ewu Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Brudne, śmierdzące, przestraszone ale całe , zdrowe i bezpieczne wyjechały ze schronu po dobre szczęśliwe życie. Panna Marple -dziękuję za jak zwykle ogromne serce , pomoc i luksusowy transport chłopaków do Makili :calus: :calus: :calus: :calus: Nie było czasu na kąpiel ale najważniejsze ,że zły okres za nimi. Dziękuję Wam kochane , szalone, dobre Kobietki z dogo :calus: :calus: :calus: Quote
ewu Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Gacki- Filek i Rudzik- dziękują. Pewnie dopiero jutro zaczną wierzyć,że los się odmienił. Dzięki Wam kochane:):):) Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Brudne, śmierdzące, przestraszone ale całe , zdrowe i bezpieczne wyjechały ze schronu po dobre szczęśliwe życie. Panna Marple -dziękuję za jak zwykle ogromne serce , pomoc i luksusowy transport chłopaków do Makili :calus: :calus: :calus: :calus: Nie było czasu na kąpiel ale najważniejsze ,że zły okres za nimi. Dziękuję Wam kochane , szalone, dobre Kobietki z dogo :calus: :calus: :calus: Ewu, to TY walczyłaś o nie najbardziej i za to dzięki Ci po stokroć :loveu: Jestem sczęśliwa, że udało się oba psiak zabrać jednocześnie! One miały do tej pory na tym świecie tylko siebie... Marzy mi się wspólna ich adopcja, może o to powalczymy, co? Quote
ewu Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Przyznam,że dopóki ich nie zobaczyłam umierałam z nerwów. Quote
ewu Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Ewu, to TY walczyłaś o nie najbardziej i za to dzięki Ci po stokroć :loveu: Jestem sczęśliwa, że udało się oba psiak zabrać jednocześnie! One miały do tej pory na tym świecie tylko siebie... Marzy mi się wspólna ich adopcja, może o to powalczymy, co? Oj to by było cudowne, zawsze razem:) Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Przyznam,że dopóki ich nie zobaczyłam umierałam z nerwów. Rozumiem Cię doskonale. Tyle nieszczęść się przydarzyło innym. Najważniejsze, że są już bezpieczne!!! Panno Marple - kłaniam się i dziękuję za pomoc w transporcie! Makila, ściskam Cię mocno za całokształt :loveu: Quote
jotpeg Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Brudne, śmierdzące, przestraszone ale całe , zdrowe i bezpieczne wyjechały ze schronu po dobre szczęśliwe życie. Panna Marple -dziękuję za jak zwykle ogromne serce , pomoc i luksusowy transport chłopaków do Makili :calus: :calus: :calus: :calus: Nie było czasu na kąpiel ale najważniejsze ,że zły okres za nimi. Dziękuję Wam kochane , szalone, dobre Kobietki z dogo :calus: :calus: :calus: Panno Marple - dziękujemy za wydatną pomoc! :B-fly: Makilo - dzięki za bezpieczną przystań! :B-fly: Przyznam,że dopóki ich nie zobaczyłam umierałam z nerwów. właśnie, ja też. dobrze, ze są bezpieczne. Ewu - dziekuję!!! :B-fly: Quote
magenka1 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Strasznie się cieszę że chłopaki już bezpieczne Quote
Gusiaczek Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 cóż mam dopisać poza słowami radości, uznania i podziękowania? Quote
Onaa Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ja również bardzo sie cieszę że Gacki już bezpiczne :) i czekam na pierwsze wieści z ich nowego miejsca :). A ciekawe czy to faktycznie obydwaj chłopcy ? Quote
ewu Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 To prawdopodobnie dwaj bracia. Już merdają ogonkami i jedzą jak smoki:) Quote
Panna Marple Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 I ja marzę o wspólnym domku dla Gacusiów. Śmierdziały okrutnie :) Biedactwa przerażone siedziały cichutko w transporterkach, wciśnięte w kącik i sparaliżowane ze strachu. Zero reakcji, zero dźwięków...nikt by się nie domyślił, że psiaki wiozę. Po godzinie zaczęłam słyszeć znajomy bulgot :megagrin: . Gacuś w mniejszym transporterku rozpoczął rzyganko...Biedny maluszek narzygał tyle, że z transporterka się wylało. Maluszki kochane takie są, że aż serce rozwalają. Najfajniejszy byłby wspólny domek... Quote
Ala44 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Cudownie, ze juz jest ok. Trzymamy kciuki i mamy cicho nadzieje ze beda fotki...... Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Czy dacie się zaprosić na bazarek między innymi dla Patki i Milki wyciągnięte z tego samego miejsca, co Gacki? http://www.dogomania.com/forum/topic/144404-świąteczny-mega-bazar-biżuterii-srebrnej-i-złotej-do-13-grudnia-do-godz-2000/page-1 Quote
dorcia01 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 I ja się cieszę, że Gacuszki bezpieczne :) Quote
Handzia55 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Dziś przelałam 20 zł dla Filusia -Gacusia. To wpłata jednorazowa. Jeśli będę mogła to w styczniu znów coś przeleję. Quote
Gusiaczek Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Kochane Garusie .... Kochane Cioteczki :loveu: Quote
magenka1 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 a jak Gacki się mają? czy wiadomo że to są bracia? Quote
Mazowszanka13 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Gacków. Quote
ewu Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 a jak Gacki się mają? czy wiadomo że to są bracia? Gacki coraz lepiej. Nie znamy ich historii ale wyglądają na braci.Trafiły do schronu razem.Aneta się śmieje ,że mogłyby chodzić przywiązane do siebie:) Fotki będą ale Makila ma naprawdę masę pracy i nie wiem czy ma chwilę na oddech:) Quote
ewu Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Dziś przelałam 20 zł dla Filusia -Gacusia. To wpłata jednorazowa. Jeśli będę mogła to w styczniu znów coś przeleję. :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
elik Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Dziś przelałam 20 zł dla Filusia -Gacusia. To wpłata jednorazowa. Jeśli będę mogła to w styczniu znów coś przeleję. Jak wpłata pojawi się na koncie, dam znać :) :kiss_2: Quote
elik Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Dzisiaj wpłynęły kolejne wpłaty dla Filka i Rudzika ....30,00 - Mariolaok ..100,00 - Poker ....20,00 - Handzia55 ....10,00 - Jo37 W ten sposób na koncie słodziaków jest już 490,00 zł Bardzo serdecznie dziękujemy :iloveyou: :Rose: Quote
Recommended Posts