BORYSboxer Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dziewczyny czy wiadomo co u suni? Czytam na innych wątkach, że w miejscu gdzie ona jest nie dzieje sie chyba za dobrze.Nagle trzy psy zostaly wyadoptowane, ktore chcial odwiedzic ich opiekun.Zeby do tego nie doszlo wymyslono (?), ze nie ma ich juz bo znalazly dom.Nie chce siać paniki, ale moze moglybyscie ją odwiedzic?Bo na rzeczowe i prawdziwe wiescimejlowe chyba nie ma co liczyc. 1 Quote
teresaa118 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Sprawdzcie, czy wasza sunia jest jeszcze u Halabajowki. Mam wrazenie, ze zb iera pieniadze na "fantomy"psy. Quote
Gabi79 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 matko :( Czy już naprawdę nikomu nie można ufać??? Quote
malagos Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Sprawdzcie, czy wasza sunia jest jeszcze u Halabajowki. Mam wrazenie, ze zb iera pieniadze na "fantomy"psy. i tak może być. Pod czyją opieką jest sunia z Darłowa, kto pojedzie ją zobaczyć? Quote
BORYSboxer Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Właśnie widziałam,że na stronie fundacji pojawiły się fotki suni. Quote
kinia098 Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Odwiedziłam Julkę, byłam i widziałam. Wygląda wspaniale i ma się dobrze :) 1 Quote
BORYSboxer Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ooo, to bardzo sie ciesze...a ogolnie mogłabyś coś bliżej opowiedzieć o tym miejscu?!Tzn jakie są Twoje wrażenia, odczucia?! Quote
kinia098 Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Julcia ma nowy dom w Koszalinie :) Quote
BORYSboxer Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Oooo, mam nadzieje, ze same znalazłyście jej ten dom.Przynajmniej nie bedzie wirtualny...a mozna wiedIec w jakich rejonach?? Moze ją kiedys spotkam... Quote
kinia098 Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Może ktoś mi podać maila ? Wyślę zdjęcia Julki do wstawienia tutaj, bo ja nie mam czasu ich tu wstawić... Quote
bric-a-brac Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Odwiedziłam Julkę, byłam i widziałam. Wygląda wspaniale i ma się dobrze :) A te odwiedziny były w ds czy u Hałabajówki? Julcia ma nowy dom w Koszalinie Tego się spodziewałam. Że wszystkie psy z dogo u H. nagle na hurra znajdą DS jednocześnie :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Czekamy na zdjęcia,bo po wielu historiach,które dowiodły mojej naiwności nie uwierzę aż zobaczę.Myślałam,że miłośnicy zwierząt to dobrzy ludzie-naiwniaczka jestem i w ten dom nie wierzę... Za dużo tych cudów panie dzieju-za dużo....A wątek czytam choć się nie odzywam...Bo i tak nic się nie zmieni.. Więc grzecznie czekam na zdjęcia... I od 11-tego nie ma zdjęc..To może jest ktoś kto zdecydowałby się przesłać maila swego do Kinia098 i te zdjęcia zostałyby wklejone? Elżbieta Quote
BORYSboxer Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Czekamy na zdjęcia,bo po wielu historiach,które dowiodły mojej naiwności nie uwierzę aż zobaczę.Myślałam,że miłośnicy zwierząt to dobrzy ludzie-naiwniaczka jestem i w ten dom nie wierzę... Za dużo tych cudów panie dzieju-za dużo....A wątek czytam choć się nie odzywam...Bo i tak nic się nie zmieni.. Więc grzecznie czekam na zdjęcia... I od 11-tego nie ma zdjęc..To może jest ktoś kto zdecydowałby się przesłać maila swego do Kinia098 i te zdjęcia zostałyby wklejone? Elżbieta No nie ma zdjec bo prawdopodobnie Kinia nie umie wstawić dlatego prosi o mejla żeby móc przesłać komuś.Ja nie pomogę w tej kwestii bo sama się jeszcze nie nauczyłam.Ale czekamy z niecierpliwością, ja mam nadzieję, że to Kinia i temikotka znalazły DS i w nim były bo inaczej to dom widmo. Quote
asiuniab Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 też jestem ciekawa, czy właśnie kinia była u rodziny która adoptowała sunię, czy u hałabajówki, u której suni nie ma:( Quote
ania75 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Rozmawiałam z Kinią i ona odwiedziła sunię u Hałabajówki robiła zdjęcia i pokazała państwu, którzy rozglądali się za psiakiem. Państwo pojechali tam poznać sunię i wpadła im w oko jeszcze inna koleżanka Julci dlatego wrócili sami, aby wszystko przemyśleć. Zdecydowali jednak wziąć Julcię bo starsza i uznali, że tamta ma większą szansę na adopcję. Hałabajówka sunię zawiozła - i podpisała umowę. Wiem, że trochę to wygląda jak w przypadku Perełki ale mam nadzieję, że wkrótce pojawią się zdjęcia i wszyscy się uspokoimy...... Quote
Nadziejka Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Zagladam z kciukami niechaj suniateczko ma jak najlepiej Quote
elik Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Przywędrowałam z banerka u ewa gonzales :) Wysłałam swój adres e-mail, czekam na zdjęcia. Wkleję na wątek, jak tylko je dostanę. Quote
kinia098 Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Zdjęcia są jeszcze z wizyty. A nie ma zdjęć, bo nikt mi nie podał maila. Dopiero elik napisała do mnie i już jej je wysyłam. Ja znalazłam dom, jestem z ludźmi w kontakcie, dostałam już 3 zdjęcia z nowego domu, mam ich adres, mam najnowsze wieści co u Julki... Hałabajówka zawiozła sunię, żeby zobaczyć warunki na miejscu i podpisała umowę. Julka na wizycie to zupełnie inny pies. Wiozłam zalęknioną, smutną, chudą, obdrapaną sukę. Jak tylko przyjechalismy Julka zadowolona, bez cienia strachu przybiegła do nas, a jesteśmy jej obcymi osobami. Cieszyła się, cały czas chciała się pieścić, bez smyczy chodziła z nami na spacerze i posłusznie wracała. I uspokójcie się już proszę.... Bo każda klepie ale nikt nie miał czasu podać mi maila... Quote
zachary Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 kinia098, ....czy Ty wiesz co napisałaś?: "...Wiozłam zalęknioną, smutną, chudą, obdrapaną sukę"....Czy Julcia miała u Hałabajówki dobrą opiekę, skoro tak opisałaś jej wygląd?....Jak to należy rozumieć?... Quote
AlfaLS Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 kinia098, ....czy Ty wiesz co napisałaś?: "...Wiozłam zalęknioną, smutną, chudą, obdrapaną sukę"....Czy Julcia miała u Hałabajówki dobrą opiekę, skoro tak opisałaś jej wygląd?....Jak to należy rozumieć?... Chyba tak wyglądała Julka jak jechała do Hałabajówki... Quote
elik Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Chyba tak wyglądała Julka jak jechała do Hałabajówki... Też tak to odebrałam :) Sprawdzam pocztę, jak znajdę zdjęcia, to zaraz je wkleję. Edit Mam zdjęcia, ale skończy się mój czas na kompa. Wkleję dzisiaj. Quote
Recommended Posts