Jump to content
Dogomania

Gwiazda śliczna dziewczynka już wesoła w swoim wymarzonym domku!!! Warto pomagać!!! dziękujemy wszystkim za pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

A my z Florentyną to wszystko... "skontrolujemy" ;) :)
Nic się nie zmieniło? Będziemy ok. 9ej.

No i fotki koniecznie bardzo proszę z przejęcia przez Państwa naszej Gwiazdeczki.Mam nadzieję,że wszystko już jest zapięte na ostatni guzik.Jak ja się denerwuję to nie macie pojęcia.Nie widziałam Gwiazdki ale jestem z nią od początku całym moim sercem.

Patrycji chyba będzie brakować przez pewien czas Gwiazdki?

Posted

Nowy Dwór-Błonie-Grodzisk-Skierniewice

Chyba się cofam w rozwoju.

Jakoś mi się pomyliło ,że Nowy Dwór jest bliżej mnie.

Z Legionowem pomyliłam.

Ja też czekam z niecierpliwoscią na wiadomości i zdjęcia.

I koniecznie relacje z wejścia  Gwiazdeczki na nowe włości.

Posted

Gwiazdka od ok godziny już w drodze do swojego domku, na całą swoją rodznę (przyjechało 6 osób: Państwo, ich syn z żoną z 2jką dzieci) Gwiazduchna zareagowała bardzo pozytywnie, od razu witała się ze wszystkim rozdając przytulachy:) było nas trochę osób (ok 11 w sumie;) ale Gwiazdeczce nie przeszkadzało to absolutnie:) biegała swobodnie z naszymi psiakami poznając swoją nową rodzinę. Ludzie super - to moja opinia ale myślę, że dziewczyn będzie podobna, obiecane mamy zdjęcia Gwiazdki wieczorem z nowego domku. Jest duuuuża szansa by Pan przyjechał do nas w odwiedziny z Gwiazduchną w niedługim czasie, bardzo mu się u nas spodobało i nawiązał nić porozumienia z moim TZ:) Na Gwiazdkę zareagowali: "superowa jest":)) adresatka przypięta - Nutusia nawet ze sobą przywiozłą adresatkę. W samochodzie Państwo mieli ulubione ciacha Gwiazdki, myślę, że będzie miała jak w raju:) Niżej zdjęcia - lekki bałagan na nich, Nutusia pewnie będzie miała lepsze fotki i wstawi w niedługim czasie.

Posted

Ja dopiero za jakiś miesiąc ;)

Dobra, idę zgrywać foty...

Myślisz,że to tak długo potrwa?

Ja myślę,że dzisiaj i jutro będzie stan krytyczny i już cokolwiek będzie wiadomo.

Jak tu zajrzysz,to proszę odpowiedz na wątku Imeczki.

Posted

Świetna wiadomość :)

Na zdjęciach Gwiazdeczka wyluzowana, zero stresu.

Jestem dobrej myśli, bo dlaczego miałaby mordować koty ?

Uf,uf pozytywne myślenie.

Oczywiście ,pokocha od pierwszego wejrzenia.

Musi tak być.