata Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Moje psy jakoś niespecjalnie interesują się wszelkiego rodzaju paczkami czy torbami z zakupami. Natomiast koty są specjalistami w takich przypadkach. Jeśli tylko coś stoi na podłodze to błyskawicznie jest ich. I momentalnie (jeśli tylko na chwilę odwrócę głowę) wyciągają co się tylko da. 1 Quote
uxmal Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Moj Feluś kiedy był młodszy wchodził do pudełek. Teraz wchodzi do reklamówek. Pakuje zadek do środka i siedzi :)) jak kot. Tobi i Dyzio[*] rozrywają/rozrywali pudełka. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Dziś pierwszy raz był "short spacer". Wychodzę... biegam trochę po podwórku dla rozgrzewki, wychodzimy poza... a tu zimnica jak cholera. Udało mi się z 50m przejść z posikami na grudy śniegu, a później łapki pojedynczo w górę z zimna. Taki taniec dreptaniec, że pańcio już wie, że "parkowania" po parku nie będzie. Tylko sik-sik i do domku szybciutko. Quote
Nesiowata Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 3 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: Dziś pierwszy raz był "short spacer". Wychodzę... biegam trochę po podwórku dla rozgrzewki, wychodzimy poza... a tu zimnica jak cholera. Udało mi się z 50m przejść z posikami na grudy śniegu, a później łapki pojedynczo w górę z zimna. Taki taniec dreptaniec, że pańcio już wie, że "parkowania" po parku nie będzie. Tylko sik-sik i do domku szybciutko. I to mądre posunięcie. Quote
Nadziejka Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Najcieplej najmilej najcudowniej w domku domeczku pozdrawiamy po troszeczku Pancie Dusie i Kotusie 1 Quote
Nadziejka Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 hihi wuglondam jak balwan znaczy balwanica juhuuuuuu po szalenstwie snieguskowem razem z moja Burzunia wrocilysmy i sie suszymy i melcko pijemy ale byko superciowo hoho dawno tak nie wywijalam na sniegu jakby jaka mlodzienka siem poczulam jak 20 staaka jaka hohoooo Quote
Dusia-Duszka Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 8 godzin temu, Nadziejka napisał: hihi wuglondam jak balwan znaczy balwanica juhuuuuuu po szalenstwie snieguskowem razem z moja Burzunia wrocilysmy i sie suszymy i melcko pijemy ale byko superciowo hoho dawno tak nie wywijalam na sniegu jakby jaka mlodzienka siem poczulam jak 20 staaka jaka hohoooo Pańcia jak bałwanica, mimo granatowego płaszcza, wracała z pracy. Na naszym spacerku już na szczęście nie waliło śniegiem :) Ale po zaspach pobrykałam. Nie mogłam tego odpuścić. Quote
Dusia-Duszka Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Wczoraj odebrałyśmy z pańcią 2 przesyłki - od Nadziejka i kiyoshi. Miałam co robić. 2 Quote
Nadziejka Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Mnostwo goraaacych pozdrowien Wam slemy mroziska nagciagaja cieplutenko sie trzrymajcie 1 Quote
Dusia-Duszka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Pracowita Dusia :) Tytan pracy i aktywności. :))) Quote
Dusia-Duszka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 21 godzin temu, Nadziejka napisał: Mnostwo goraaacych pozdrowien Wam slemy mroziska nagciagaja cieplutenko sie trzrymajcie My się zimy nie boimy :) Quote
Dusia-Duszka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 21 minut temu, Tyś(ka) napisał: Super kurtałka :) Qń pod derką :))) Quote
Tyśka) Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Jaki qń :) Toż to mała, słodka, urocza Dusia :) Quote
Dusia-Duszka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Jaki qń :) Toż to mała, słodka, urocza Dusia :) No dobra! Qc przesłodki, przekochany qc :))) Quote
Dusia-Duszka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Pychotka! Się wie, co się je :))) Lubię w zimowy dzień wyniuchać w domu słoneczne miejsce. 2 Quote
Nadziejka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Slicnioosci lala prosiemy ucalowac w oczenka pozdrawiamy goraaaco 1 Quote
Recommended Posts