togaa Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Wysłałam maila Przepadł w wirtualnym niebycie. Nie mam... :lookarou: Quote
jola&tina Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Przepadł w wirtualnym niebycie. Nie mam... :lookarou: Teraz już nie ma prawa przepaść. Quote
togaa Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Spróbujemy dzisiaj po południu odebrać obydwa psy. Trzymajcie kciuki..... Quote
Onaa Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Zapisuję biedaki. Jest wydarzenie na fb ? Tam też by może ktoś pomógł zwł. że wpłaty jak widzę będą szły na fundacje. Quote
kado Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Spróbujemy dzisiaj po południu odebrać obydwa psy. Trzymajcie kciuki..... Trzymamy z całych sił za powodzenie!!! I czekamy na wiadomości! Quote
jola&tina Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Trzymamy z całych sił za powodzenie!!! I czekamy na wiadomości! Tak jest, czekamy i trzymamy! Quote
Anula Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ja też dołączam do trzymających kciuki i oczekujących na tylko dobre wiadomości :ghost_2: Quote
togaa Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Psiaki już bezpieczne. Duży (Roki ) w bezpośrednim kontakcie jakby mniejszy. Pies niezwykłej poczciwości i dobroci. Podobno zna podstawowe komendy. Sunieczka ( Daisy) trochę pyskowała i pokazywała ząbki. Widać że psy bardzo są ze sobą zżyte. Aż żal je było rozdzielać., ale nie mamy dla nich domu tymczasowego. Malutka pojechała do Lecznicy ALWET , do Żywca , gdzie rezyduje nasz podopieczny Amiś vel Duszek. Jak sunia trochę okrzepnie, czeka Ją sterylka. Duży (Roki ) tę noc spędzi w kojcu u tamb. Z Lecznicy wzięłyśmy dla Niego coś na pchły , robale , na wszelki wypadek środek na uspokojenie żeby w nocy nie wojował i trochę Royala Gastro, bo kooo fatalna. Jeśli do soboty nie znajdziemy tymczasu,, pozostaje płatny hotelik pod Andrychowem. Jak teraz to wszystko ogarnąć finansowo? Właściciel nas zaskoczył, bo psy były w…domu. Miały rozścielony w przedpokoju kocyk, miski… Widać było że to inscenizacja na nasz zapowiedziany zresztą przyjazd. Początkowo Pan nie chciał słyszeć o oddaniu psiaków, ale wystarczyła łagodna perswazja i mimo żalu Pana za Rokim, udało się nam wyjść z obydwoma psami. Uff… Quote
togaa Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 I jeszcze kilka, już u tamb ... Quote
togaa Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Bezpieczne, tylko co dalej ? Gdzie dać Dużego ? Quote
jola&tina Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Sunia jest upiornie chuda. Duży pewnie też, ale na zdjęciach trochę lepiej wygląda. Quote
Aimez_moi Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Sunia jest fajowa ale Duzy to cudenko.......:) Quote
Aimez_moi Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Wyslalam kilka groszy dla psiakow........ tyle mialam na koncie.....:( Po wyplacie wplace jeszcze troszke. Quote
AgaG Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Bezpieczne, tylko co dalej ? Gdzie dać Dużego ? ja mam zaufanie do hotelu w Niepołomicach pod Krakowem.Mam tam Gucia Jednak nie wiem, czy są miejsca. :( Nie przyszło mi do głowy zapytać. Ta malutka to Daisy... Jejku miałam kiedyś sunię podobną do niej też Daisy ... Będę zaglądać. Bardzo się cieszę, że psy wyszły z tego bagna i zaczynają nowe zycie :) Quote
kado Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Czapki z głów dziewczyny ,jesteście wielkie.Dobrze,że psy już bezpieczne! Ile za ten hotelik sobie zaśpiewają? Roki to duży pies,ale piekny i na pewno szybko znajdzie domek. Chyba trzeba zacząć zbierać kaskę. Ja swoją deklarację podtrzymuję 20,00 zł. Quote
MALWA Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Zapisuję wątek. Poczytam później, bo zaraz do pracy wychodzę.Duży pies w typie rodezjana, faktycznie jest bardzo pdoobny do porzuconego Grysia... Quote
terra Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Dziękuje za zaproszenie. Założyć dużemu wątek na forum rodezjanów? Quote
bela51 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ciesze sie, ze biedaki juz bezpieczne. Moge wpłacic jednorazowo grosik, wiecej na razie nie dam rady zadeklarowac. Ja mysle, ze fajnie byłoby Duzemu załozyc wątek na rodezjanach. A czy maja wydarzenie na fb ? Czasem potrafi płynąc stamtąd spore wsparcie. Quote
togaa Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Duży wczoraj jakby zmalał w bezpośrednim kontakcie.On taki dogowaty chyba bardziej? W kojcu wydawał się ogromny. Myśle że trzeba wszędzie szukać pomocy? Proszę założyć mu wątek na rodhezjanach. W końcu bardziej mu do olbrzymów niż cziłały. Nie, nie ma wydarzenia na FB, jest tylko info. na naszej stronie "Dla Braci Mniejszych". https://www.facebook.com/dlabracimniejszych?fref=ts Jakby ktoś założył, byłabym ogromnie wdzięczna ! Sama tego technicznie nie ogarnę. Mogę sie tam ew. dolączyć jako jeden z adminictratorów, żeby wklejać zdjecia, niusy itp... Quote
Recommended Posts