konfirm31 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Trzymam kciuki i czekam na relację :) Quote
Grażyna49 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Nutusiu,a którędy Wy jedziecie ? Oj Gwiazdeczko jeszcze tylko 48 godzinek i poznasz nowego ludzia ,takiego na zawsze . Quote
Nutusia Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Nowy Dwór-Błonie-Grodzisk-Skierniewice Quote
Anula Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 A my z Florentyną to wszystko... "skontrolujemy" ;) :) Nic się nie zmieniło? Będziemy ok. 9ej. No i fotki koniecznie bardzo proszę z przejęcia przez Państwa naszej Gwiazdeczki.Mam nadzieję,że wszystko już jest zapięte na ostatni guzik.Jak ja się denerwuję to nie macie pojęcia.Nie widziałam Gwiazdki ale jestem z nią od początku całym moim sercem. Patrycji chyba będzie brakować przez pewien czas Gwiazdki? Quote
Grażyna49 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Takiego przytulaka wszystkim będzie chyba żal. Quote
happy_animals Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Trzymam kciuki ! :) ...ja też, ja też :) Quote
Grażyna49 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Nowy Dwór-Błonie-Grodzisk-Skierniewice Chyba się cofam w rozwoju. Jakoś mi się pomyliło ,że Nowy Dwór jest bliżej mnie. Z Legionowem pomyliłam. Ja też czekam z niecierpliwoscią na wiadomości i zdjęcia. I koniecznie relacje z wejścia Gwiazdeczki na nowe włości. Quote
papryka Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Nie wiem jak my ja oddamy:( az mi sie lezka w oku kręci... Quote
Nutusia Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 I ja się denerwuję... Jutro pobudka skoro świt (jak na niedzielę ;)) Quote
Grażyna49 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Oj trzymam,trzymam aż mi w prawej ręce zdrętwiały. Od 5 już jestem myślami,bo Nutusia napisała skoro świt. Quote
Anula Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 No ja też zaglądam na wątek od rana.Ciekawe,czy Państwo już dojechali i jak pierwsze wrażenie zainteresowanych z dwóch stron? Quote
papryka Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Gwiazdka od ok godziny już w drodze do swojego domku, na całą swoją rodznę (przyjechało 6 osób: Państwo, ich syn z żoną z 2jką dzieci) Gwiazduchna zareagowała bardzo pozytywnie, od razu witała się ze wszystkim rozdając przytulachy:) było nas trochę osób (ok 11 w sumie;) ale Gwiazdeczce nie przeszkadzało to absolutnie:) biegała swobodnie z naszymi psiakami poznając swoją nową rodzinę. Ludzie super - to moja opinia ale myślę, że dziewczyn będzie podobna, obiecane mamy zdjęcia Gwiazdki wieczorem z nowego domku. Jest duuuuża szansa by Pan przyjechał do nas w odwiedziny z Gwiazduchną w niedługim czasie, bardzo mu się u nas spodobało i nawiązał nić porozumienia z moim TZ:) Na Gwiazdkę zareagowali: "superowa jest":)) adresatka przypięta - Nutusia nawet ze sobą przywiozłą adresatkę. W samochodzie Państwo mieli ulubione ciacha Gwiazdki, myślę, że będzie miała jak w raju:) Niżej zdjęcia - lekki bałagan na nich, Nutusia pewnie będzie miała lepsze fotki i wstawi w niedługim czasie. Quote
lunarmermaid Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Zdjęcia super, widać że Gwiazdka zadowolona. Myślę,że będzie miała super domek jak dogada się z kotkami. Quote
Grażyna49 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Wielkie dzięki Pati za wiadomości. Mnie jak zwykle urzekają oczy,psie oczy wpatrzone w człowieka. To jest niesamowite. Teraz tylko zapoznanie......... Quote
happy_animals Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Wszystkiego dobrego Gwiazdeczko :) :) :) Ze szczęścia aż się popłakałam :) Quote
Grażyna49 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 A ja swobodnie odetchnęłam /tak na pół gwizdka,bo pełną piersią dopiero wieczorkiem/ Quote
Nutusia Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ja dopiero za jakiś miesiąc ;) Dobra, idę zgrywać foty... Quote
Grażyna49 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ja dopiero za jakiś miesiąc ;) Dobra, idę zgrywać foty... Myślisz,że to tak długo potrwa? Ja myślę,że dzisiaj i jutro będzie stan krytyczny i już cokolwiek będzie wiadomo. Jak tu zajrzysz,to proszę odpowiedz na wątku Imeczki. Quote
Mazowszanka13 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Świetna wiadomość :) Na zdjęciach Gwiazdeczka wyluzowana, zero stresu. Jestem dobrej myśli, bo dlaczego miałaby mordować koty ? Quote
Grażyna49 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Świetna wiadomość :) Na zdjęciach Gwiazdeczka wyluzowana, zero stresu. Jestem dobrej myśli, bo dlaczego miałaby mordować koty ? Uf,uf pozytywne myślenie. Oczywiście ,pokocha od pierwszego wejrzenia. Musi tak być. Quote
Recommended Posts