b-b Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Obiecany bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143982-buty-buty-buty-nawet-narciarskie-dla-misie%C5%84ki-do-2111-2000/?p=15899833 Proszę skarbnika lub opiekuna Misieńki o kontakt na PW :) Quote
Onaa Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014   Obiecany bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143982-buty-buty-buty-nawet-narciarskie-dla-misie%C5%84ki-do-2111-2000/?p=15899833 Proszę skarbnika lub opiekuna Misieńki o kontakt na PW :)  O :) - bardzo dziękujemy :). Próbowałam wysłać do Ciebie pw ale nie mogłam... poniżej mam podanego maila. Quote
Nutusia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Cześć Misiuniu, pędzę na bazarrrroooo podrzucać :) Quote
dorcia2 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 jaka dzielna kruszynka Kochani, szukamy miejsca tymczasowego dla niewidomej suni ratlerki :-( w Warszawie lub okolicach (może być płatny ), może coś wiecie (mój tel. 697204111) Quote
b-b Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Obiecany bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143982-buty-buty-buty-nawet-narciarskie-dla-misie%C5%84ki-do-2111-2000/?p=15899833 Proszę skarbnika lub opiekuna Misieńki o kontakt na PW :) Potrzebuję konta do wpłaty z fantów. Pisałam o tym ale do tej pory nikt się do mnie nie odezwał a już są pierwsze sprzedaże i gdzieś pieniążki trzeba wpłacać ;) Quote
elik Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Obiecany bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143982-buty-buty-buty-nawet-narciarskie-dla-misie%C5%84ki-do-2111-2000/?p=15899833 Proszę skarbnika lub opiekuna Misieńki o kontakt na PW :)    O :) - bardzo dziękujemy :). Próbowałam wysłać do Ciebie pw ale nie mogłam... poniżej mam podanego maila. Potrzebuję konta do wpłaty z fantów. Pisałam o tym ale do tej pory nikt się do mnie nie odezwał a już są pierwsze sprzedaże i gdzieś pieniążki trzeba wpłacać ;) Dogo07 odpisała, że nie może wysłać PW i prosiła o kontakt na e-mail :) Quote
b-b Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Dogo07 odpisała, że nie może wysłać PW i prosiła o kontakt na e-mail :) nie zauważyłam tego bo czekałam na PW :) Dogo07 zobacz tu. Może to pomoże na Twój komunikator ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/127560-komu-można-wysyłać-zaproszenia/?p=15827461 Quote
malagos Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Dorcia, moze zapytaj mikropsy o ten dt dla ratlerki?........Cholerka, to moje ukochane istotki, te ratlerki :( Quote
jotpeg Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 jestem, ale co z tego - finansowo nie mogę na razie pomóc. Quote
Onaa Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Witamy u maleńkiej :). Wczoraj Misia była znowu w lecznicy, ona tak się biedna trzęsie jak tam się już zbliża i chce uciekać :( była kontrolna wizyta łapki, pan doktor obejrzał , powiedział że jest ok. i że nie trzeba narazie zmieniać opatrunku, kolejna kontrola za tydzień a pod koniec miesiąca pierwsze prześwietlenie łapki po operacji. Misia szczeka donośnie od jakiegoś czasu :D. I bardzo lubi się tarzać. Apetyt jej bardzo dopisuje, zaokrągliła się troszkę:). Aha, pan doktor powiedział że nie ma sensu robić USG macicy - chodzi o to czy Misia jest po sterylce czy nie, bo w sumie tego nie wiemy a szkoda psiaka kroić niepotrzebnie przecież to kolejne usypianie, ból pooperacyjny, gojenie - ale u takich malutkich suczek trudno po USG stwierdzić czy była sterylka, należałoby poczekać na cieczkę bo wtedy byłaby pewność , tylko znowu nie wiadomo kiedy będzie cieczka a jak się domek znajdzie wcześniej, co sądzicie ? Quote
Nutusia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Misieńko, już niedługo... Może "pod choinkę" będziesz mogła wreszcie normalnie chodzić, czego Ci życzę z całego serca! :) A przy okazji, gdyby ktoś nie miał pomysłu na niebanalny prezent - zapraszamy na pyszny bazarek ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/144067-pyszny-%C5%9Bwi%C4%85teczny-bazarek-alternatywa-dla-skarpet-pod-choink%C4%85-na-bezika-i-filonka-do-30xi/?p=15908796 Quote
agat21 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 dzielna Misieńka! jak fajnie, że łapka dobrze się miewa :) nie ma pojęcia co do tego prześwietlenia... może domek trafi się sensowny i w razie czego zrobi jej sterylkę? Quote
b-b Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Szkoda niepotrzebnie kroić psiaka...ale zawsze lepiej wydać po sterylce... Trudno doradzić :/ Quote
elik Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 ... może domek trafi się sensowny i w razie czego zrobi jej sterylkę? Na to bym nie liczyła. Quote
Awit Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Jeśli się mogę wtrącić, to ja sądzę, że najlepiej by było zrobić jej usg i wtedy by było wiadomo co tam w brzuszku się dzieje. Czy jest macica i ogólnie byłoby wiadomo jak inne narządy wyglądają. Jeśli by się okazało, że macicy nie ma i wszystko inne dobrze wygląda to super. A jeśli macica jest, to ja uważam, że przed oddaniem jej do ds. powinna zostać wysterylizowana. Miejmy nadzieję, że dom będzie mądry i dobry, ale nie daj Boże zawsze coś się może zadziać<tfu> jakieś zaginięcie, jakieś przypadkowe zapłodnienie, a tak to trafi do domku bez ryzyka zaciążenia i powicia szczeniaków. Życzę jej wspaniałego domku i wszystkiego co najlepsze. Quote
Onaa Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Misia zaczęła się bawić zabawką :). Niestety nie lubi zdjęć i jakoś tak smutno wychodzi na tych na których patrzy w obiektyw. Quote
Onaa Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Misia zaczęła się bawić zabawką :). Niestety nie lubi zdjęć i jakoś tak smutno wychodzi na tych na których patrzy w obiektyw. Quote
Nutusia Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Baw się, Misiaczku, baw! To dowód na to, że dobrze się czujesz i zaczynasz wierzyć, że w życiu może być fajnie :) Też bym nie wydawała suni bez sterylki. Nawet po super wnikliwej wizycie PA nie można tak do końca wierzyć ludziom, niestety... Quote
Onaa Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Odezwali się ci Państwo, którzy chcieli Misię wziąć, - których spotkaliśmy w lecznicy z pieskiem Miśkiem. Pan nadal zdecydowany. Zaprasza na wizytę. To jest dom gdzie było i będzie wiele zwierzaków, obecnie są jeszcze dwa pieski w tym jeden niekastrowany, a pan mówił że niedługo chcą wziąć trzy małe kotki, trochę muszą odczekać ponieważ poprzednie siedem kotów zabiła im choroba - kocie "aids", która panuje w okolicy gdzie Państwo mieszkają. Jak Misia by się czuła w otoczeniu zwierzyńca, nie wiem. Myślałam że będzie wychuchaną jedynaczką w swoim nowym domku, ale może to moje ludzkie myślenie. W każdym razie będzie potrzebna wizyta doświadczonej osoby :). Aha, pytałam o częściowe pokrycie kosztów, no niestety obecnie Państwo nie są w stanie nic dołożyć na leczenie i potrzeby suni....., pan powiedział że dopiero co wydali ok. 2000zł na uratowanie tego drugiego pieska w lecznicy na ul. Chłopskiej, bo go prawie zjadła duża suka z sądziedztwa. Natomiast są skłonni opłacić sterylkę suni. To tyle w temacie tego chętnego domu. Quote
Onaa Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Misia poważna taka, pozuje do zdjęcia. A tutaj - zgadnij gdzie jestem :). Quote
malagos Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 No ja bym zjadła ten nosek na surowo :laugh2_2: Uwielbiam takie ryjki spod kocyka, i takie małe sucze stworki! Quote
Nutusia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Oj tak, bardzo poważna wizyta PA potrzebna, bardzo... Quote
Recommended Posts