yolanovi Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ja też uważam, że należy tu zakończyć tą niemiłą dyskusję. Foty mówią same za siebie. Tiffany wygląda pięknie i szczęśliwie i nie ma najmniejszych powodów aby to negować. Cieszę się, że mogłam w takim malutkim wymiarze pomóc psinie i teraz sunia jest szczęśliwa, mając prawdziwy dom i kochającą rodzinę. Ja też jestem zdania, że na wsi nie wszyscy są "wieśniakami". Dziękuję za przepiękne foty i gwiazdorsko prezentującą się na nich naszą Tiffany. 3 Quote
Guest Olimpijka Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ależ zmiana, szok. Piękna z niej psina i widać, że szczęśliwa :) Wszystkiego najlepszego Tiff! Quote
teresaa118 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 No to ja tez doloze swoje trzy grosze do zdjec. Tifani jest sliczna, rozluzniona, tulona i glaskana. Ma wlasny ogrod do biegania, coz wiecej trzeba do szczescia. Uklony dla nowych wlascicieli, dobra robota! 1 Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ja też uważam, że należy tu zakończyć to niemiłą dyskusję. Foty mówią same za siebie. Tiffany wygląda pięknie i szczęśliwie i nie ma najmniejszych powodów aby to negować. Cieszę się, że mogłam w takim malutkim wymiarze pomóc psinie i teraz sunia jest szczęśliwa, mając prawdziwy dom i kochającą rodzinę. Ja też jestem zdania, że na wsi nie wszyscy są "wieśniakami". Dziękuję za przepiękne foty i gwiazdorsko prezentującą się na nich naszą Tiffany. Święte słowa Jolu!!! Pozdrowienia dla nowej rodziny Tiffy!!! Quote
KrystynaS Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Przyszłam napaść oczy nową Tiffany. Psu tak niewiele potrzeba żeby był szczęśliwy. Danusia_danusia może masz więcej zdjęć to wstawiaj. A jak nie masz to wiedz, że czekamy, na wieści również. Pozdrawiam Tiffy i jej Rodzinę Quote
zachary Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ja też kibicowałam Tiffani, aby dobrze trafiła. I pewnie tak jest ale sposób załatwienia sprawy na tym wątku uważam za niewłaściwy i nieuczciwy wobec dogomaniaków i nie chciałabym być tak traktowana! I za śmieszne uważam oswiadczenie podwójnej danusi,że zwróci kasę z prywatnych pieniędzy. Nikt jej nie posądzał o przywłaszczenie tej kasy więc po co ta ostentacja?!!! Czy spodziewała się,ze darczyńcy napiszą: Tak, masz zwrócić!. Te dwie osoby są już u mnie skreślone. Byłam naiwna ale lata na dogomanii wyleczyły mnie z tego. Quote
dorota1 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Zdjęcia bardzo ładne i sunia wygląda na zadowoloną, bardzo się cieszę :) Quote
mar.gajko Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 :) Tak byłam ciekawa co ciocie zobaczą na zdjęciach. Odczekalam sobie dobę. I nie zawiodły ciocie dogowe :) "Och, Ach, Jaka szczęśliwa" "Jak cudownie" "Wspaniale", i Och i Ach. Ja gratuluję wspaniałego samopoczucia i widzenia tego czego nie widać. Co ja widze ne tych zdjęciach: dyszącego psa, unikającego ręki, unikającego wzroku swoich ludzi. Mimo, że nei ma upału - patrz ubrania długie spodnie, dlugie rękawy, pies stoi i dyszy. Pies odchyla się od ręki. Pies sika. Pies idzie. Czego nie widać. Pies nie tarza się, nie leży spokojnie na boku. Pies nie jest swobodny. Czego jeszcze nie widać??? Owszem, tego o co proszę od tygodnia - miejsca gdzie pies śpi i mieszka. Czyli budy, miejsca w domu dla psa. Jakież musi być to obskurne i nienadające się do publikacji "mieszkanie psie" czytaj buda, skoro nie zrobiono ujęcia tego lokum. Zachwycajcie się. Oczywiście, to poprawi humor i Wam i obu podwójnym. Przez Kraków właśnie przeszła nawałnica ... tam może też, gdzie Tiffani spędza nawałnice, burze i intensywny deszcz?? Nie chcę sugerować, może to byłoby nadto, ale można psa odczepić z łancucha zrobić kilka zdjęć "na ogrodzie", przy okazji pies się może w końcu wysikać ;) i po tych sesjach uczepić go znowu do budy, którą wstyd pokazać. Miłego samopoczucia dla kochanych cioteczek. 1 Quote
mar.gajko Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 :) i Och, ach, wspaniale :) i taki szczęsliwy biegający po posesji pies, raczej powinien :) mieć miski z wodą, albo chociaż jedną miskę z wodą postawioną :) chyba, Tak żeby po tych hasaniach beztroskich, mógłby się napić. Ale rozumiem, że to niedostatki scenografii i zapomniano do zdjeć przestawić spod budy ;) pojemnika na wodę. 1 Quote
danusiadanusia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Przyszłam napaść oczy nową Tiffany. Psu tak niewiele potrzeba żeby był szczęśliwy. Danusia_danusia może masz więcej zdjęć to wstawiaj. A jak nie masz to wiedz, że czekamy, na wieści również. Pozdrawiam Tiffy i jej Rodzinę niestety, wstawiłam te które dostałam:), ale za jakiś czas będą nowe wieści i zdjęcia:) Quote
KrystynaS Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 No to niecierpliwie, acz spokojnie czekamy :) Quote
AgaG Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 :) Tak byłam ciekawa co ciocie zobaczą na zdjęciach. Odczekalam sobie dobę. I nie zawiodły ciocie dogowe :) "Och, Ach, Jaka szczęśliwa" "Jak cudownie" "Wspaniale", i Och i Ach. Ja gratuluję wspaniałego samopoczucia i widzenia tego czego nie widać. Co ja widze ne tych zdjęciach: dyszącego psa, unikającego ręki, unikającego wzroku swoich ludzi. Mimo, że nei ma upału - patrz ubrania długie spodnie, dlugie rękawy, pies stoi i dyszy. Pies odchyla się od ręki. Pies sika. Pies idzie. Czego nie widać. Pies nie tarza się, nie leży spokojnie na boku. Pies nie jest swobodny. Czego jeszcze nie widać??? Owszem, tego o co proszę od tygodnia - miejsca gdzie pies śpi i mieszka. Czyli budy, miejsca w domu dla psa. Jakież musi być to obskurne i nienadające się do publikacji "mieszkanie psie" czytaj buda, skoro nie zrobiono ujęcia tego lokum. Zachwycajcie się. Oczywiście, to poprawi humor i Wam i obu podwójnym. Przez Kraków właśnie przeszła nawałnica ... tam może też, gdzie Tiffani spędza nawałnice, burze i intensywny deszcz?? Nie chcę sugerować, może to byłoby nadto, ale można psa odczepić z łancucha zrobić kilka zdjęć "na ogrodzie", przy okazji pies się może w końcu wysikać ;) i po tych sesjach uczepić go znowu do budy, którą wstyd pokazać. Miłego samopoczucia dla kochanych cioteczek. Całkowicie się z Tobą zgadzam. Niestety jednak na dogomanii coraz rzadziej kogokolwiek interesują RZECZYWISTE warunki, w jakich musi żyć pies. Dla niektórych grunt to dobra atmosferka ochów i achów. Ja na tych zdjęciach nie widzę nic takiego, na podstawie czego mogłabym stwierdzić, że ta sunia dobrze trafiła. Quote
danusiadanusia Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Witam! ja już jestem po pierwszej ważnej ceremonii mojej wnusi:) Zosia super się spisała:):) Quote
dorota1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ja mam pytanie, czy skoro domek Tiffani jest na dogo, nie moglibysmy zobaczyć zdjęć z codziennego życia suni, nie takie robione przez osobę wizytującą, bo pies może być po pierwsze speszony, po drugie może (jak moje obie suki) po prostu nie lubić się fotografować, a takie zrobione przez włascicieli, jak leży brzuchem do góry na kanapie lub w trawie, bardzo by nas ucieszyło. Da się to zrobić?? Quote
malagos Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ja mam pytanie, czy skoro domek Tiffani jest na dogo, nie moglibysmy zobaczyć zdjęć z codziennego życia suni, nie takie robione przez osobę wizytującą, bo pies może być po pierwsze speszony, po drugie może (jak moje obie suki) po prostu nie lubić się fotografować, a takie zrobione przez włascicieli, jak leży brzuchem do góry na kanapie lub w trawie, bardzo by nas ucieszyło. Da się to zrobić?? Zapytać w każdym razie można?..... Quote
KrystynaS Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Tak, ciekawe jak Tiffany się teraz zachowuje w domu. Czy są dalsze postępy. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 niestety, wstawiłam te które dostałam:), ale za jakiś czas będą nowe wieści i zdjęcia:) Bardzo na nie czekam... Quote
danusiadanusia Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 dziewczyny, jestem poza domem a z komputera korzystam gościnnie, bo dzwoniła mama, że odebrała jakieś przesyłki, więc zajrzałam z którego bazarku, ale się pogubiłam:( a odpowiadając na pytanie: następnym razem poprosimy o to córkę Państwa, żeby przejęła wątek i na bieżąco wstawiała zdjęcia:) oraz opisywała nam zachowania Tiffani. Ja wstawiam tylko informacja i zdjęcia, które dostaję. Sama jestem ciekawa co u niej! w niedzielę wracam i postaram się dowiedzieć czegoś:):) 2 Quote
Nadziejka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Danusiudanusiu sciskam za Tifunie ogromnie serdecznosci sle domkowi i Tobie Danuniu Quote
KrystynaS Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Dobry pomysł danusia_danusia, żeby tylko młodsza Pani (czyli córka) znalazła czas i miała ochotę dołączyć do wątku. Pochwaliłaby się swoją Tiffany. Chciałabym. Wszyscy czekamy na wieści z domu Tiffy. Quote
KrystynaS Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Odwiedzam Tiffany ... Upał wielki, mam nadzieję, że Państwo zadbali o to aby Tiffy miała cień i dużo wody w taką pogodę. Quote
mar.gajko Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 :) Tak byłam ciekawa co ciocie zobaczą na zdjęciach. Odczekalam sobie dobę. I nie zawiodły ciocie dogowe :) "Och, Ach, Jaka szczęśliwa" "Jak cudownie" "Wspaniale", i Och i Ach. Ja gratuluję wspaniałego samopoczucia i widzenia tego czego nie widać. Co ja widze ne tych zdjęciach: dyszącego psa, unikającego ręki, unikającego wzroku swoich ludzi. Mimo, że nei ma upału - patrz ubrania długie spodnie, dlugie rękawy, pies stoi i dyszy. Pies odchyla się od ręki. Pies sika. Pies idzie. Czego nie widać. Pies nie tarza się, nie leży spokojnie na boku. Pies nie jest swobodny. Czego jeszcze nie widać??? Owszem, tego o co proszę od tygodnia - miejsca gdzie pies śpi i mieszka. Czyli budy, miejsca w domu dla psa. Jakież musi być to obskurne i nienadające się do publikacji "mieszkanie psie" czytaj buda, skoro nie zrobiono ujęcia tego lokum. Zachwycajcie się. Oczywiście, to poprawi humor i Wam i obu podwójnym. Przez Kraków właśnie przeszła nawałnica ... tam może też, gdzie Tiffani spędza nawałnice, burze i intensywny deszcz?? Nie chcę sugerować, może to byłoby nadto, ale można psa odczepić z łancucha zrobić kilka zdjęć "na ogrodzie", przy okazji pies się może w końcu wysikać ;) i po tych sesjach uczepić go znowu do budy, którą wstyd pokazać. Miłego samopoczucia dla kochanych cioteczek. :) i Och, ach, wspaniale :) i taki szczęsliwy biegający po posesji pies, raczej powinien :) mieć miski z wodą, albo chociaż jedną miskę z wodą postawioną :) chyba, Tak żeby po tych hasaniach beztroskich, mógłby się napić. Ale rozumiem, że to niedostatki scenografii i zapomniano do zdjeć przestawić spod budy ;) pojemnika na wodę. :) Quote
Kamila Proc Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 co z ta dogomania? jak mozna odnalezc subskrypcje? Quote
Recommended Posts