malagos Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 ..........i do tego te nóżki, jak od wanny :) Zajrzycie, Kochane, na wątek suni i jej szczylków z lecznicy... http://www.dogomania.com/forum/topic/144388-male%C5%84ka-bezdomna-sunia-i-szczeni%C4%99ta-na-polu/page-3#entry15962803 Quote
Mattilu Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Odwiedzam Wigunię :) Ja tez. Ale Pokerek chyba wyjechany :( Quote
Poker Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Pokerek nie wyjechany ,ale zajechany, Wiga ma się dobrze. Ciągle włazi na nasze łoże i patrzy niewinnym wzrokiem .Kotę goni jak zwykle ,a potem myje,. Je i koopka dobrze.Dzięki temu ,ze chodzę teraz z 2. psów, mogę ją smaczkami odzwyczajać od wrzasków na widok psa i ciągnięcia mnie jak parowóz. Dziś ma być pani , która ma 2. synów, 8 i 10l at. Zobaczymy czy zaiskrzy między Wigą ,a nimi. Quote
Nutusia Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 To ja kciukam za prawdziwy... pożar serc! :) Quote
NikaEla Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Dziś ma być pani , która ma 2. synów, 8 i 10l at. Zobaczymy czy zaiskrzy między Wigą ,a nimi. oooo , fajnie by było :) Quote
inka33 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Kciukam za miłość Państwowo-Wigusiową! :thumbs: Quote
Poker Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Niestety pan domu nie wyraża zgody na psa , ale pani będzie nad nim pracować. Quote
NikaEla Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Niestety pan domu nie wyraża zgody na psa , ale pani będzie nad nim pracować. Jak ja to dobrze znam :) ;) Quote
auraa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Na siłę nic nie zrobi. Może gdyby zobaczył Wigunię , wtedy jej urok byłby nie do pokonania! Quote
Poker Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 No gupie facety. Wiga ćwiczy swoje umiejętności we wspinaczkach i coraz lepiej jej to idzie. :evilgrin: Ostatnio przyłapałam ją jak stała na stole w jadalni. Dziś rozwlokła ozdobne poduszki z kanapy na psie legowisko i serwetę.Chyba chciała urządzić przyjęcie. :errrr: Quote
Anula Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 O rany,Poker,to masz wesoło,zapewne nie masz czasu się nudzić.U mnie psiaki jakoś nie czepiają się ludzkich rzeczy,pod tym względem mam spokój i na dodatek leżą posłusznie w swoich łóżeczkach-legowiskach. Nie wiem czy wiesz,Pani z Katowic zaadoptowała sunię z Raciborza,taką informację dostałam od niej. Quote
Poker Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Cieszę się ,że pani zaadoptowała sunię właśnie z Raciborza, bo tam jest tragedia. Właśnie sobie uświadomiłam ,że Wiga przestała warczeć na przechodzące ogony obok jej miski. Je spokojnie , powiedziałabym ,ze nawet powoli. Chyba wreszcie zrozumiała ,że nikt nie zabierze michy i nie będzie już głodna. Quote
malagos Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Nasza Arunia też nie szaleje z michą, jak wcześniej. I już dawno nie siusia, jak się ją głaszcze. Na stół ina kuchenne blaty zagląda, choć wie, ze nie wolno. Quote
Poker Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 A Wiga niestety jeszcze siusia z emocji.Nieraz nawet solidnie. Quote
inka33 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Plusy i minusy uczenia się nowego lepszego życia... :roll: Quote
Nutusia Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Grzeczne psy - ja już zapomniałam jak to jest ;) Może jeśli znowu będę miała jednego (w co bardzo wątpię ;)), dostąpię tego zaszczytu! Wigunia, ten Twój niedoszły pan zdecydowanie nie wie co traci :) Quote
konfirm31 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 No bo TZ należy wybrać psolubnego, jeśli samemu jest się psolubem. Wtedy jest znacznie łatwiej .....pogadać o psach ;) Quote
iwstar58 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 No gupie facety. Wiga ćwiczy swoje umiejętności we wspinaczkach i coraz lepiej jej to idzie. :evilgrin: Ostatnio przyłapałam ją jak stała na stole w jadalni. Dziś rozwlokła ozdobne poduszki z kanapy na psie legowisko i serwetę.Chyba chciała urządzić przyjęcie. :errrr: Może do świąt się szykowała, tylko za wcześnie... i się wydało :) W Wigowo-świątecznym klimacie, życzę ciepłych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku pełnego optymizmu, wiary i szczęścia. ------- Quote
Nutusia Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Spokojnych i radosnych Świąt życzymy Pokerkowi i jego ludzko-psiej Rodzince :) Quote
Recommended Posts