Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pokerek nie wyjechany ,ale zajechany,

Wiga ma się dobrze. Ciągle włazi na nasze łoże i patrzy niewinnym wzrokiem .Kotę goni jak zwykle ,a potem myje,. Je i koopka dobrze.Dzięki temu ,ze chodzę teraz z 2. psów, mogę ją smaczkami odzwyczajać od wrzasków na widok psa i ciągnięcia mnie jak parowóz.

Dziś ma być pani , która ma 2. synów, 8 i 10l at. Zobaczymy czy zaiskrzy między Wigą ,a nimi.

Posted

No gupie facety.

Wiga ćwiczy swoje umiejętności we wspinaczkach i coraz lepiej jej to idzie. :evilgrin: Ostatnio przyłapałam ją jak stała na stole w jadalni.

Dziś rozwlokła ozdobne poduszki z kanapy na psie legowisko i serwetę.Chyba chciała urządzić przyjęcie. :errrr:

Posted

O rany,Poker,to masz wesoło,zapewne nie masz czasu się nudzić.U mnie psiaki jakoś nie czepiają się ludzkich rzeczy,pod tym względem mam spokój i na dodatek leżą posłusznie w swoich łóżeczkach-legowiskach.

Nie wiem czy wiesz,Pani z Katowic zaadoptowała sunię z Raciborza,taką informację dostałam od niej.

Posted

Cieszę się ,że pani zaadoptowała sunię właśnie z Raciborza, bo tam jest tragedia.

Właśnie sobie uświadomiłam ,że Wiga przestała warczeć na przechodzące ogony obok jej miski. Je spokojnie , powiedziałabym ,ze nawet powoli. Chyba wreszcie zrozumiała ,że nikt nie zabierze michy i nie będzie już głodna.

Posted

Nasza Arunia też nie szaleje z michą, jak wcześniej. I już dawno nie siusia, jak się ją głaszcze. Na stół ina kuchenne blaty  zagląda, choć wie, ze nie wolno.

Posted

Grzeczne psy - ja już zapomniałam jak to jest ;) Może jeśli znowu będę miała jednego (w co bardzo wątpię ;)), dostąpię tego zaszczytu!
Wigunia, ten Twój niedoszły pan zdecydowanie nie wie co traci :)

Posted

No gupie facety.

Wiga ćwiczy swoje umiejętności we wspinaczkach i coraz lepiej jej to idzie. :evilgrin: Ostatnio przyłapałam ją jak stała na stole w jadalni.

Dziś rozwlokła ozdobne poduszki z kanapy na psie legowisko i serwetę.Chyba chciała urządzić przyjęcie. :errrr:

Może do świąt się szykowała, tylko za wcześnie... i się wydało :)

W  Wigowo-świątecznym klimacie, życzę  ciepłych i radosnych Świąt

Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku pełnego optymizmu, wiary i szczęścia.

-------wiga_swieta_bn.png