Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny czy wiadomo co u suni? Czytam na innych wątkach, że w miejscu gdzie ona jest nie dzieje sie chyba za dobrze.Nagle trzy psy zostaly wyadoptowane, ktore chcial odwiedzic ich opiekun.Zeby do tego nie doszlo wymyslono (?), ze nie ma ich juz bo znalazly dom.Nie chce siać paniki, ale moze moglybyscie ją odwiedzic?Bo na rzeczowe i prawdziwe wiescimejlowe chyba nie ma co liczyc.

• Upvote 1
Posted

Sprawdzcie, czy wasza sunia jest jeszcze u Halabajowki. Mam wrazenie, ze zb iera pieniadze na "fantomy"psy.

i tak może być. Pod czyją opieką jest sunia z Darłowa, kto pojedzie ją zobaczyć?
Posted

Odwiedziłam Julkę, byłam i widziałam. Wygląda wspaniale i ma się dobrze :)

A te odwiedziny były w ds czy u Hałabajówki?

Julcia ma nowy dom w Koszalinie

Tego się spodziewałam. Że wszystkie psy z dogo u H. nagle na hurra znajdą DS jednocześnie :(

Guest Elżbieta481
Posted

Czekamy na zdjęcia,bo po wielu historiach,które dowiodły mojej naiwności nie uwierzę aż zobaczę.Myślałam,że miłośnicy zwierząt to dobrzy ludzie-naiwniaczka jestem i w ten dom nie wierzę...

Za dużo tych cudów panie dzieju-za dużo....A wątek czytam choć się nie odzywam...Bo i tak nic się nie zmieni..

Więc grzecznie czekam na zdjęcia...

I od 11-tego nie ma zdjęc..To może jest ktoś kto zdecydowałby się przesłać maila swego do Kinia098 i te zdjęcia zostałyby wklejone?

Elżbieta

Posted

Czekamy na zdjęcia,bo po wielu historiach,które dowiodły mojej naiwności nie uwierzę aż zobaczę.Myślałam,że miłośnicy zwierząt to dobrzy ludzie-naiwniaczka jestem i w ten dom nie wierzę...
Za dużo tych cudów panie dzieju-za dużo....A wątek czytam choć się nie odzywam...Bo i tak nic się nie zmieni..
Więc grzecznie czekam na zdjęcia...
I od 11-tego nie ma zdjęc..To może jest ktoś kto zdecydowałby się przesłać maila swego do Kinia098 i te zdjęcia zostałyby wklejone?
Elżbieta

No nie ma zdjec bo prawdopodobnie Kinia nie umie wstawić dlatego prosi o mejla żeby móc przesłać komuś.Ja nie pomogę w tej kwestii bo sama się jeszcze nie nauczyłam.Ale czekamy z niecierpliwością, ja mam nadzieję, że to Kinia i temikotka znalazły DS i w nim były bo inaczej to dom widmo.
Posted

Rozmawiałam z Kinią i ona odwiedziła sunię u Hałabajówki robiła zdjęcia i pokazała państwu, którzy rozglądali się za psiakiem. Państwo pojechali tam poznać sunię i wpadła im w oko jeszcze inna koleżanka Julci dlatego wrócili sami, aby wszystko przemyśleć. Zdecydowali jednak wziąć Julcię bo starsza i uznali, że tamta ma większą szansę na adopcję. Hałabajówka sunię zawiozła - i podpisała umowę.

Wiem, że trochę to wygląda jak w przypadku Perełki ale mam nadzieję, że wkrótce pojawią się zdjęcia i wszyscy się uspokoimy......

Posted

Przywędrowałam z banerka u ewa gonzales :)

Wysłałam swój adres e-mail, czekam na zdjęcia. Wkleję na wątek, jak tylko je dostanę.

Posted

Zdjęcia są jeszcze z wizyty.

A nie ma zdjęć, bo nikt mi nie podał maila.

Dopiero elik napisała do mnie i już jej je wysyłam.

Ja znalazłam dom, jestem z ludźmi w kontakcie, dostałam już 3 zdjęcia z nowego domu, mam ich adres, mam najnowsze wieści co u Julki... Hałabajówka zawiozła sunię, żeby zobaczyć warunki na miejscu i podpisała umowę.

Julka na wizycie to zupełnie inny pies. Wiozłam zalęknioną, smutną, chudą, obdrapaną sukę. Jak tylko przyjechalismy Julka zadowolona, bez cienia strachu przybiegła do nas, a jesteśmy jej obcymi osobami. Cieszyła się, cały czas chciała się pieścić, bez smyczy chodziła z nami na spacerze i posłusznie wracała.

I uspokójcie się już proszę.... Bo każda klepie ale nikt nie miał czasu podać mi maila...

Posted

kinia098, ....czy Ty wiesz co napisałaś?:  "...Wiozłam zalęknioną, smutną, chudą, obdrapaną sukę"....Czy Julcia miała u Hałabajówki dobrą opiekę, skoro tak opisałaś jej wygląd?....Jak to należy rozumieć?...

Posted

kinia098, ....czy Ty wiesz co napisałaś?:  "...Wiozłam zalęknioną, smutną, chudą, obdrapaną sukę"....Czy Julcia miała u Hałabajówki dobrą opiekę, skoro tak opisałaś jej wygląd?....Jak to należy rozumieć?...

Chyba tak wyglądała Julka jak jechała do Hałabajówki...

Posted

Chyba tak wyglądała Julka jak jechała do Hałabajówki...

Też tak to odebrałam :)

Sprawdzam pocztę, jak znajdę zdjęcia, to zaraz je wkleję.

Edit

Mam zdjęcia, ale skończy się mój czas na kompa. Wkleję dzisiaj.