Anula Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Dziś nie chciałam do ludzi dzwonić ,ale jutro zadzwonię i w jak się wkurzę to nagadam.Zawsze uprzedzam ,że wysyłanie psich kandydatów mejlowo wymaga ode mnie poświęcenia dużo czasu. Zwykle potakują ze zrozumieniem , a potem i tak mają w głębokim poważaniu. Coś o tym wiem,też odpisuję na maila i wstawiam psiaki i mam 0 odpowiedzi. Wstawiłam Blekusia tu: http://www.dogomania.com/forum/topic/146706-szukam-przyjaciela/ Quote
Bogusik Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Kochani z mojego bazarku dla Blekiego i Selmy uzbierało się 571,40zł Z tego 50% w kwocie 285,70zł przypada dla Blekusia :) Po wpłynięciu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku bazarku. http://www.dogomania.com/forum/topic/146387-zako%C5%84czony-rozliczamszufladowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bcizapraszam-do-170415/page-15#entry16196489 Quote
Anula Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Kochani z mojego bazarku dla Blekiego i Selmy uzbierało się 571,40zł Z tego 50% w kwocie 285,70zł przypada dla Blekusia :) Po wpłynięciu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku bazarku. http://www.dogomania.com/forum/topic/146387-zako%C5%84czony-rozliczamszufladowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bcizapraszam-do-170415/page-15#entry16196489 Zaokrągliłam kwotę do 286,00zł.Uzupełniłam w 2 poście. Bogusik bardzo dziękuję za pomoc dla Blekusia w formie bazarku. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Dzisiaj dzwoniła miła Pani w sprawie Blekiego. Przekazałam namiary na Szafirkę. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Podesłałam Blekusia małżeństwu w wieku około emerytalnym ,z Wrocławia. Dzwoniła jakaś Pani z Wrocławia, podałam też kontakt do Szafirki ale Szafirka napisała smsa ,że nikt nie zadzwonił. Quote
Anecik Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 No to oby się udało. Basiu rozmawiałam z tą Małgosią i są obawy o wspólnotę garażową :( Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Coś o tym wiem,też odpisuję na maila i wstawiam psiaki i mam 0 odpowiedzi. Wstawiłam Blekusia tu: http://www.dogomania.com/forum/topic/146706-szukam-przyjaciela/ Skąd ja to znam....:( Miliony maili, całe wieczory przed kompem a nawet :"dziękuję" nie napiszą.... Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 No to oby się udało. Basiu rozmawiałam z tą Małgosią i są obawy o wspólnotę garażową :( Garażową? Quote
Anecik Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 No bo raczej garaż wchodziłby w rachubę. A tam mieszka kot, który nie bardzo lubi duże psy. Znaczy dużo większe od siebie. Quote
Poker Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Skąd ja to znam.... :( Miliony maili, całe wieczory przed kompem a nawet :"dziękuję" nie napiszą.... Ja też to znam. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 No bo raczej garaż wchodziłby w rachubę. A tam mieszka kot, który nie bardzo lubi duże psy. Znaczy dużo większe od siebie. Aaaa rozumiem:) Styki mam już pod wieczór przepalone:) Mówiłaś mi o garażu ale wspólnota kojarzy mi się z mieszkaniową i zdurniałam:) Quote
Anecik Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Bo ja często skrótów myślowych używam. Jakby wszyscy mieli wiedzieć o co mi chodzi. I tez po dniówce kiepsko myślę. Pa Quote
szafirka Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 wczoraj dzwoniła pani w sprawie Blekiego, która dostała nr od ewu. Przekazałam wszelkie informacje i pani powiedziała, że naradzi się z rodziną i odezwie do mnie, czy decydują się na spotkanie, czy nie. Bleki nie lubi kotów, a propos wspólnoty garażowej. Quote
Anula Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 wczoraj dzwoniła pani w sprawie Blekiego, która dostała nr od ewu. Przekazałam wszelkie informacje i pani powiedziała, że naradzi się z rodziną i odezwie do mnie, czy decydują się na spotkanie, czy nie. Bleki nie lubi kotów, a propos wspólnoty garażowej. W ogłoszeniu jest ujęty temat dom bez kotków.Ja podałam kontakt na ewu,mail jest mój.Jeżeli Basiu masz odsyłać ludzi do szafirki to zmienię kontakt na szafirkę. Szafirka,przy rozmowie podawaj warunek wizyty p/a. 29.04.15 nadeszła wpłata w kwocie 20,00zł od ania75-stała za V i VI. Także wpłata: Anula-stała za V -20,00zł i Bogusik za V-20,00zł BARDZO DZIĘKUJEMY. 1 Quote
dorcia2 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Blekuś to do ciepłego domku/mieszkanka powinien trafić a nie do garażu , w którym zawsze stoją przedmioty będące zagrożeniem stała wpłacona Quote
jola&tina Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Dziwny pomysł trzymania psa w garażu! Ani to mądre, ani bezpieczne Quote
Beti-Buba Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Dziwny pomysł trzymania psa w garażu! Ani to mądre, ani bezpieczne........No i absolutnie KOMPROMITUJĄCE i dyskwalifikujące przyszłego właściciela!!! 1 Quote
Anecik Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 No to oby się udało. Basiu rozmawiałam z tą Małgosią i są obawy o wspólnotę garażową :( Moje przedmówczynie nie wiedzą o co chodzi z "panią Małgosią i wspólnotą garażową" To nie chodziło o Blekiego. Quote
ewu Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 O rety ale nieporozumienie:) Anecik napisała na wątku dygresję w innej sprawie, chyba nie myślicie ,że ktoś wpadłby na pomysł trzymania Blekiego w garażu. Nawet przez myśl mi nie przeszło ,że ktoś tak odczyta te informacje. I już uspakajam żaden pies nie ma mieszkać w garażu:) Zabawnie wyszło:) Sorki :) Quote
ewu Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Pani , która do mnie dzwoniła w sprawie Blekiego sprawiała miłe wrażenie. Trzymam kciuki. Quote
jola&tina Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 O rety ale nieporozumienie:) Anecik napisała na wątku dygresję w innej sprawie, chyba nie myślicie ,że ktoś wpadłby na pomysł trzymania Blekiego w garażu. Nawet przez myśl mi nie przeszło ,że ktoś tak odczyta te informacje. I już uspakajam żaden pies nie ma mieszkać w garażu:) Zabawnie wyszło:) Sorki :) Ja przypuszczałam, że to nie chodzi o Blekiego. Napisałam tak ogólnie, bo wg mnie żaden pies nie powinien mieszkać w garażu. Quote
Anula Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Pani , która do mnie dzwoniła w sprawie Blekiego sprawiała miłe wrażenie. Trzymam kciuki. Ja też otrzymałam zapytanie na maila o o Blekusia.Pani ma dwa kotki w domu.Swojego pieska pożegnała w 2014r.Odpisałam,że nasz Blekuś nie przepada za kotkami. Quote
Isabel Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Co do kotów, to Blekuś może zmienić swoje nastawienie, jeżeli to będą JEGO koty. Moja sunia też goniła koty do momentu, aż w domu nastały jej własne, teraz należące już do stada - pierwszą koteczkę pokochała, a późniejszą trójkę, w miarę jak przybywały, lubiła lub tolerowała. Quote
anica Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 ... no to zaciskam ,żeby Blekuś mógł mieć ''swoje'' koty :) Quote
Recommended Posts