Onaa Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Z bazarku uzbieraliśmy 86,50zł :) Bardzo dziękujemy :) To my dziękujemy :D. Quote
ewu Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Przepraszam, że się wtrącę - przybyłam z bazarku ale przeczytałam cały wątek.... i ja też uważam, że to nie jest domek dla Misi ona musi być wychuchaną jedynaczką, śpiącą pod kołderką itd. jest śliczna, malutka znajdzie domek bez problemu....... Na razie sunia zabezpieczona finansowo - jeśli będzie trzeba to proszę do mnie napisać PW dołożę się z jakimś grosikiem Święte słowa :) Quote
ewu Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Renatko zobacz Rysio znalazł wspaniały domek:) A sunie o Sunia jest zawsze więcej zapytań. 1 Quote
Onaa Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 O domek dla Misi sie nie matwię, Fajnie że Rysiu ma dobry kochający domek :) Ewu :). Za to chciałabym żeby już było po zabiegu wyjecia tej płytki ale to jeszcze przynajmniej miesiąc.Ona tak by chciała biegać.. Ale i tak dzielnie to znosi. Quote
Onaa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Wczoraj Misia była na pierwszym po operacji prześwietlenie, trzeba ją było mocno trzymać, biedna była bardzo nieszczęśliwa. Pan doktor powiedział że łapka ze zdjęcia wygląda dobrze, nie ma odczynów zapalnych od śrub, i za dwa tygodnie Misia ma przyjść na zdjęcie opatrunku łapki :). A zabieg wyjęcia, jak wszystko będzie dobrze szło to po Nowym Roku. To niestety znowu będzie pełne znieczulenie, rozcinanie łapki, wyjmowanie śrub i płytki, gojenie się od nowa nóżki, ale miejmy nadzieję że wszystko potem już będzie dobrze, i Misia będzie mogła śmigać ile wiatru w uszach bo ona się coraz żywsza robi :). Quote
Onaa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Wczoraj Misia była na pierwszym po operacji prześwietlenie, trzeba ją było mocno trzymać, biedna była bardzo nieszczęśliwa. Pan doktor powiedział że łapka ze zdjęcia wygląda dobrze, nie ma odczynów zapalnych od śrub, i za dwa tygodnie Misia ma przyjść na zdjęcie opatrunku łapki :). A zabieg wyjęcia, jak wszystko będzie dobrze szło to po Nowym Roku. To niestety znowu będzie pełne znieczulenie, rozcinanie łapki, wyjmowanie śrub i płytki, gojenie się od nowa nóżki, ale miejmy nadzieję że wszystko potem już będzie dobrze, i Misia będzie mogła śmigać ile wiatru w uszach bo ona się coraz żywsza robi :). Quote
Toska1 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Jeszcze trochę cierpliwości Misieńko , jeszcze odrobinę :) żeby tylko łapka była zdrowa ! głaski dla Misi :loveu: Quote
malagos Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Cudne wiesci, teraz już będzie tylko lepiej :) Quote
elik Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Oby wszystko poszło zgodnie z planem. Maleńką czeka jeszcze sporo do pełnej sprawności :( Zdrowiej maleńka :loveu: Quote
b-b Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Wspaniale, że łapinka się dobrze goi! :) A co z ogłoszeniami? Ruszyły?;) Quote
Nutusia Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Zabieg usuwania żelastwa jest o wiele prostszy i potem się musi zagoić tylko "dziurka", przez którą je wyjmą. Misiulinko - jesteś już na ostatniej prostej! :) Quote
malagos Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zagladam do mojej ulubionej suczynki :) Quote
Aska7 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ja wiszę deklarację za miesiąc czy za dwa ? Quote
ewu Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Zabieg usuwania żelastwa jest o wiele prostszy i potem się musi zagoić tylko "dziurka", przez którą je wyjmą. Misiulinko - jesteś już na ostatniej prostej! :) Tak , mój Meffi miał usuwane śruby, duże lżej to przeszedł niż zasadniczy zabieg. Quote
ewu Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Dzisiaj dzwoniła do mnie urocza Pani w sprawie Rysia. Posłałam Jej Misię, na razie nie odpisała. Quote
b-b Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Jak się czuje Misia ? co u niej ? No co tam u Was słychać? :) Quote
Onaa Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Misia ma się bardzo dobrze, chciałaby śmigać na spacerkach, wygrzewa się w kocykach na łóżku :D. W weekend powinny być fotki. Mam nadzieję że w pon. po zdjęciu z łapki tego wielkiego opatrunku, wszystko będzie dobrze. Quote
b-b Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Mam nadzieję że w pon. po zdjęciu z łapki tego wielkiego opatrunku, wszystko będzie dobrze. Trzymam za to kciuki! :) Quote
Toska1 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 i ja trzymam, żeby łapka była w porządku i Misieńka wreszcie mogła biegać swobodnie ! :) Quote
elik Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Dołączam i ja do grona trzymających kciukasy :) Quote
agat21 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Głaski dla Misieńki i kciuki za łapinkę oczywiście Quote
Onaa Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Wspaniale, że łapinka się dobrze goi! :) A co z ogłoszeniami? Ruszyły? ;) Potrzeba ułożyć jakiś zgrabny tekst, ale to już faktycznie pora żeby Misię zacząć ogłaszać. Ja wiszę deklarację za miesiąc czy za dwa ? Za jeden mc, Misia jest w Krakowie od 7 października, jejku jak ten czas leci. Wspaniale, że łapinka się dobrze goi! :) A co z ogłoszeniami? Ruszyły? ;) Quote
Recommended Posts