Jump to content
Dogomania

Bleki-3-letni,malutki,przesympatyczny piesek już w DS w Poznaniu.Dziękujemy szafirko.

Recommended Posts

Posted

Dziś nie chciałam do ludzi dzwonić ,ale jutro zadzwonię i w jak się wkurzę to nagadam.Zawsze uprzedzam ,że wysyłanie psich  kandydatów mejlowo wymaga ode mnie poświęcenia dużo czasu. Zwykle potakują ze zrozumieniem , a potem i tak mają w głębokim poważaniu.

Coś o tym wiem,też odpisuję na maila i wstawiam psiaki i mam 0 odpowiedzi.

Wstawiłam Blekusia tu:

http://www.dogomania.com/forum/topic/146706-szukam-przyjaciela/

Posted

Kochani z mojego bazarku dla Blekiego i Selmy uzbierało się 571,40zł Z tego 50% w kwocie 285,70zł przypada dla Blekusia :)

Po wpłynięciu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku bazarku.

http://www.dogomania.com/forum/topic/146387-zako%C5%84czony-rozliczamszufladowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bcizapraszam-do-170415/page-15#entry16196489

Zaokrągliłam kwotę do 286,00zł.Uzupełniłam w 2 poście.

Bogusik bardzo dziękuję za pomoc dla Blekusia w formie bazarku.

Posted

Podesłałam Blekusia małżeństwu w wieku około emerytalnym ,z Wrocławia.

Dzwoniła jakaś Pani z Wrocławia, podałam też kontakt do Szafirki ale Szafirka napisała smsa ,że nikt nie zadzwonił.

Posted

No bo raczej garaż wchodziłby w rachubę. A tam mieszka kot, który nie bardzo lubi duże psy. Znaczy dużo większe od siebie.

Posted

No bo raczej garaż wchodziłby w rachubę. A tam mieszka kot, który nie bardzo lubi duże psy. Znaczy dużo większe od siebie.

Aaaa rozumiem:)

Styki mam już pod wieczór przepalone:)

Mówiłaś mi o garażu ale wspólnota kojarzy mi się z mieszkaniową i zdurniałam:)

Posted

Bo ja często skrótów myślowych używam. Jakby wszyscy mieli wiedzieć o co mi chodzi. I tez po dniówce kiepsko myślę. Pa

Posted

wczoraj dzwoniła pani w sprawie Blekiego, która dostała nr od ewu. Przekazałam wszelkie informacje i pani powiedziała, że naradzi się z rodziną i odezwie do mnie, czy decydują się na spotkanie, czy nie. Bleki nie lubi kotów, a propos wspólnoty garażowej.

Posted

wczoraj dzwoniła pani w sprawie Blekiego, która dostała nr od ewu. Przekazałam wszelkie informacje i pani powiedziała, że naradzi się z rodziną i odezwie do mnie, czy decydują się na spotkanie, czy nie. Bleki nie lubi kotów, a propos wspólnoty garażowej.

W ogłoszeniu jest ujęty temat dom bez kotków.Ja podałam kontakt na ewu,mail jest mój.Jeżeli Basiu masz odsyłać ludzi do szafirki to zmienię kontakt na szafirkę.

Szafirka,przy rozmowie podawaj warunek wizyty p/a.

29.04.15 nadeszła wpłata w kwocie 20,00zł od ania75-stała za V i VI.

Także wpłata: Anula-stała za V -20,00zł i Bogusik za V-20,00zł

BARDZO DZIĘKUJEMY.

• Upvote 1
Posted

Blekuś to do ciepłego domku/mieszkanka powinien trafić a nie do garażu , w którym zawsze stoją przedmioty będące zagrożeniem

stała wpłacona

Posted

Dziwny pomysł trzymania psa w garażu! Ani to mądre, ani bezpieczne

........No i absolutnie KOMPROMITUJĄCE i dyskwalifikujące przyszłego właściciela!!!
  • Upvote 1
Posted

No to oby się udało.

Basiu rozmawiałam z tą Małgosią i są obawy o wspólnotę garażową :(

Moje przedmówczynie nie wiedzą o co chodzi z "panią Małgosią i wspólnotą garażową"

To nie chodziło o Blekiego.

Posted

O rety ale nieporozumienie:)

Anecik napisała na wątku dygresję w innej sprawie, chyba nie myślicie ,że ktoś wpadłby na pomysł trzymania Blekiego w garażu.

Nawet przez myśl mi nie przeszło ,że ktoś tak odczyta te informacje.

I już uspakajam żaden pies nie ma mieszkać w garażu:)

Zabawnie wyszło:)

Sorki :)

Posted

O rety ale nieporozumienie:)

Anecik napisała na wątku dygresję w innej sprawie, chyba nie myślicie ,że ktoś wpadłby na pomysł trzymania Blekiego w garażu.

Nawet przez myśl mi nie przeszło ,że ktoś tak odczyta te informacje.

I już uspakajam żaden pies nie ma mieszkać w garażu:)

Zabawnie wyszło:)

Sorki :)

Ja przypuszczałam, że to nie chodzi o Blekiego. Napisałam tak ogólnie, bo wg mnie żaden pies nie powinien mieszkać w garażu.

Posted

Pani , która do mnie dzwoniła w sprawie Blekiego sprawiała miłe wrażenie.

Trzymam kciuki.

Ja też otrzymałam zapytanie na maila o o Blekusia.Pani ma dwa kotki w domu.Swojego pieska pożegnała w 2014r.Odpisałam,że nasz Blekuś nie przepada za kotkami.

Posted

Co do kotów, to Blekuś może zmienić swoje nastawienie, jeżeli to będą JEGO koty. Moja sunia też goniła koty do momentu, aż w domu nastały jej własne, teraz należące już do stada - pierwszą koteczkę pokochała, a późniejszą trójkę, w miarę jak przybywały, lubiła lub tolerowała.