Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziwna ta pani "planistaka"... :shake:

A jak sobie zaplanuje wyjście do kina, a pies dostanie biegunki, to co będzie ważniejsze - plany czy chory pies?

Posted

Wigunia już na tyle oprzytomniała,że biegiem popędziła schodach na swoje posłanko u nas w sypialni.Tylko ogon mi mignął.Zresztą już macha nim na nasz widok.Jest przesłodka.

Posted

Wigunia czuje się dobrze jak na niecałą dobę po sterylce.Śmiga po schodach, pojadła, było sioo i nawet koo.

Jest kochana i przesłodka, grzeczna , cud , miód, orzeszki. Jutro miną 4 tygodnie jak jest u nas.

Dziś był telefon z Wołowa w sprawie Toli.Zarekomenduję Wigę. Małżeństwo z 11.letnim synem.Pan przeszedł na emeryturę i ma sporo czasu.

Może akurat będzie to ten dom.

Posted

Oj tak - nie ma tego złego, co by na lepsze nie wyszło!

Nasza Florka miała jechać do DS 25 września - dom nie wypalił (rozmyślł się). A dziś Florentyna pojechała do superowego domku - na jej wymagania i temperament - o wiele lepszego niż ten poprzedni :)

Myślę, że z Wigunią będzie podobnie, a pani "planistka" niech realizuje swój plan ;)

Posted

No a co z tym domkiem? Państwo się odezwali?

Nie, nie odezwali się.Ja się tym nie martwię, bo ona na pewno znajdzie super domek.

Jest bardzo kochana.Już przestała warczeć przy jedzeniu.Wymieniają się miskami z Zoją bez problemu.

Jest biedna, bo chyba odrastają włoski i bardzo swędzi ją skóra. Biega czasem przygięta ,a czasem bardzo liże brzuszek przez fartuszek.Jak ją wołam to przestaje.Na szczęście dobrze je, siusia i koopka. Jest mądra, bo nie odpowiada na zachęty Zojki do zabawy.

Jest przeurocza , bardzo, bardzo ją lubimy.

Posted

Miałam dziś zrobić jej zastrzyk z antybiotykiem.Mąż ją trzymał jedną ręką ,a drugą podsuwał jej pod nos pasztetową, którą musiała wydobywać jęzorkiem.Nawet nie zauważyła kiedy ją kujnęłam.

Ciągle swędzi ją brzuszek.Chyba Zojka zerwała troczek z fartuszka i rozebrała się z niego do pasa i latała prawie na golasa.Tylko przez moment, bo zaraz ją przydybałam.

Po południu było tak ciepło ,że cała trójka psów hasała na ogródku i obszczekiwała przechodzące psy.

Sunie poznały samochód męża, ucichły ,a potem był szał radości.

Posted

Oglądałaś ten brzuszek?

Jasne, brzusio goi się bardzo dobrze.Tylko te odrastające włoski kłują i swędzą.A Wigusia miała wyjątkowo dużo sierści na brzuszki.Nawet uszy ma wyjątkowo mocno owłosione.Po prostu rasowa babka.