Nutusia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 W sprawie Wigi też zadzwoni... szybciej niż byście chcieli, Pokerku ;) Quote
inka33 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Jak zaglądam do Wigi i widzę banerek Zojki, to od razu widzę moją byłą tymczasowiczkę Sepię - bardzo, bardzo podobna mordeczka! :loveu: Quote
Poker Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 W sprawie Wigi też zadzwoni... szybciej niż byście chcieli, Pokerku ;) Czyżbyś miała tajne/poufne wiadomości? Quote
Nutusia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Absolutnie żadnych, niestety, ale wierzę, że Wigusia niebawem od Was wyfrunie... Quote
Poker Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Absolutnie żadnych, niestety, ale wierzę, że Wigusia niebawem od Was wyfrunie... BUUU, myślałam ,że coś kryjesz w zanadrzu Quote
inka33 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Ale z Wigusi fryzjerka chłopięca...! i kosmetyczka! :megagrin: Quote
Poker Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Sukienusia jest już do kitu, bo służyła poprzednim dziewczynkom ,a poza tym Wigusia chciała się z niej parę razy rozebrać i wykończyła ją do cna. Za parę dni idzie do kubła, Quote
konfirm31 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Szkoda takiej pięknej kreacji ;), ale chyba faktycznie, dekolt ma zbyt duży ? Quote
Nutusia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Urocze fotki z Wnusiem :) Te sukienusie są przewidziane na jednorazową "akcję". Musi być naprawdę grzeczna suczyna, żeby przetrwały kolejne razy. Taka np. Imka posłała do kubła 2 sztuki! Quote
Nutusia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Po znajomości pozwolę sobie zaprosić na pyszny i pachnący bazarek świąteczny - doskonała alternatywa na banalne podchoinkowe skarpety, kapcie czy szaliki :megagrin: http://www.dogomania...0xi/?p=15908796 Quote
agat21 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 piękna tygrysia Wigusia :) Na pewno znajdzie najświetniejszy domek! Tak wszytskich kocha, że musi wreszcie ktoś i w niej się zakochać ;) Quote
Poker Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Moje sukienki zwykle są używane dla 3 .- 4.suniek. Dziś kupiłam nową dla Zojki,ale coś czuje ,że się rozprawi z nią w try miga. Quote
Poker Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Wigunia dochodzi do siebie po sterylce. Teraz na stole leży Zojka ,a ona szaleje z pluszakiem.Ma dość kiecki i usiłuje ją ściągnąć kilka razy dziennie. Jutro będę pilnować Zojki i spróbuję jej go zdjąć.Zobaczę czy bardzo interesuje się brzuszkiem. Zaczęła bardzo ładnie jeść.ale muszę pilnować ,żeby talii nie straciła. Quote
konfirm31 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 No, to masz pełne ręce roboty. Jedna rekonwalescentka, druga - świeżynka pooperacyjna. Podziwiam :). Ja z jedną miałam stress. Co prawda, Randa miała jeszcze wilcze pazury zoperowane i z nimi był największy problem. Na szczęście, wszystko pięknie się zagoiło :) Quote
iwstar58 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 http://s8.postimg.org/qp2c5kied/DSC00165.jpg Dwie usiate kumpelki :evil_lol: . Zojka chyba nieco zestresowana aparatem. Wiga rozluźniona, bystra i tylko te figielki w oczach :) Ja też przed każdym psim zabiegiem stres na maxa, w czasie zabiegu co się namodlę, to moje :evil_lol: A po zabiegu nerwy, żeby solidnie zabezpieczyć psa na czas kiedy zostaje sam. Quote
Nutusia Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Ja ostatnio położyłam na stół dwie na raz - jeden stres, jedno pilnowanie :madgo: Tyle, że Imka doszła do siebie w kwadrans po zabiegu, a Florcia potrzebowała na to 3 dni... Quote
konfirm31 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Imcia, twarda sztuka ze schronu :). A Florencja - damessa ;). Ja "mam za sobą" trzy sterylizacje, czyli tyle, co nic. I zawsze, to chyba ja najciężej je przechodziłam - nie moje sunie ...... Pozdrowienia dla Wigusi :). Bardzo lubię pręguski. Ale trikolorki - też :) Quote
Nutusia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Też lubię pręgowańce. Moja Nutusia była pręgowana, a teraz mi się gładzioch Lilcioch trafił... losowo :megagrin: Quote
malagos Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 I jak sytuacja pooperacyjna, goi się brzuszek? Quote
Recommended Posts