tamb Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Waży 26kg. Pozostałe wyniki w normie, tylko anemia. Quote
jola&tina Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Widziałam psiaki na facebooku.. Przybywam i tu. Witaj!!! Waży 26kg. Pozostałe wyniki w normie, tylko anemia. 26 kg - to chyba dużo za mało! Roki nie jest olbrzymem ale mały też nie jest. wizyta PA jutro wieczorem. Ale wiadomość - proszę, proszę, proszę uchyl rąbka tajemnicy. Napisz coś jeszcze! Quote
tamb Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Roki ma dużą niedowagę. A domek szykuje się ..... Quote
kado Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Roki ma dużą niedowagę. A domek szykuje się ..... Cudowne wieści!!!! Quote
terra Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Roki ma dużą niedowagę. A domek szykuje się ..... zaciskam kciuki... Quote
jola&tina Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jak się dzisiaj nasze Rude Cudo sprawuje? Quote
tamb Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Właśnie wróciliśmy ze spaceru, to pies bez wad. Quote
togaa Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Zapisuję sie, już przejrzałam wątek, dziewczyny działają expresowo :) kora78 dziekuję że tu jesteś . ;-) Poker, Ona03, buziaki wielgachne za pomoc przy wizycie p.a. Jako że duży zaopiekowany , to odwiedziłyśmy dzisiaj malutką. Nie była w humorze. Chwilę wczesniej miała pobierana krew do badania, a to niedotykalska panna. Doktory mówią że przemiła i chodzi za nimi krok w krok. Może przekonamy się o tym następnym razem... Na fotelu Duszek-rezydent. W sobotę jedzie 500 km. na tymczas do WiosnaA. Quote
Figunia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ale cudeńka macie Toguniu pod Swymi skrzydłami. Aż zazdroszczę... ale też nie zazdroszczę...(zależy na jaką kwestię spojrzeć...) Trzymam kciuki za szczęśliwe życie tych przepięknych biedaków! Quote
togaa Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Nie zazdrość Figuniu ! Padamy na nos... Quote
terra Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Zaglądam do psiaczków w oczekiwaniu na szczegółowe wieści o domku Rokiego :) Quote
jola&tina Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Czekamy na wiadomości i kciuki trzymamy cały czas! Quote
Poker Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Bazarro również dla szlachcianki http://www.dogomania.com/forum/topic/143133-do-wyboru-do-kolorutu-jest-wszystkodo-1410g22/?p=15816381 Quote
kora78 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Po wizycie PA, wieści przekazałam zarządowi :) ode mnie uśmiech. Quote
togaa Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Po wizycie PA, wieści przekazałam zarządowi :) ode mnie uśmiech. Pięknie dziękujemy koruniu78 za pomoc . :) No to pakujemy chłopaka i w drogę .... Quote
AgaG Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 przepraszam za offa... ale sprawa b. ważna. W dniu adopcji zaginął pies który spędził w krakowskim schronie 7 lat!!! a tu na wątku jest parę osób z Bielska Białej. Może macie jakiś pomysł? to katastrofa po prostu :( Quote
jola&tina Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nie będzie mnie przez pewien czas. Przepraszam. Quote
terra Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Pięknie dziękujemy koruniu78 za pomoc . :) No to pakujemy chłopaka i w drogę .... Wspaniale, zaciskam kciuki :) Quote
kamaba Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Witajcie ! Jestem nowa na Dogomani, żałuję, że tak późno.... Skoro decyzja już jest - POZYTYWNA :-) to już mogę się pochwalić Roki cudeńko jedzie do NAS !!! do domku. Jesteśmy szczęśliwi, że możemy mu dać dom i dużo miłości, nie możemy się już doczekać. Spotkamy się pierwszy raz w niedzielę na trasie. Dzieli nas bardzo dużo kilometrów. Będę Wam relacjonować na bieżąco. Serdeczne podziękowania i całuski dla Pań, które teraz się nim zajmują :-))) Kasia Quote
Gusiaczek Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Kasiu, to cudowna wiadomość! Bardzo, bardzo się cieszę :) Na dogo warto być! chociażby dla takich chwil Życzę Wam dobrych dni i nocy Powodzenia :) czekam na relacje Quote
terra Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 O! Super Kasiu ,że jesteś :) Witaj, Będą relacje "na żywo" z życia Rokiego w nowym domku. Quote
Recommended Posts