Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jaki to będzie hotelik ?

Małgosiu u Makili:) Nie ma tak tanich hotelików, Makila to wszystko robi z serca ale nie może już brać więcej psiaków za weta ....

Ma ich teraz tylko ode mnie 7....( szczeniaczki i Toto)

Gosiu nie wiem czy zauważyłaś ,że Rysio w listopadzie poszedł do ds.

Rozliczę osobno wpłaty i wydatki na niego.

Czy Rysiową deklarację przekazujesz na innego biedaka z tego schronu?

Posted

U Makili zwolniły się miejsca, więc zaklepałam dla Gacków i na dodatek za połowę ceny.

No kocham Cię Makila :loveu:  To znaczy ile potrzebujemy dla gacków miesięcznie ewu?  Licząc karmę i dt?

Posted

No kocham Cię Makila :loveu:  To znaczy ile potrzebujemy dla gacków miesięcznie ewu?  Licząc karmę i dt?

300 zł no i ew. wet-  za 2 psiaki to naprawdę taniutko.

Posted

To czekam na nr konta.

Bardzo dziękujemy :klacz:

Będę wdzięczna, jeśli zechcesz określić czy to będzie deklaracja stała, czy jednorazowa :)

Elik jest skarbnikiem, poda:)

Dziękuję :calus: :calus: :calus:

Sie wie :)

Posted

Przywitam się u Gacków, zadeklarowana kwota 20 zł  poszła + 10 zł jednorazowa :)

Dziękujemy :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Posted

Jak mozna Wam przeslac pieniazki z za granicy ?

Poprzez PayPal.

Czy masz konto na PayPal ? Jeśli nie, to warto założyć. Procedura prosta i szybka :)

Posted

Poprzez PayPal.
Czy masz konto na PayPal ? Jeśli nie, to warto założyć. Procedura prosta i szybka :)

Niestety nie mam, hm, z ta procedura u mnie to nie tak latwo ???? a przez Bank nie mozna ale tak bez oplat dodatkowych? No tak przelewem....
Posted

Niestety nie mam, hm, z ta procedura u mnie to nie tak latwo a przez Bank nie mozna ale tak bez oplat dodatkowych? No tak przelewem....

Jeśli w złotówkach z polskiego banku przez internet, to można, ale jeśli w obcej walucie, to banki zdzierają słono za przeliczenie na złotówki. PayPal pobiera najniższą prowizję.

Ewentualnie można przesłać przez Western Union.

Posted

Niesamowite, na konto Gacusików wpłynęło dzisiaj 240,- zł, na które złożyły się wpłaty:

..20,00 zł - magenka1

..80,00 zł - Katarzyna Sztandar

..10,00 zł - danyww

..30,00 zł - Ewa Marta

100,00 zł - jotpeg

Bardzo wielgachne dziękujemy

:Rose: :Rose: :Rose:

Wybaczcie, nie napisałam, że w tytule trzeba podać także nick z dogo np - elik na bezdomne psiaki Gacki

Posted

Niesamowite, na konto Gacusików j wpłynęło dzisiaj 240,- zł, na które złożyły się wpłaty:

..20,00 zł - magenka1

..80,00 zł - Katarzyna Sztandar

..10,00 zł - Danuta W-W  -  czy to danyww ?

..30,00 zł - Ewa Marta

100,00 zł - jotpeg

Bardzo wielgachne dziękujemy

:Rose: :Rose: :Rose:

Wybaczcie, nie napisałam, że w tytule trzeba podać także nick z dogo np - elik na bezdomne psiaki Gacki

Jam Ci to ;)