Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufff,jak dobrze,że już po wszystkim !
teraz "tylko" rekonwalescencja i powrót do zdrówka :)
ale jestem dobrej myśli -wszystko się dobrze skończy :)
nadal trzymam za Misię !

Posted

Misia jest już w objęciach Dogo07 :)

Dostałam SMSa: "Elu. Misia odebrana, jest w dobrym nastroju, ruchliwa. Do kontroli w niedz. potem w środę"

Wspaniała wiadomość :jumpie: :jumpie: :jumpie:  obu psiaczkom udało się naprawić łapinki :klacz: :klacz: :klacz:

A było to możiwe tylko dlatego, że Ty Basiu wypatrzyłaś je i zabrałaś z tamtego miejsca.  Dzięki Ci za to :)

Więc już nie dręcz się tym, że nie wszystkim psiakom udało się pomóc.

Posted

To ja czekam na wiadomość - mejla - od Dogo z numerem konta i kwotą brakującą do pokrycia kosztów operacji.

Dogo07 nie ma w domu dostępu do netu, a w pracy nie zawsze może zaglądnąć na dogo.

Poszukam w czeluściach swojego banku i podrzucę. Robiłam przelewy dla Dogo07 i powinnam znaleźć ten numer.

Posted

Misia jest już w objęciach Dogo07 :)

Dostałam SMSa: "Elu. Misia odebrana, jest w dobrym nastroju, ruchliwa. Do kontroli w niedz. potem w środę"

Wspaniała wiadomość :jumpie: :jumpie: :jumpie:  obu psiaczkom udało się naprawić łapinki :klacz: :klacz: :klacz:

A było to możiwe tylko dlatego, że Ty Basiu wypatrzyłaś je i zabrałaś z tamtego miejsca.  Dzięki Ci za to :)

Więc już nie dręcz się tym, że nie wszystkim psiakom udało się pomóc.

:calus: :calus:

Posted

Dogo07 nie ma w domu dostępu do netu, a w pracy nie zawsze może zaglądnąć na dogo.

Poszukam w czeluściach swojego banku i podrzucę. Robiłam przelewy dla Dogo07 i powinnam znaleźć ten numer.

Czekam zatem :)

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że Misia już po operacji. Dogo07 dostała SMSa o treści:

Piesek po zabiegu, wszystko w porządku, noga naprawiona.

:laola:

oby łapinka szybko wydobrzała i kochający domek się pojawił  :kiss_2:

Posted

Elik, dziekuję :)

Ta suczynka jete tak urocza, ze aż za serce sciska, biedunia kochana...

Bardzo proszę :)

Dostałam SMSa od Doog07. Niestety Misiunia źle znosi rzeczywistość pooperacyjną. Bardzo dużo śpi, dziwnie dyszy, nie chce jeść, dużo siusia  nawet w mieszkaniu. Zaniepokojona tymi objawami Dogo07 pojechała z Misią do weta. Wet po zmierzeniu temperatury stwierdził, że to jest normalne po tak poważnym zabiegu, narkozie i lakach, jakie dostała - m.in. p/bólowe o przedłużonym działaniu. Taki stan może potrwać 2-3 dni :(

Kolejna wizyta i porcja leków jutro i kolejna we środę.

Dogo07 i ja także, prosimy o dobre fluidy dla Misieńki.

Posted

Misia już lepiej.

Renatka czuwa nad nią jak Anioł Stróż.

Podobno jest jakiś potencjalny domek , potem zadzwonię do Dogo07  i wypytam ale póki łapka wymaga leczenia byłabym bardzo ostrożna.

Państwo oczywiście mogą się włączyć w pomoc dla Misiuni to też byłby super test dla ds.

Posted

Agnieszka spoza dogomanii wpłaciła na konto Dogo07 300 zł na pokrycie kosztów operacji łapinki.

Podziękuj Jej bardzo serdecznie w naszym imieniu :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:  To wielka pomoc dla Misi :)

Posted

Misia już lepiej.

Renatka czuwa nad nią jak Anioł Stróż.

Podobno jest jakiś potencjalny domek , potem zadzwonię do Dogo07  i wypytam ale póki łapka wymaga leczenia byłabym bardzo ostrożna.

Państwo oczywiście mogą się włączyć w pomoc dla Misiuni to też byłby super test dla ds.

Tak, Misia czuje się już lepiej - apetyt wraca, humorek też :)

Państwo zauważyli Misię u weta, ale trzeba dokładnie sprawdzić, czy to TEN DOBRY DOM dla Misi. Misia byłaby trzecim psem i Dogo07 nie jest pewna czy teraz są jeszcze koty, czy były koty.

Trzymam nadal mocno kciuki za łapeczkę Misiuni. Sprawdźcie dobrze ten potencjalny domek, może coś by wypaliło :)

Kciukasy dla obu rekonwalescentów nadal bardzo wskazane :)