Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba wejść w moja nowa zawartość i po lewej stronie zaznaczyć tematy z np. ostatniego roku i wtedy działa.

Mam nadzieję, że danusiadanusia odnajdzie wątek Tiffany i da nam znać, co u niej, bo przecież obiecała, że się dowie. No i czekamy na te spontaniczne zdjęcia.

Posted

Trzeba wejść w moja nowa zawartość i po lewej stronie zaznaczyć tematy z np. ostatniego roku i wtedy działa.

Mam nadzieję, że danusiadanusia odnajdzie wątek Tiffany i da nam znać, co u niej, bo przecież obiecała, że się dowie. No i czekamy na te spontaniczne zdjęcia.

tylko gdzie jest ta moja nowa zawartość - ja nie widzę

Posted

Skoro danusia_danusia na swoim profilu uznała wątek Tiffani za zakończony i nie odzywa się tutaj, to może autorka wątku kinga_kinga7 się odezwie, bo jak dla mnie wątek absolutnie nie może być uznany za zakończony skoro mamy poważne obawy o sunię. Nie możemy się doprosić aktualnych informacji, zdjęć, ponoć nowi właściciele odwiedzają wątek, to czemu się nie pokazują? Coś tu  nie gra.

Posted

Skoro danusia_danusia na swoim profilu uznała wątek Tiffani za zakończony i nie odzywa się tutaj, to może autorka wątku kinga_kinga7 się odezwie, bo jak dla mnie wątek absolutnie nie może być uznany za zakończony skoro mamy poważne obawy o sunię. Nie możemy się doprosić aktualnych informacji, zdjęć, ponoć nowi właściciele odwiedzają wątek, to czemu się nie pokazują? Coś tu  nie gra.

dziewczyny, ja nie znikam , wszystkie wątki mi poginęły: Przepraszam, że nic nie pisałam :(  wiem, że wszyscy czekają, ale ja czekam na wieści i zdjęcia, w schronisku zaczął się sezon urlopowy i nie ma jak pojechać do dziewczyny, ale dostałam e-maila bezpośrednio do Państwa i czekam na odpowiedź. Jeśli nawiążemy kontakt zaraz się odezwę:) 

Posted

Serdecznosci i kciuki sle 

wszystkim poginely przeciez 

subskrybcje 

ja niczego nie moge odnalezc 

tylko kazdy watus szukam na nowo

kciuki mocno za lapenki cudne 0heart.gif

Posted

tak już przekazuję wieści o Tifci, które otrzymałam:)

Witam Pani Danusiu :) Tifcia nam rośnie, obecna waga to 25kg czyli jest co podnieść. Straszna pieszczocha się zrobiła, przytula się, wyciera jak kotek, bawi się jak mały szczeniak i reaguje na ''kici kici'' :D Odgrodziliśmy kury, żeby mogła sobie spokojnie biegać i żeby nie wchodzili sobie w drogę z drobiem, także ma wszystko dla siebie. Nadal lubi biegać po sadzie, któregoś razu musiałam za nią jechać na rowerze, bo już nie dawałam rady a ona jeszcze nie miała dosyć. Oczywiście, uznała za super zabawę że ona sobie biegnie, a ja grzeję za nią rowerem i usiłuję się wyrobić na zakrętach ;) Okazało się jeszcze, że Tifi gustuje w pomidorach: jak tylko jakiś zaczyna dojrzewać, przybiega na ogród i zrywa go z krzaczka. Obmemla, zje połowę i zostawi. Truskawki to też przysmak, co i rusz buszuje i szuka czy jakaś nowa nie wyrosła. Wyrwane rzodkiewki układała w zgrabną kupkę... Także dziewczyna jest utalentowana. Utalentowana jest również w kwestii ganiania kota sąsiadów:)

dostałam również zdjęcia, które zaraz wstawię:)

Posted

Danusia_danusia jakie dobre wiadomości i cudne zdjęcia. Tiffy nie do poznania  0heart.gif. Wygląda świetnie bo pewnie tak się czuje.

No i Państwo znaleźli rozwiązanie aby nie ganiała kur :). Upodobania smakowe ma niczym moja Sunia, pomidory i truskawki prosto z krzaka, to jest to. Tylko moja psica jada ze sklepu a nie z krzaczka, bo my blokowe jesteśmy i nie mamy ogrodu.

Pozy na zdjęciach ... no artystka z Tiffy 01icon_lol2.gif. W domku czuje się swobodnie i nie widzę już strachu w oczach. Natomiast widać że bycie głaskaną i mizianą to jej ulubiona czynność 01icon_lol2.gif. Tak jak ganianie po sadzie, ale przy tym dba o kondycję i sylwetkę swojej Pani 01icon_lol2.gif.

Ciekawi mnie czy już odważyła się wchodzić do mieszkania czy nadal tylko na taras.

To zdjęcie super http://i59.tinypic.com/98u2y9.jpg- taka wierna, wdzięczna psica

Pozdrowienia dla Rodziny Tiffy. I już czekam na nowe wiadomości z Domku 01icon_lol2.gif

Posted

A mi się najbardziej to podoba :D http://i59.tinypic.com/nccm6v.jpg takie zwariowane :P Widać, że szczęśliwa, po jej przejściach trzeba było na to trochę czasu ;)

A co do krzaków to przypominał mi się pies mojej babci, który sam sobie czereśnie z drzewa zrywał, potem "eksperymentował" jeszcze z innymi owocami, aż w końcu pokaleczył sobie pyszczek na krzakach jeżyn, i już mu się odechciewało i został tylko przy czereśniach :D

Posted

Mój pies, który już nie żyje, gdy poszliśmy do lasu to zrywał sobie sam ząbkami jagody i zjadał. Stawał przy krzaczku i go objadał. Maliny też próbował ale trochę się pokłuł i dał za wygraną, to znaczy szczekał na mnie żeby mu urwać i dać bo sam się bał kolców.