Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sukienusia jest już do kitu, bo służyła poprzednim dziewczynkom ,a poza tym Wigusia chciała się z niej parę razy rozebrać i wykończyła ją do cna. Za parę dni idzie do kubła,

Posted

Urocze fotki z Wnusiem :)

Te sukienusie są przewidziane na jednorazową "akcję". Musi być naprawdę grzeczna suczyna, żeby przetrwały kolejne razy. Taka np. Imka posłała do kubła 2 sztuki!

Posted

Wigunia dochodzi do siebie po sterylce. Teraz na stole leży Zojka ,a ona szaleje z pluszakiem.Ma dość kiecki i usiłuje ją ściągnąć kilka razy dziennie.

Jutro będę pilnować Zojki i spróbuję jej go zdjąć.Zobaczę czy bardzo interesuje się brzuszkiem.

Zaczęła bardzo ładnie jeść.ale muszę pilnować ,żeby talii nie straciła.

Posted

No, to masz pełne ręce roboty. Jedna rekonwalescentka, druga - świeżynka pooperacyjna.  Podziwiam :). Ja z jedną miałam stress. Co prawda, Randa miała jeszcze wilcze pazury zoperowane i z nimi był największy problem. Na szczęście, wszystko pięknie się zagoiło :)

Posted

http://s8.postimg.org/qp2c5kied/DSC00165.jpg

Dwie usiate kumpelki  :evil_lol: .  Zojka chyba nieco zestresowana aparatem.

Wiga rozluźniona, bystra i tylko te figielki w oczach  :)

Ja też przed każdym psim zabiegiem stres na maxa,

w czasie zabiegu co się namodlę, to moje :evil_lol: 

A po zabiegu nerwy, żeby solidnie zabezpieczyć psa

na czas kiedy zostaje sam. 

Posted

Ja ostatnio położyłam na stół dwie na raz - jeden stres, jedno pilnowanie :madgo:  Tyle, że Imka doszła do siebie w kwadrans po zabiegu, a Florcia potrzebowała na to 3 dni...

Posted

Imcia, twarda sztuka ze schronu :). A Florencja - damessa ;).

Ja "mam za sobą" trzy sterylizacje, czyli tyle, co nic. I zawsze, to chyba ja najciężej je przechodziłam - nie moje sunie ......

Pozdrowienia dla Wigusi :).  Bardzo lubię pręguski. Ale trikolorki - też  :)