Grażyna49 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Brawo,cudna wiadomość. Wszystkiego najlepszego w nowym domciu ,malutka. Quote
Nutusia Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Jeszcze przed tą drugą wizytą (a po pierwszej), już w rozmowie telefonicznej miałam "włoskie" przeczucie ;) Baaaaaaaaaaaardzo się cieszę! I z super domku na horyzoncie i z dobrego horyzontu dla kolejnej bidy :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Postarała się Pepitka, aby nowej suni zrobić miejsce :) Quote
inka33 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Włoska Pepitka! :) Pozdrawiam późno-noworocznie! :) Quote
Marysia R. Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Dzisiaj dzwoniła Pani zapytać jak Pepka się ma i po poradę w sprawie zakupów dla niej :) Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu o słuszności wyboru tego domu :) Jutro jedziemy na zdjęcie szwów po sterylizacji. Quote
konfirm31 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 To wspaniałe, że domek taki udany :). Twoje podopieczne, to szczęściarki - Coco. Pepitka i....pewnie i pozostałe :) Quote
Marysia R. Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 To wspaniałe, że domek taki udany :). Twoje podopieczne, to szczęściarki - Coco. Pepitka i....pewnie i pozostałe :) Gdybyś miała ochotę to zapraszam do poczytania wątków tych pozostałych ;) Chyba nie miałaś okazji śledzić ich losów :) Gapcia: http://www.dogomania.com/forum/topic/130395-m%C5%82odziutka-sunia-uratowana-przed-schroniskiem-gapcia-ju%C5%BC-we-w%C5%82asnym-domu/ Inka: http://www.dogomania.com/forum/topic/130874-szylkretowa-inka-uratowana-przed-wyw%C3%B3zk%C4%85-do-schronu-ju%C5%BC-w-swoim-domu/ Moli: http://www.dogomania.com/forum/topic/132380-mikro-moli-ju%C5%BC-w-ds/#post21261988 Lunka: http://www.dogomania.com/forum/topic/133119-taka-ma%C5%82a-a-tyle-prze%C5%BCy%C5%82a-lunka-po-wielu-perypetiach-znalaz%C5%82a-dom/ Bodo: http://www.dogomania.com/forum/topic/137966-jamnik-szorstkow%C5%82osy-spod-wiejskiego-sklepu-znalaz%C5%82-cudowny-dom/ :) Quote
malagos Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Marynia to taka Kocha duszka :) Bardzo dużo robi dla psiaków :) Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Marychna, album zakładaj czym prędzej - naprawdę warto :) Fajnie, że domek przejęty i będzie czekał z wyprawką ;) Quote
Marysia R. Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Może kiedyś założę ale chwilowo brakuje mi na to czasu ;) Szwy (a właściwie staplery) zdjęte, zagoiło się jak na psie :) Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Jak będziesz zwlekać, to potem będziesz potrzebowała jeszcze więcej czasu ;) No i pięknie - to kiedy przeprowadzka?... Quote
Marysia R. Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 W sumie racja ;) Pani z synem przyjadą najprawdopodobniej w środę, ew. w czwartek gdyby nie dali rady. Quote
konfirm31 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 No, to się będzie działo:) Dzięki za serce dla Rudzika :) Quote
Mattilu Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ja tez dziekuje za dt dla Rudzika i obiecuje, ze choc troche postaram sie zmniejszyc dlug po Pepitce Quote
Nutusia Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Lepiej by było, gdyby przyjechali w środę, to może w czwartek byśmy się zespołowo wybrały do Doktora z "naszymi" Makowiakami, co? ;) Quote
Marysia R. Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Ja tez dziekuje za dt dla Rudzika i obiecuje, ze choc troche postaram sie zmniejszyc dlug po Pepitce Mattilu dziękuję :) Dług szybciutko się zmniejsza, dzisiaj dopisałam 75zł z bazarku smaczkowego, na tym drugim czekam jeszcze na ostatnią wpłatę ale też będzie z niego trochę kasy, nowa Pani Pepki też obiecała pomóc :) Lepiej by było, gdyby przyjechali w środę, to może w czwartek byśmy się zespołowo wybrały do Doktora z "naszymi" Makowiakami, co? ;) Państwo właśnie potwierdzili przyjazd w środę więc możemy zaplanować takowy wypad na czwartek ;) Quote
Marysia R. Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Mattilu, Pepka ma się bardzo dobrze, szykuje się do podróży na swoje :) Quote
Nutusia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 No i doniesiono mi wczoraj, że osobistością najmniej zadowoloną z przyjazdu Rudzika i chwilowej obecności Soni była właśnie... Pepka! ;) Ale co się dziwić? Rezydentki - podobnie jak u mnie - przyzwyczajone do ciągłych zmian składu stada, a dla Pepinki to była nowość :) Dobra, Maryś, robimy jutro zmasowany najazd na lecznicę - mam nadzieję, że nie będzie kolejki, bo zamierzam zabrać Lili, Sonię i Imkę plus Rudzik - oj, nie byłby zachwycony ten, kto będzie w kolejce po nas :) Quote
Marysia R. Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Pepcia pojechała :) Państwo byli bardzo przejęci, panienka troszkę zdezorientowana ale bez przesady ;) Cieszyła się do swojej nowej rodziny i pozwoliła się wygłaskać (pomimo, że na konfirm i jej TZa wczoraj naszczekała i obawiałam się że dzisiaj będzie to samo). Kiedy została zapięta na smycz trochę się na mnie oglądała ale spokojnie dała się wsadzić do samochodu na kolanka do Pani i pojechali :) Myślę, że będzie wszystko w porządku ale kciuków proszę jeszcze przez chwilę nie puszczać :) No i doniesiono mi wczoraj, że osobistością najmniej zadowoloną z przyjazdu Rudzika i chwilowej obecności Soni była właśnie... Pepka! ;) Ale co się dziwić? Rezydentki - podobnie jak u mnie - przyzwyczajone do ciągłych zmian składu stada, a dla Pepinki to była nowość :) Dobra, Maryś, robimy jutro zmasowany najazd na lecznicę - mam nadzieję, że nie będzie kolejki, bo zamierzam zabrać Lili, Sonię i Imkę plus Rudzik - oj, nie byłby zachwycony ten, kto będzie w kolejce po nas :) Oj tak bo ona jest mała awanturnica ;) A głos ma wyjątkowo donośny. Hi hi, faktycznie lepiej żeby już nikt po nas nie przychodził bo mógłby go trafić szlag :D A o której godzinie mniej więcej planujecie wyruszyć? A na koncie znalazłam dzisiaj 104,03zł od Mattilu na dług Pepki! Mattilu pięknie dziękuję Quote
konfirm31 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Wspaniałe wiadomości :). Co swoi ludzie, to swoi. Na takich się nie szczeka. Pepka to dobrze wie :). Ale jak przyjeżdżają cudzi ludzie i jeszcze przywożą obcą sukę i obcego psa, no, to jak tu na nich nie szczekać ;) Powodzenia, Pepitko w swoim domku :) Quote
Recommended Posts