konfirm31 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Biedna malutka :(. Musiało ją mocno swędzieć, dlatego tak lizała..... Quote
Lucyna Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 nareszcie dogo działa ... :lmaa: już powoli traciłam nadzieję kolejne portale dopisałam do poprzednich i kciuki zaciśnięte :kciuki: Quote
Poker Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 nareszcie dogo działa ... :lmaa: już powoli traciłam nadzieję kolejne portale dopisałam do poprzednich i kciuki zaciśnięte :kciuki: Dziękuję bardzo. Pewnie będę się uśmiechać o ogłoszenia dla Zojki. Quote
Poker Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Tak sirotki grzecznie czekają na spacerek a kota wydaje rozkaz "odlicz" Quote
konfirm31 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Wspaniałe:). U mnie panienki skakały, ktora pierwsza wyjdzie(wiadomo, że Bliss), a kota (znowu Bliss), pewnie by pożarła :(. Quote
Gusiaczek Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Dzięki Tobie, "sirotki", ale nie sierotki :bigcool: :Rose: Kota w charakterze generała boski :loveu: Quote
Lucyna Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Pewnie będę się uśmiechać o ogłoszenia dla Zojki. nie ma problemu, a jest tekst i fotki? Quote
konfirm31 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Poker, jeżeli nie smarujesz tych "guzków" u Wigi maścią z antybiotykiem(lub inna zlecona przez weta), to polecam balsam Szostakowskiego http://rozanski.li/?p=2264 Quote
Poker Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Dziewczynki często śpią pupa w pupę Quote
malagos Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Fajnie to wygląda, ubrane w piżamki sobie śpią Quote
Poker Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 U Wiguni znacznie lepiej. Guzki prawie zniknęły, blizna też lepsza. Wczoraj obie panienki definitywnie samowolnie zdjęły sukienki i biegają na golasa. Quote
Lucyna Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 U Wiguni znacznie lepiej. Guzki prawie zniknęły, blizna też lepsza. Wczoraj obie panienki definitywnie samowolnie zdjęły sukienki i biegają na golasa. a to bezwstydnice :motz: Quote
agat21 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 piękny mir w domu ;) zbiórka przed wyjściem, odliczanie - to rozumiem! muszę i u siebie wprowadzić :jumpie: Quote
Gusiaczek Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Łepek w łepek, dooopka w dooopke - fajnie :) Quote
malagos Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 agat, a co Ty się tak krzywisz? Ta emoticonka tak wprowadza w błąd, to ma być przymrużone oczko, anie skrzywienie :) U nas koszulinka od jutra będzie w robocie....... Quote
Anula Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Miałam zapytanie o moją tymczasie Sawanę.Sawana nie nadaje się jak zwykle do takiego domku.Pani Justyna mieszka w Katowicach i chce przygarnąć psiaka,który kocha dzieci.Podesłałam Pani Wikunię na jej prośbę.Pani wie,że Wikunia nie jest kudłaczem,szukała psiaka z długą sierścią o znanym zachowaniu do dziecka. Quote
Poker Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Miałam zapytanie o moją tymczasie Sawanę.Sawana nie nadaje się jak zwykle do takiego domku.Pani Justyna mieszka w Katowicach i chce przygarnąć psiaka,który kocha dzieci.Podesłałam Pani Wikunię na jej prośbę.Pani wie,że Wikunia nie jest kudłaczem,szukała psiaka z długą sierścią o znanym zachowaniu do dziecka. Bardzo dziękuję . WIGA ma krótką sierść za to jak aksamit. No i co najważniejsze, kocha dzieci. Quote
malagos Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 To dobrego dnia, może przyniesie jakieś dobre wieści dla Wiguni?... Quote
Nutusia Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Oj tam - nasi przyjaciele też szukali kotka, byle nie był czarno-biały. Ale tak jakoś z rozpędu wysłałam zdjęcia i takiego i... miłość od pierwszego wejrzenia! :) Quote
Poker Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Baby mnie wykończą na spacerach.Jak zobaczą psa nawet z odległości kilkudziesięciu metrów, to szarpią ,skaczą ,szczekają jak oszalałe. Już nie wiem jak reagować ,żeby je oduczyć. Quote
Recommended Posts